Chlebové koření
Směsi koření
Klasická směs koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Chlebové koření BIO
Bio koření
Klasická směs BIO koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Hořčice bílá celá BIO
Bio koření
Hořčičné semínko patří mezi nejnenápadnější, ale přitom nejvýraznější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s pos...
Bylinkové máslo BIO
Bio koření
Směs koření vhodná k přípravě bylinkového másla, pomazánek a k ochucení salátů. Bylinkové máslo snadno připravíme utření...
Anýz celý BIO
Bio koření
Když otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která...
Bylinkové máslo bez soli
Směsi koření
Bylinkové máslo snadno připravíme utřením kostky másla do hladka s touto směsí koření. Dle vlastní chuti můžeme přidat sůl....
Gyros paprikový
Směsi koření
Tato jemně pikantní směs koření dodá tradiční chuť a vůni řecké kuchyně nejen gyrosu nebo souvlaki, ale i jinému masu a ...
Pískavice listy
Jednodruhové koření
Jestli vám něco chybí na poličce s kořením a ještě o tom nevíte, tak jsou to sušené listy pískavice. Tohle exotické koře...
Kurkuma drcená
Jednodruhové koření
Drcená kurkuma se obvykle nejprve opraží společně s dalším kořením, čímž směs koření získá novou výraznější kombinaci chutí....
Zatar
Směsi koření
Arabský Zatar smíchaný s olivovým olejem se používá k ochucení pečeného chleba....
Chakalaka
Směsi koření
Velmi originální středně ostré jihoafrické koření na dušenou zeleninu, pikantní omáčky a různou úpravu mas....
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivk...
Divočina
Směsi koření
Tradiční česká směs koření na pečené maso i minutky s chutí divočiny....
Ajowan
Jednodruhové koření
Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí...
Čubrica hrubá
Směsi koření
Oblíbená bulharská směs bylinek, která se používá na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky...
Tandoori Masála
Směsi koření
Stačí namarinovat kuřecí kousky, křídla nebo stehna ve směsi jogurtu a koření. Poté grilujte nebo pečte, abyste získali ...
Bruschetta zeleninová
Směsi koření
Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, al...
Bruschetta sýrová
Směsi koření
Sušená směs rajčat, aromatické směsi typu cheddar, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu....
Bruschetta bylinková
Směsi koření
Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, ale...
Perníkové koření
Směsi koření
Koření je ideální nejen na přípravu klasického nadýchaného perníku, koláčů nebo buchet s perníkovou příchutí, ale též se...
Pizza bylinková
Směsi koření
Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť vaší pizzy....
Aglio peperoncini
Směsi koření
Italské středně ostré koření na špagety i jiné těstoviny, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo do marinád na grilované maso....
Harissa
Směsi koření
Původem tuniské ostré koření se používá k ochucení pečeného masa, dušené i grilované zeleniny, při přípravě kuskusu, rýž...
Chmeli-Suneli
Směsi koření
Chmeli-Suneli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do mletých mas, při přípr...
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Drcený kmín je zlatá střední cesta mezi celým a mletým kmínem. Zachovává si výrazné aroma a kořenitou chuť českého kmínu...
Pracharanda papriková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru....
Tzatziki
Směsi koření
Koření, které se v řecké kuchyni používá k ochucení nejen salátů s jogurtovou zálivkou, ale i dalších zeleninových salátů....
Toskánské koření
Směsi koření
Směs koření italské kuchyně na maso, těstoviny či rajskou omáčku....
Spaghetti bolognese
Směsi koření
Špagety po boloňsku jsou fenomén a můžeme se vsadit, že právě teď někdo někde chystá pořádnou várku spaghetti bolognese....
Pracharanda polévková
Směsi koření
Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta, která neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady. Je bez lepku a bez cukru....
Gyros bylinkový
Směsi koření
Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a...
Garam Masála
Směsi koření
Legendární indické koření, které se používá jak na maso, tak i ve vegetariánské kuchyni při přípravě polévek z luštěnin a zeleniny....
Čarodějka
Směsi koření
Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou chuť masu připraveném jak na grilu nebo...
Bylinkové máslo
Směsi koření
Bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory....
Bambova bylinková sůl
Směsi koření
Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, bram...
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Pokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem ind...
Římský kmín celý
Jednodruhové koření
Římský kmín (anglicky cumin) je nepostradatelný v indické, arabské i mexické kuchyni. Najdete ho v karí, garam masále, c...
Pískavice mletá
Jednodruhové koření
Možná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná....
Pískavice celá
Jednodruhové koření
Kdo se rád toulá vůněmi indické, arabské nebo severoafrické kuchyně, ten se s pískavicí určitě potkal. Možná jste na ní ...
Paprika sladká španělská
Jednodruhové koření
Tohle není jen tak ledajaká paprika. Španělská kráska s Astou 160 je opravdová královna mezi sladkými paprikami....
Oregano
Jednodruhové koření
Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Majoránka
Jednodruhové koření
Když se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku....
Kurkuma
Jednodruhové koření
Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....
Koriandr celý
Jednodruhové koření
Celá semena koriandru jsou nepostradatelným kořením v mnoha světových kuchyních. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou ...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mír...
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Kardamom mletý
Jednodruhové koření
Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Hořčice bílá celá
Jednodruhové koření
Hořčičné semínko patří mezi ta nejnenápadnější, ale zároveň nejúčinnější koření v kuchyni. Má jemně hořkosladkou chuť s ...
Česnek granulovaný
Jednodruhové koření
Česnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat....