Výsledek hledání textu Směsi bez solí

Hledaný text Směsi bez solí jsme našli v těchto produktech

bio koření: Bylinkové máslo BIOBylinkové máslo BIOSvěží chuť petržele, jemnost sladké cibulky a špetka pepře dá máslu úplně nový rozměr. Tahle směs perfektně rozvoní domácí bagetu, vylepší pečené brambory i maso přímo z grilu. Stačí smíchat s máslem a nechat...Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Česnek granulovaný BIOČesnek granulovaný BIOPlná, příjemně česneková vůně bez štiplavé ostrosti – to přesně vystihuje granulovanou verzi tohoto koření. Skvěle se rozvine v marinádách, polévkách i dresincích a nikdy nepřebije ostatní chutě. Každý špetkou dodá...Skladem52 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Houbová smaženice BIOHoubová smaženice BIOV této směsi ucítíte bylinkovou kombinaci tymiánu a petržele, citrusovou svěžest pomeranče a citronu i jemnou nakyslost ibišku a citronové trávy. Houbovým jídlům dodá hloubku, lehkost a příjemně podtrhne jejich chuť.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Krevety pikantní BIOKrevety pikantní BIOJemně kouřová vůně, kde se citrusová svěžest mandarinek a citronové trávy prolíná s mořským aroma a dotekem uzené papriky. Tahle směs promění krevety, ryby i zeleninu v jídlo připomínající grilování u moře. Skvělé je...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Pasta alla Romana BIOPasta alla Romana BIOVoní po rajčatech, česneku a bylinkách jako je tymián a oregano. Lehce nasládlou chuť s česnekovým základem oceníte v omáčkách na těstoviny, na pizze, ve zapečených jídlech nebo zeleninových směsích. Stačí rozmíchat ve...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Tiramisu BIOTiramisu BIOJemná karamelová sladkost kokosového cukru, kakaová hloubka a hřejivá skořice v této směsi společně rozvoní každý dezert trochu jinak než jste zvyklí. Tonka přidá špetku vanilky a mandlí, mořská sůl celou sladkost...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Hořčice bílá mletáHořčice bílá mletáJemně pálivá, lehce oříšková a svěže kořeněná – taková je mletá forma bílého hořčičného semínka. Skvěle ochutí omáčky, domácí dresinky i marinády, kde rozvine pikantní říz a zvýrazní další chutě. Oceníte ji v bramborové...Skladem16 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Chilli papričky drcenéChilli papričky drcenéPikantní, jemně kouřové a lehce ovocné – to jsou drcené papričky, které dokážou rozžhavit i obyčejná jídla. Každé sousto díky nim dostane šmrnc, ať už je sypete na pizzu, do polévky nebo na maso z grilu. Chilli krásně...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: KerblíkKerblíkJemně nasládlá a svěží vůně kerblíku připomene petržel i anýz, aniž by v jídle přehlušil ostatní chutě. Oceníte ho v polévkách, omáčkách na těstoviny, pomazánkách, bylinkových máslech nebo na drůbeži, kde podtrhne...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Koriandr celýKoriandr celýLehce sladké, citrusové a kořenité tóny koriandrových semínek rozvoní vaši kuchyni při každém pečení chleba i vaření hustých omáček. Díky svému jemnému aroma se hodí jak ke zvěřině a do marinád, tak i do domácích nálevů...Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: OreganoOreganoČerstvá vůně, která připomene letní dovolenou u moře, bylinková chuť s lehce zemitým a pikantním tónem – přesně to oregano nabízí. Skvěle vynikne v rajčatových omáčkách, na pizze, v marinádách nebo na pečených...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká maďarskáPaprika sladká maďarskáSladká maďarská paprika rozvoní kuchyni nasládlou vůní a dodá vašim jídlům sytě červenou barvu i plnou chuť. Skvěle sedí do guláše, domácích klobás, rajčatových omáček nebo zeleninových jídel, kde barevně i chuťově...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pískavice modrá mletáPískavice modrá mletáJemně mletá modrá pískavice rozvoní chleby, placky i sýrové pomazánky jemným kořenitým nádechem s oříškovou, lehce kyselou a pikantní chutí. Nejlépe si rozumí se sýry, domácím pečivem nebo vaflemi. Nepřebije ostatní...Skladem72 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Pomerančová kůra mletáPomerančová kůra mletáSladkost s nádechem jemné hořkosti, intenzivní citrusová vůně a svěžest, kterou pomerančová kůra přináší, oživí každé pečení, omáčky i marinády. Skvěle si rozumí s vánočním cukrovím, drůbeží i bylinkovým máslem a...Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Saturejka drcenáSaturejka drcenáKořenitá vůně připomíná zahrádku v plné síle, a chuť je výrazně pepřová, ale bez pálivosti – právě proto je tahle bylinka skvělá do fazolových jídel, hustých polévek nebo marinád na maso. Zkuste ji přidat do brambor,...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Sůl černáSůl černáStačí malá špetka a na jazyku ucítíte chuť plnou vajíčkového aroma s lehce štiplavým nádechem, kterou jinde nenajdete. Černá sůl dává rostlinným pomazánkám, tofu “míchaným vajíčkům” nebo indickým omáčkám nečekanou...Skladem24 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Bylinkové másloBylinkové másloSvěží kombinace petržele, jemné cibulky a špetky pepře krásně vynikne, kdykoli se rozvoní v másle. Směs je ideální nejen na steaky, ryby nebo grilovanou zeleninu, ale i do pomazánek nebo na čerstvý chléb. Hotové máslo...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Cibule restovanáCibule restovanáSladká vůně, jemná karamelová chuť a lehce křupavá textura – restovaná cibulka promění obyčejnou polévku, omáčku nebo domácí karbanátky na malý svátek. Stačí přisypat do vývaru, mletého masa nebo přidat na chleba s...Skladem30 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: GlutasůlGlutasůlKdyž potřebujete, aby vaše jídlo bylo opravdu chuťově plné, sáhněte po glutasoli. Tato šikovná směs dodává pokrmům „to něco navíc“ a zvýrazní jejich přirozenou chuť. Nejvíc vynikne na mase, do omáček nebo polévek, kde...Skladem60 Kč / 500 gVybrat balení bio koření: Grilovací bylinkyGrilovací bylinkySměs grilovacích bylinek rozvoní každý steak, rybí filet i pečenou zeleninu lehkým nádechem papriky, špetkou pepře a cibulky. Pepř jemně zahřeje, kmín s koriandrem dodají příjemnou svěžest a hořčičné semínko zvýrazní...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Gulášové koření AngulaGulášové koření AngulaTahle gulášová směs vsadí na poctivou papriku, voňavý kmín a jemnou cibulku, které dají guláši sytou barvu i bohatou vůni. Mouka uvnitř kouzlí sametovou omáčku bez nutnosti ještě cokoliv zahušťovat. Směs využijete...Skladem40 Kč / 50 gVybrat balení bio koření: Kari pro dětiKari pro dětiJemně voňavá směs s tóny kurkumy, koriandru a sladké papriky rozzáří každou rodinnou kuchyni, aniž by způsobila pálivé překvapení. Ideální do omáček, na maso, zeleninu nebo do pomazánek. Skvěle doplní rýži, brambory i...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Piri-PiriPiri-PiriMalá špetka směsi s piri-piri papričkami rozproudí každé jídlo a krásně podtrhne šťavnaté maso, mořské plody i obyčejnou zeleninu. Výrazná pálivost se tu snoubí s vůní česneku, papriky a pepře, bez zbytečné hořkosti.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text Směsi bez solí jsme našli v těchto článcích

Kouřová chuť bez masa: Vegetariánské a veganské tipyKouřová chuť bez masa: Vegetariánské a veganské tipyKdyž se řekne kouřová chuť, většině lidí se vybaví maso, gril, slanina nebo uzený bok. Ale i bez masa si můžete doma vykouzlit chuť, která připomíná letní grilovačku nebo poctivou uzenou dobrotu. A není k tomu potřeba ani gril, ani udírna. Stačí pár šikovných pomocníků z kořenky.Pokračovat Tip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníTip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníKdyž člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpálený gril a jde se na věc. A ono to funguje. Jenže jakmile grilujete častěji, začnete zjišťovat, že steaky chutnají pořád stejně, zelenina je tak trochu do počtu a kuřecí prsa...Pokračovat Co je to SPG, SPOG nebo SPPO?Co je to SPG, SPOG nebo SPPO?Pokud jste někdy brouzdali světem grilování nebo BBQ receptů, je docela pravděpodobné, že jste narazili na tajuplné zkratky SPG, SPOG nebo SPPO.Pokračovat Nejlepší marinády na vepřové masoNejlepší marinády na vepřové masoVepřové maso si o marinádu přímo říká. Je šťavnaté, hezky prorostlé, a hlavně dokáže do sebe natáhnout tolik chuti, kolik mu jen dáte. Když se dobře naloží, umí být voňavé, jemné nebo pořádně řízné. Ať už připravujete krkovici, kotlety nebo bůček, marináda z něj udělá úplně jiný zážitek.Pokračovat Co je to suchý rub?Co je to suchý rub?Když se řekne marináda, většina lidí si představí mísu s olejem, česnekem a bylinkami, ve které se kousky masa koupou přes noc. Ale na grilovací scéně existuje ještě jedna zajímavá metoda, která má mezi mistry grilu své pevné místo: suchý rub (čte se „rəb“).Pokračovat Bylinkové máslo s medvědím česnekemBylinkové máslo s medvědím česnekemČerstvý medvědí česnek má svoje kouzlo. Krásně voní, je jemnější než klasický česnek a když ho máte po ruce, tak rozhodně neváhejte. Ale ruku na srdce: kdo má možnost si pro něj zaběhnout na zahrádku anebo ho hlídat v lednici, aby nezvadl?Pokračovat Jak udělat to nejlepší bylinkové másloJak udělat to nejlepší bylinkové másloJen si to představte. Vůně čerstvě upečené bagety s voňavým bylinkovým máslem, které se pomalu rozpouští a nasákne do pečiva. Tak jednoduché a tak dokonalé. Bylinkové máslo neoceníte ale jen na bagetě nebo chlebu, zásadní roli hraje i při grilování nebo pečení, kde se skvěle hodí k masu, rybám i pečené zelenině.Pokračovat Jak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínJak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínKlíčí vám brambory ve sklepě dřív než je stihnete hodit do hrnce? Poradíme jednoduchý trik s českým kmínem, který funguje už po staletí a navíc přidáme pár tipů na skvělé koření na brambory na všechny možné způsoby.Pokračovat Domácí zabijačkové hodyDomácí zabijačkové hodyZapomeňte na klasické představy o zabijačce jako o venkovské zábavě vymalované Josefem Ladou. I něco tak tradičního, jako jsou vepřové hody, si můžete připravit v moderním stylu přímo ve vaší kuchyni. Nezáleží na tom, jestli bydlíte v bytě nebo domě, na venkově či ve městě, důležité je to, co vytvoříte.Pokračovat Inspirace cajunské a kreolské kuchyněInspirace cajunské a kreolské kuchyněPředstavovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreolskou kuchyni, pravděpodobně hodně amatérských i profesionálních kuchařů začne bezradně krčit rameny. A přitom jsou tyto kulinářské světy tak fascinující.Pokračovat Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaTip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aromaNe vždy je po ruce gril nebo udírna. Ale chuť dřeva, ohně a kouře si můžete užít i bez roztápění uhlí. Stačí jen sáhnout po tom správném koření. Tekutý kouř a uzená koření dokážou i z obyčejné večeře vykouzlit zážitek z grilování. A to klidně i v kuchyni v elektrické troubě.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Koření na pečené kuřeKoření na pečené kuřeI když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý prostor zkoušet různé koření a experimentovat s novými chutěmi. Existuje mnoho různých druhů koření, které se skvěle hodí na pečené kuřátko, a které nám pomůže připravit opravdovou kulinářskou lahůdku.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Které koření je nejlepší v roce 2025?Které koření je nejlepší v roce 2025?Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá jídla či národní kuchyně, ale především máme každý své vlastní chuťové preference. Pojďme si ale představit, že se koná mezinárodní chuťová olympiáda, na kterou se sjelo koření z celého světa.Pokračovat Dýňová polévka s Garam MasálouDýňová polévka s Garam MasálouI když historie využití dýní v kuchyni je stará 7 000 let, dnes velmi populární dýňová polévka vznikla až na počátku 19. století. Datum vzniku dýňové polévky je přesně 1. ledna 1804. Ten den obyvatelé Haiti společně vytvořili tuto jedinečnou polévku na oslavu své nezávislosti na francouzských kolonistech.Pokračovat Čočka se špenátem a čertovým lejnemČočka se špenátem a čertovým lejnemAsafoetida je velmi zvláštní indické koření s ještě zvláštnějším českým názvem. Pro jeho specifické aroma se mu říká čertovo lejno. Tento název na první dojem může neznalého kuchaře odradit, ale to by byla velká chyba.Pokračovat Balkánská  Pljeskavica s AdžikouBalkánská Pljeskavica s AdžikouPljeskavice jsou hamburgery Balkánu. Za své národní jídlo jej považují Srbové, ale běžně se s nimi setkáme i v Chorvatsku nebo v Bosně. Jako koření můžeme do pljeskavice přidat např. Adžiku, které má svou domovinu v Abcházii a byla vymyšlena z docela kuriózních důvodů.Pokračovat Marocká polévka Harira s HarissouMarocká polévka Harira s HarissouMarocká kuchyně je stejně pestrá a barevná jako místní tržiště, na kterém nalezneme fascinující směsici berberských, arabských, andaluských a středomořských vlivů. Pokud bychom měli ochutnat jen jednoho zástupce z této bohaté palety místních jídel, jednoznačně to bude polévka Harira z rajčat, čočky a cizrny.Pokračovat Špekáčky na pivu s Americkým rumovým kořenímŠpekáčky na pivu s Americkým rumovým kořenímMožná si řeknete, že špekáčky na pivu jsou docela obyčejné jídlo a není na nich nic k objevování a vylepšování. Zapátráme-li však v historii této uzeniny, dostaneme se bezmála 130 let zpět a zjistíme...Pokračovat Mexické Chili con carneMexické Chili con carneChilli con Carne je bezesporu jedno z nejslavnějších texasko-mexických jídel. Nejstarší legenda o Chilli con Carne dokonce sahá až na počátek 17. století.Pokračovat Královský roštěnec na pepřiKrálovský roštěnec na pepřiTento měsíc jsme zasvětili pepři a tak první recept nemůže být snad nic jiného, než pořádný šťavnatý steak, na kterém pepř potěší nejen chuťové buňky, ale i oko.Pokračovat Dabing v kuchyniDabing v kuchyniHerečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2016 a tak jsme této příležitosti využili k poblahopřání a na malé povídání o oblíbených jídlech a ingrediencích naši příznivkyně, o které moc dobře víme, že je velká labužnice, kulinářka a společně s manželemPokračovat Rychlá bruschetta k snídaniRychlá bruschetta k snídaniRychlá a dobrá snídaně? Zkuste zapečenou bruschettu ze směsi sušených rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek, zeleniny nebo sýru natřenou na chléb, tousty či housky.Pokračovat

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

bio koření: Steak Smokehouse BIOSteak Smokehouse BIOKdyž maso na pánvi zavoní po kouřovém zeleném pepři, sladké karamelizované krustě a tónech pečené cibulky, tahle směs rázem dodá steaku i hamburgeru punc grilovacího zážitku. Hodí se nejen na žebra nebo krkovici, skvěle...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Martinská husaMartinská husaVůně pečeného masa, jemně pikantní tóny a zemité aroma, které umí navnadit na opravdovou hostinu. Tahle směs sází na kmín a koriandr, které rozvoní každou husu i kachnu a podpoří trávení. Kurkuma dodá krásnou barvu a...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Majoránka BIOMajoránka BIOBylinka, která voní domovem a poctivou kuchyní. Jemně nasládlá majoránka s lehce hořkým tónem dodá bramboračce, hrachovce i bramborákům ten správný šmrnc. Skvěle si rozumí s luštěninami, pečeným masem i česnekem.Skladem30 Kč / 15 gVybrat balení bio koření: Bylinkové máslo bez soliBylinkové máslo bez soliStačí pár špetek a kuchyně se rozvoní po petrželce, pažitce a česneku s jemným dotekem celerových lístků. Směs bez soli si hravě nastavíte podle svých chutí a využijete ji nejen do másla na steaky, ryby nebo čerstvé...Skladem45 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Sůl dusitanová bez jóduSůl dusitanová bez jóduNakládací sůl bez jódu pustí při domácím uzení i klobásách do masa jemnou, slanou chuť a zajistí, že zůstane šťavnaté a krásně růžové. Udrží maso v bezpečí před nežádoucími bakteriemi a prodlouží jeho trvanlivost.Skladem50 Kč / 500 gVybrat balení bio koření: Sůl dusitanová s jódemSůl dusitanová s jódemKdyž potřebujete, aby domácí šunka, klobásy nebo uzené maso vydržely déle čerstvé, sáhněte po dusitanové soli s jódem. Udrží maso krásně růžové, voňavé, šťavnaté a zvýrazní jeho chuť. Rychlosůl je jasnou volbou pro...Skladem50 Kč / 500 gVybrat balení bio koření: Grilovací koření pro dětiGrilovací koření pro dětiJemná směs sladké papriky, cibulky, karotky a pastináku navodí příjemně hřejivou vůni a chuť, která nezaskočí žádného malého ani velkého jedlíka. Koření zvládne nejen maso na gril, ale i zapečené brambory, zeleninové...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Citronová kůra mletáCitronová kůra mletáTahleta jemně mletá kůra hned rozvoní kuchyň svěžími citrusy a krásně zvýrazní sladká těsta na bábovku, sušenky i koláče. Přimíchejte ji do marinád na ryby, do máslových omáček nebo do pomazánek, kde dodá řádnou porci...Skladem30 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: MajoránkaMajoránkaJemně sladká a lehce hořká, tahle bylinka vyladí nejen bramboráky, ale taky polévky, omáčky nebo zabijačkové dobroty. Dokáže zvýraznit chuť luštěnin i pečeného masa a krásně se snoubí s česnekem. Přidávejte až ke konci...Skladem18 Kč / 15 gVybrat balení

Hledaný text Směsi bez solí jsme nalezli v těchto kategoriích

Koření na grilování Koření pro děti Koření při dietě

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Youtube
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.