Výsledek hledání textu pan sýr

Hledaný text pan sýr jsme našli v těchto produktech

bio koření: Grilovaný sýr BIOGrilovaný sýr BIOToto koření můžete použít jak na klasický grilovaný hermelín, tak i na další druhy sýrů jako např. na feta nebo třeba oblíbené olomoucké tvarůžky. Před grilováním...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Chili Con Carne BIOChili Con Carne BIOHluboká pánev plná fazolí, rajčat a masa mírně bublá, krásně voní exotickým kořením po celé kuchyni a láká k nabrání lžící přímo z hrnce. Tak přesně k tomu je...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Kmín český celý BIOKmín český celý BIOKmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů a anýzu, která se krásně rozvine během...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Krevety pikantní BIOKrevety pikantní BIOMáte rádi krevety? Pak určitě znáte jejich klasickou kombinaci s česnekem, citronem, bylinkami nebo jemným chilli. A teď si představte, že ty chutě doplníme o další...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pasta alla Romana BIOPasta alla Romana BIOV římské kuchyni platí, že chuť musí být jednoduchá, ale nezapomenutelná. Právě tohle pravidlo dodržují klasiky jako amatriciana, což je omáčka z rajčat, guanciale...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Steak Smokehouse BIOSteak Smokehouse BIOTahle směs pepřového steakového koření rozhodně není nějaká tuctová kombinace běžných pepřů, ale je to splněný sen pro každého, kdo si rád pochutná na pořádném...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Kufřík plný koření světové kuchyněKufřík plný koření světové kuchyněVydejte se na kulinářskou cestu kolem světa s naším Kufříkem plným koření světové kuchyně! Tento stylový plechový kufřík obsahuje 8 exotických směsí koření, díky...Skladem349 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: ČernuchaČernuchaČernucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mírně nahořklou a lehce pikantní chuť, která...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Česnek restovanýČesnek restovanýTen moment, kdy se česnek na pánvi lehce zatáhne a začne vonět celým bytem… To je začátek tolika dobrých jídel. Jenže než se člověk k té vůni dostane, čeká ho...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Cibule smaženáCibule smaženáSmažená cibulka - křupavá, voňavá a krásně dozlatova osmažená – přesně taková, jakou ji máte rádi, ale bez slz, nepořádku a pracného smažení. Ať už si ji dáte na...Skladem20 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Chilli nitěChilli nitěNěkdy stačí jen malý detail a jídlo vypadá, jako by ho servíroval šéfkuchař. A přesně tohle umí chilli nitě, známé také jako chilli vlasy nebo chilli struny. Jemné,...Skladem40 Kč / 10 gVybrat balení bio koření: Kmín český celýKmín český celýKmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořenitou chuť s lehce oříškovým, citrusovým a...Skladem24 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Muškátový květ celýMuškátový květ celýMuškátový květ je vzácná a voňavá část muškátovníku vonného, která obaluje muškátový oříšek. Na rozdíl od samotného oříšku má jemnější, sladce kořeněnou chuť s...Skladem42 Kč / 10 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká maďarskáPaprika sladká maďarskáMaďarská paprika je legendou evropské kuchyně. Žádný jiný druh papriky nedodá guláši, polévkám nebo domácím klobásám takovou chuť a barvu. A tato konkrétní paprika...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pepř Banasura uzenýPepř Banasura uzenýTento jedinečný pepř vyrůstá v malebném okolí přehrady Banasura Sagar, která se hrdě pyšní titulem největší přehrady v Indii. Tento kout Wayanadu, severovýchodní...Skladem63 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř sečuánský zelený celýPepř sečuánský zelený celýZelená varianta slavného sečuánského pepře z Číny umí v kuchyni pěkně překvapit. Na první přičichnutí vás osloví svěží citrusová vůně, která připomíná grapefruit. A...Skladem70 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pískavice mletáPískavice mletáMožná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná. Jemně mletá pískavice má sladce polévkovou, lehce...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Římský kmín celýŘímský kmín celýŘímský kmín (anglicky cumin) je nepostradatelný v indické, arabské i mexické kuchyni. Najdete ho v karí, garam masále, chilli směsích, kebabu i pilafu a jeho teple...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Římský kmín mletýŘímský kmín mletýPokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem indických, arabských i mexických receptů a jeho...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Barbecue Louisiana RubBarbecue Louisiana RubLouisiana není jen jazz, aligátoři a mokřady. Je to zároveň kraj, kde kuchyně voní po bylinkách, česneku i kouři a maso na grilu se pořádně okoření a peče pěkně...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Bruschetta bylinkováBruschetta bylinkováSušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách je známá též pod názvem...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bruschetta sýrováBruschetta sýrováSušená směs rajčat, aromatické směsi typu cheddar, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách je...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bruschetta zeleninováBruschetta zeleninováSušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale v Čechách je známá též pod názvem...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Bylinkové másloBylinkové másloBylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory.Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: ČarodějkaČarodějkaČarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou chuť masu připraveném jak na grilu nebo rožni, tak i pečeném či připraveném jako...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Grilovací bylinkyGrilovací bylinkyJemně pikantní koření dodá příjemnou bylinkovou chuť grilovanému masu, rybám, drůbeži, ale i grilované zelenině.Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Grilovaná zeleninaGrilovaná zeleninaKlasické ingredience jako je paprika, cibule a česnek jsou smíchány s dalšími bylinkami a vytvářejí výjimečnou chuť, které dodává mírnou pikantnost chilli se...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Gyros bylinkovýGyros bylinkovýDecentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a dalších druhů grilovaného masa. Tato směs...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Hamburger s křupavou cibulkouHamburger s křupavou cibulkouKombinace křupavé cibulky, štiplavé hořčice, papriky a dalšího koření vedou k intenzivně pikantní a aromatické chuti s kouřovým aroma pro exklusivní...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Míchaná vajíčkaMíchaná vajíčkaI tak zdánlivě obyčejné a jednoduché jídlo, jako jsou míchaná vajíčka, může s touto speciální směsí koření a soli získat úplně novou chuť. Jednoduše koření přidejte...Skladem35 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: Pařížský pepřPařížský pepřSměs tří druhů pepře, papriky, koriandru a pískavice ve stylu francouzské kuchyně. Tato pikantní směs koření je vhodná především na šťavnaté minutky z hovězího,...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pepř bílý citrónovýPepř bílý citrónovýPepřově nakyslá chuť se skvěle hodí nejen na všechny druhy grilovaných či pečených mořských ryb a plodů, ale také na drůbeží, krůtí nebo pštrosí steaky. Kombinace...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: ShakshukaShakshukaNěkterá jídla voní už z dálky tak, že vás okamžitě přitáhnou do kuchyně. A shakshuka je jedním z nich. Pochází z Blízkého východu, kde se nejedno ráno začíná pánví...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Steak Jalapeño MexicanaSteak Jalapeño MexicanaTohle není žádná jemná señorita, ale pořádný bandido, co roztočí chutě grilovaného masa jak laso nad stádem koní. Steak Jalapeño Mexicana je směs koření, která se s...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Sůl Fleur de Sel s kardamomemSůl Fleur de Sel s kardamomemSpojením jemných krystalků solných květu s exotickým kardamomem vznikla perfektní ochucená sůl pro doladění chuti pokrmů z ryb, měkkýšů a mořských plodů. Ryby se...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Tandoori MasálaTandoori MasálaStačí namarinovat kuřecí kousky, křídla nebo stehna ve směsi jogurtu a koření. Poté grilujte nebo pečte, abyste získali lahodný pokrm, který je uvnitř křehký s...Skladem54 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Tapas & Salsa dipTapas & Salsa dipVečer ve španělském stylu? Červené víno, smích, hudba, která vás rozhoupe i bez tanečního kurzu. A uprostřed stolu spousta malých dobrot, co mizí rychleji než...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: ZatarZatarArabský Zatar smíchaný s olivovým olejem se používá k ochucení pečeného chleba.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text pan sýr jsme našli v těchto článcích

7 nápadů na použití bylinkového másla7 nápadů na použití bylinkového máslaBylinkové máslo je přesně ten malý zázrak, který má doma připravený každý, kdo rád vaří. Ať už ho máte v lednici nebo zamražené po plátcích, dá se s ním v kuchyni vykouzlit víc, než jen natřít ho na pečivo. Přinášíme vám ověřené tipy, jak s bylinkovým máslem čarovat každý den.Pokračovat Velikonoční francouzský quicheVelikonoční francouzský quicheFrancouzský quiche ve velikonočním kabátku s křehkým těstem, nadýchanou vaječnou náplní, slaninou, pórkem, sýrem a voňavým kořením na míchaná vajíčka. Parádní tip na slavnostní oběd, velikonoční pohoštění i studenou večeři z lednice. A pokud přidáte špetku kurkumy, bude krásně žlutý jako jarní sluníčko.Pokračovat Po Vánocích pěkně z lehka kolem celého světaPo Vánocích pěkně z lehka kolem celého světaVánoční svátky jsou čas hojnosti a to je na našem jídelníčku sakra znát, proto není od věci si po Novém roce trochu odlehčit. Nemusíte ale hned podstupovat různé drastické diety. Stačí, když zašátráme v kořenkách a budeme hledat koření, které pomáhá trávení a dodává jídlu lehkost.Pokračovat Husa po mexickuHusa po mexickuMexická kuchyně je známá svým charakteristickým výrazem a bohatými chutěmi. A co když bychom vzali tradiční část mexického jídla a zkombinovali ji s českou husou? Když tyto dva prvky spojíte, vznikne jídlo, které je naprosto výjimečné a působivé.Pokračovat Inspirace cajunské a kreolské kuchyněInspirace cajunské a kreolské kuchyněPředstavovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou kuchyni, pravděpodobně hodně amatérských i profesionálních kuchařů začne bezradně krčit rameny. A přitom jsou tyto kulinářské světy tak fascinující.Pokračovat Tip #14: Z koření na maso připravte marináduTip #14: Z koření na maso připravte marináduNěkdy stačí maso jen posypat kořením a hned putuje na pánev nebo gril. Funguje to, hlavně když použijete hrubou intenzivní směs koření typu dry rub – tedy suché koření vetřené přímo do masa. Ale pokud máte čas, stojí za to jít o krok dál a pěkně naložit maso do marinády.Pokračovat 20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně20 nejoblíbenějších koření italské kuchyněItálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá tajná pokladnice koření, která oživuje chutě a vůně světově proslavených jídel.Pokračovat Vše o českém kmínuVše o českém kmínuKmín je jedno z mála koření, které nás většinou provází už od narození, protože velmi příznivě působí na zažívání a tak jej používají maminky společně s fenyklem při kojení.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Magie římského kmínuMagie římského kmínuŘímský kmín je starověké koření původem z pobřeží Středozemního moře a při kolumbovských výpravách to bylo jedno z mála koření, které se exportovalo do Nového světa. Díky tomu se stala kombinace římského kmínu a chilli základem mexické kuchyně, kde jej najdeme například v chili con carne nebo enchiladas.Pokračovat Čočka se špenátem a čertovým lejnemČočka se špenátem a čertovým lejnemAsafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno. Tento název na první dojem může neznalého kuchaře odradit, ale to by byla velká chyba.Pokračovat 14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilováníJarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít si tu nenahraditelnou chuť čerstvě grilovaného masa, ryb, zeleniny nebo i ovoce. Aby to naše grilování ale nebylo tak fádní, pojďme objevit nové chutě a překvapit rodinu a naše přátele exotikou s kořením z celého světa.Pokračovat Balkánská  Pljeskavica s AdžikouBalkánská Pljeskavica s AdžikouPljeskavice jsou hamburgery Balkánu. Za své národní jídlo jej považují Srbové, ale běžně se s nimi setkáme i v Chorvatsku nebo v Bosně. Jako koření můžeme do pljeskavice přidat např. Adžiku, které má svou domovinu v Abcházii a byla vymyšlena z docela kuriózních důvodů.Pokračovat Pařížské pikantní karbanátkyPařížské pikantní karbanátkySnad v každé národní kuchyni narazíte na nějakou variantu karbanátků, tedy kuliček nebo placiček připravených z mletého masa. V sousedním Německu a Rakousku, kde jim říkají Frikadelle, je připravují prakticky stejně jako u nás, tedy mleté hovězí či vepřové maso s vajíčkem a strouhankou.Pokračovat Slaný dort s kurkumouSlaný dort s kurkumouNásledující recept je od naší milé paní zákaznice, které moc děkujeme! Letošní Velikonoce jsem se rozhodla trochu experimentovat a kromě klasického beránku jsem si vymyslela slaný dort. Protože přijede velká část naší rodiny ze Slovenska, tak nechci nechat nic náhodě a raději jsem svůj výmysl vyzkoušela už tento víkend.Pokračovat Dabing v kuchyniDabing v kuchyniHerečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2016 a tak jsme této příležitosti využili k poblahopřání a na malé povídání o oblíbených jídlech a ingrediencích naši příznivkyně, o které moc dobře víme, že je velká labužnice, kulinářka a společně s manželemPokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.