Koření Skořice cejlonská celá

 
Skořice cejlonská celá
Koření Skořice cejlonská celá Fotografie zobrazuje SKOŘICE CEJLONSKÁ CELÁ z našeho obchodu. Nepoužíváme ilustrační snímky z fotobank nebo propagační obrázky od dodavatelů.
Jak se skořice cejlonská celá řekne:
latinsky: Cortex cinnamomi ceylanici
Balení 20 g 38,- Kč koupit Balení 40 g 76,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky tomu se může konzumovat přímo žvýkáním tyčinek této kůry.

Celé kousky cejlonské skořice se obvykle louhují. Její jemná chuť se skvěle hodí k ochucení sladkých jídel jako např. kaše, moučníky, kompoty, či do pudinků, jablkových závinů. Celé svitky skořice se rovněž s oblibou přidávají do horkých nápojů, svařeného vína nebo punče. Stejně jako čínská skořice má své pevné místo v asijské a indické kuchyni, kde se přidává do slaných masitých jídel.

Země původu: Indonésie