Výsledek hledání textu tymián citron

Hledaný text tymián citron jsme našli v těchto produktech

bio koření: Bazalka BIOBazalka BIOTahleta bylinka připomíná letní kuchyni v Itálii. Voní sladce, trochu kořenitě a maličko po pepři. Nejvíc vynikne v rajčatové omáčce, na pizze nebo když se přidá do marinády na maso. Při vaření uvolní svoji plnou chuť a...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Focaccia BIOFocaccia BIOVoňavá směs plná rozmarýnu, tymiánu a oregana vykouzlí pravou atmosféru italské pekárny. Jemně sladká rajčata, balzamiková sůl a špetka pomerančové kůry vnesou do těsta lehký středomořský šmrnc. Skvěle sedí nejen na...Skladem64 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Houbová smaženice BIOHoubová smaženice BIOV této směsi ucítíte bylinkovou kombinaci tymiánu a petržele, citrusovou svěžest pomeranče a citronu i jemnou nakyslost ibišku a citronové trávy. Houbovým jídlům dodá hloubku, lehkost a příjemně podtrhne jejich chuť.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Kajenský pepř mletý BIOKajenský pepř mletý BIOLehce kouřová vůně, charakteristická chilli ostrost a jemně ovocný ocas – právě taková je špetka kajenského koření. Hodí se všude tam, kde potřebujete jídlu dát žár, ať už se jedná o omáčky k těstovinám, dýňovou polévku...Skladem58 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Oregano BIOOregano BIOPříjemná vůně bylinek, trochu zemité a svěží tóny, lehký citrus – přesně tak působí tahle klasika, která rozvoní přílohy, omáčky i maso. Skvěle doplňuje pizzu, těstoviny, ale i pečené brambory nebo grilovanou zeleninu.Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pepř kampotský červený BIOPepř kampotský červený BIOKuličky červeného pepře z Kampotu vás překvapí jemnou pálivostí a šťavnatým ovocným aroma, které připomíná malinové lesní plody. Oceníte ho na steaku, rybě i pečené zelenině, zvlášť když ho namelete těsně před...Skladem98 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Pizza alla Napoletana BIOPizza alla Napoletana BIOSladká rajčata, oregano, bazalka a česnek rozvoní v kuchyni pravou Itálii. Tahle směs udělá z každé pizzy nebo těstovin jedinečný zážitek plný šťavnaté chuti. Hodí se nejen na pizzu, ale i do rajčatových omáček,...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Růžičková kapusta BIORůžičková kapusta BIOPředstavte si růžičkovou kapustu, která voní po citronové trávě a pomeranči a v chuti najdete jemný závan česneku a bylinek. Tahle směs dodá vaší zelenině šmrnc, sladkost i příjemné teplo. Skvěle vynikne i v polévkách...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Tymián BIOTymián BIOSilná bylinková vůně, jemná nahořklost a nádech hřebíčku – právě to dodá tymián každému pokrmu. Skvěle zvýrazní chuť masa, ryb, zeleniny i luštěnin a vynikne při dlouhém pečení nebo dušení, kdy si zachovává své aroma.Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Sada koření - Česká klasikaSada koření - Česká klasikaVýběrová degustační sada 12 různého koření české kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis obsahu. Složení sady:...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Sada koření - GrilováníSada koření - GrilováníVýběrová degustační sada 12 koření na grilování v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis obsahu.Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Sada koření - Světová kuchyněSada koření - Světová kuchyněVýběrová degustační sada 12 různého koření světové kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Sada koření Vánoční pohodaSada koření Vánoční pohodaUžijte si kouzlo Vánoc s naší sadou koření, která je jako stvořená pro přípravu těch nepříjemnějších zimních nápojů. Ať už si zpříjemníte chladné večery hrnečkem aromatického svařeného vína, voňavého vánočního punče,...Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: BazalkaBazalkaSladce kořenitá vůně bazalky vám připomene letní večery u středomořského stolu. Krásně zvýrazní chuť rajčat, česneku i olivového oleje a rozvoní omáčky, těstoviny nebo pizzu. Dokáže zjemnit polévky, grilované maso i...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Kajenský pepř mletýKajenský pepř mletýJemně namletý kajenský pepř neskrývá nic jiného než čisté chilli. Okamžitě dodá jídlům výraznou, rovnoměrnou pálivost, která zahřeje už od prvního sousta. Vyniká sytou, ostrou chutí a lehkým kouřovým nádechem. Skvěle...Skladem39 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: KerblíkKerblíkJemně nasládlá a svěží vůně kerblíku připomene petržel i anýz, aniž by v jídle přehlušil ostatní chutě. Oceníte ho v polévkách, omáčkách na těstoviny, pomazánkách, bylinkových máslech nebo na drůbeži, kde podtrhne...Skladem32 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: OreganoOreganoČerstvá vůně, která připomene letní dovolenou u moře, bylinková chuť s lehce zemitým a pikantním tónem – přesně to oregano nabízí. Skvěle vynikne v rajčatových omáčkách, na pizze, v marinádách nebo na pečených...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Paprika sladká španělskáPaprika sladká španělskáJemná, nasládlá paprika ze Španělska dodá každé pomazánce, dresinku nebo paštice krásnou červenou barvu a plnou chuť bez pálivosti. Skvěle se hodí na sýr nebo do studených jídel, v teplé kuchyni ji přidejte až na závěr.Skladem28 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: RozmarýnRozmarýnIntenzivní vůně připomínající borovici, kafr i svěží citrusy dělá rozmarýn nepostradatelným do pečených brambor, masových marinád nebo domácích olejů. Nasládlá a lehce hořká chuť skvěle zvýrazní i zeleninu či rajčatové...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Saturejka drcenáSaturejka drcenáKořenitá vůně připomíná zahrádku v plné síle, a chuť je výrazně pepřová, ale bez pálivosti – právě proto je tahle bylinka skvělá do fazolových jídel, hustých polévek nebo marinád na maso. Zkuste ji přidat do brambor,...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: TymiánTymiánKdyž otevřete sáček tymiánu, okamžitě ucítíte jeho lehce nahořklou, kořeněnou vůni s dotekem kafru a hřebíčku. Tuhle bylinku oceníte při pečení masa, do omáček na těstoviny i na grilovanou zeleninu. Výborně se hodí k...Skladem28 Kč / 20 gVybrat balení bio koření: Sada koření na grilování - Severní AmerikaSada koření na grilování - Severní AmerikaAť už si raději zpíváte v dešti nebo cváláte krajinou na koni, ve Spojených státech každý najde to své. A o skvělém jídle to platí dvojnásob.Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku bio koření: Barbecue Louisiana RubBarbecue Louisiana RubŠťavnaté maso, kouřová vůně, štiplavý pepř i papriková jiskra. Směs ve stylu Louisiany zvýrazní chuť žebírek, křídel i bůčku a dodá jim bylinkový dotek tymiánu, oregana a bobkového listu. Lehce pikantní, ale ne přehnaně...Skladem48 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: Biftekové kořeníBiftekové kořeníKdyž potřebujete, aby maso vonělo po sladké paprice, lehce štíplavém pepři a jemném zázvoru, sáhněte po této steakové směsi. Vykouzlí na steaku perfektně křupavou krustu a postará se o pořádnou dávku chuťového řízu.Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Grilovací koření AmazoniaGrilovací koření AmazoniaPepřová říznost a svěží tóny zeleného pepře se tu mísí s vůní rozmarýnu, tymiánu a sladké papriky, takže i obyčejné grilování dostane nový šmrnc. Skvěle se hodí na steaky, kuře i pečenou zeleninu a zvládne i domácí...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Grilovací koření nepálivéGrilovací koření nepálivéNaprosto univerzální směs, která promění každou grilovačku v pohodový zážitek. Vůně bylinek, sladká paprika, trochu oříškového sezamu a jemná cibulka vykouzlí šťavnaté, voňavé maso i zeleninu bez pálivosti. Skvělé do...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Gyros bylinkovýGyros bylinkovýVoňavá kombinace tymiánu, rozmarýnu, bazalky a jemně pálivé papriky okamžitě přenese vaše jídla do slunečného Středomoří. Směs vynikne nejen v jogurtové marinádě na maso, ale i na pečených bramborách nebo v dipu. Skvěle...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení bio koření: JambalayaJambalayaSměs pro milovníky jižanských chutí rozvoní kuchyň po paprice, čerstvých bylinkách a špetce chilli. Oceníte ji hlavně v omáčkách na těstoviny, rýžových pánvích, grilovaných rybách i restované zelenině. Jídlu dodá...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Kari ColomboKari ColomboDokáže propojit vůni bylinek, jemné tóny kurkumy a koriandru s lehkou nasládlostí kokosového mléka. Tato směs příjemně zvýrazní kuře i zeleninu a dodá exotickou chuť i obyčejné rýži. Nejvíc vynikne, když ji krátce...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Ryby KlasikRyby KlasikKdyž sáhnete po směsi s kmínem, paprikou a zeleným pepřem, ryba dostane šťavnatý šmrnc, jaký oceníte při pečení, grilování i smažení. Bylinky jako bazalka, tymián a petržel příjemně osvěží chuť masa, citronová tečka...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Salátové italskéSalátové italskéJemná sladkost sušených rajčat a papriky, česnek s cibulkou a vůně bylinek, které připomínají italskou zahradu. Tahle středomořská směs oživí vaše saláty, těstoviny i pečenou zeleninu. Skvěle se hodí i na pizzu nebo do...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: SvíčkováSvíčkováSladká karotka, petržel, cibulka a špetka citronové kůry tvoří základ téhle směsi, která omáčce na svíčkovou přidá jemnost i svěžest. Nové koření, jalovec, tymián a bobkový list zase dodají hutnost a hřejivost, kterou...Skladem40 Kč / 40 gVybrat balení bio koření: Tapas & Salsa dipTapas & Salsa dipŠťavnaté rajčatové tóny, jemná kouřová uzená paprika a výraznější špetka česneku s cibulí dávají téhle směsi chuť pravých tapas barů. Hořčičná semínka s chilli a pepřem přidají pikantní jiskru, která rozproudí atmosféru...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text tymián citron jsme našli v těchto článcích

Tip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníTip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníKdyž člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpálený gril a jde se na věc. A ono to funguje. Jenže jakmile grilujete častěji, začnete zjišťovat, že steaky chutnají pořád stejně, zelenina je tak trochu do počtu a kuřecí prsa...Pokračovat Co je to SPG, SPOG nebo SPPO?Co je to SPG, SPOG nebo SPPO?Pokud jste někdy brouzdali světem grilování nebo BBQ receptů, je docela pravděpodobné, že jste narazili na tajuplné zkratky SPG, SPOG nebo SPPO.Pokračovat Nejlepší marinády na vepřové masoNejlepší marinády na vepřové masoVepřové maso si o marinádu přímo říká. Je šťavnaté, hezky prorostlé, a hlavně dokáže do sebe natáhnout tolik chuti, kolik mu jen dáte. Když se dobře naloží, umí být voňavé, jemné nebo pořádně řízné. Ať už připravujete krkovici, kotlety nebo bůček, marináda z něj udělá úplně jiný zážitek.Pokračovat Tipy na nejlepší marinády na kuřecí masoTipy na nejlepší marinády na kuřecí masoKuře je takový nenápadný hrdina kuchyně. Vždy je na dosah ruky, nikdo jej neodmítne, a když mu dáte trochu pozornosti a péče, poděkuje vám tím nejlepším, co umí: šťavnatým masem, vůní a chutí, která může být stokrát jinak. Kuřecí maso ochotně nasává chutě, přizpůsobí se, a když se mu trochu pomůže, dokáže být nezapomenutelné.Pokračovat Kalifornská BBQ marináda na žebra s bylinkami a citrusovým nádechemKalifornská BBQ marináda na žebra s bylinkami a citrusovým nádechemZákladem téhle vynikající marinády nejen na pečená žebírka je směs koření Barbecue Los Angeles, ve které najdete sladkou papriku, jemné chilli, kopr, tymián, cibuli i rozmarýn.Pokračovat Adamova medová marináda na žebraAdamova medová marináda na žebraSladká klasika s medem a bylinkovým kořením, která z vepřových žebírek udělá voňavou pochoutku jako z ráje. Tohle je marináda, kterou si zamilujete hned po prvním soustu. Je jednoduchá, vyvážená a šťavnatá.Pokračovat 7 nápadů na použití bylinkového másla7 nápadů na použití bylinkového máslaBylinkové máslo je přesně ten malý zázrak, který má doma připravený každý, kdo rád vaří. Ať už ho máte v lednici nebo zamražené po plátcích, dá se s ním v kuchyni vykouzlit víc, než jen natřít ho na pečivo. Přinášíme vám ověřené tipy, jak s bylinkovým máslem čarovat každý den.Pokračovat Ryby na bylinkovém másle – jednoduché, voňavé a zatraceně dobréRyby na bylinkovém másle – jednoduché, voňavé a zatraceně dobréNěkdy není třeba vymýšlet složitosti. Stačí čerstvý filet, kousek bylinkového másla a trocha trpělivosti při pečení nebo grilování. Ať už děláte lososa na bylinkovém másle, pstruha v troubě nebo třeba candáta na pánvi, s máslem plným voňavého koření z toho vždycky bude jídlo, které potěší chuť i nos.Pokračovat Jak udělat to nejlepší bylinkové másloJak udělat to nejlepší bylinkové másloJen si to představte. Vůně čerstvě upečené bagety s voňavým bylinkovým máslem, které se pomalu rozpouští a nasákne do pečiva. Tak jednoduché a tak dokonalé. Bylinkové máslo neoceníte ale jen na bagetě nebo chlebu, zásadní roli hraje i při grilování nebo pečení, kde se skvěle hodí k masu, rybám i pečené zelenině.Pokračovat 20 skvělých receptů na úžasné svařáky20 skvělých receptů na úžasné svařákyKlasický svařák zná každý. Lahvinka vína, trocha skořice, pár hřebíčků, hvězdička badyánu a hotovo. Jenže svět svařeného vína je mnohem pestřejší. Život i svařák si můžeme vylepšit čokoládou, karamelem nebo třeba rumem či špetkou pepře. Připravíme si tak horký drink s originálním charakterem, chutí i náladou.Pokračovat Jak rozdělujeme kořeníJak rozdělujeme kořeníKoření, to jsou takoví malí kouzelníci v našich kuchyních, kteří nám denně pomáhají. Stačí přidat špetku a mávnutím kouzelného proutku přidají jídlu barvu, chuť i vůni. Ale co to vlastně koření je? Jednoduše řečeno, jedná se o různé části rostlin, které se používají k ochucení a dochucení jídel.Pokračovat Tip #14: Z koření na maso připravte marináduTip #14: Z koření na maso připravte marináduNěkdy stačí maso jen posypat kořením a hned putuje na pánev nebo gril. Funguje to, hlavně když použijete hrubou intenzivní směs koření typu dry rub – tedy suché koření vetřené přímo do masa. Ale pokud máte čas, stojí za to jít o krok dál a pěkně naložit maso do marinády.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Dokonalé kuchařské umění s estragonemDokonalé kuchařské umění s estragonemI když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie. Tato aromatická bylinka se může použít jak čerstvá, tak i sušená a její lehce nahořklou chuť najdeme ve všech možných druzích jídel od salátů až po grilované ryby a drůbež. Takže, pokud chcete ochutnat něco nového, pokračujte ve čtení.Pokračovat Rychlá ryba na ajowanuRychlá ryba na ajowanuAjowan patří ke koření, které je v našich kuchyních téměř neznámé, i když první zmínky o něm na území Evropy najdeme již v polovině 16. století. Domovinou ajowanu je Indie, Střední východ a severní Afrika. Jeho chuť je nahořklá a štiplavá, připomínající anýz nebo oregano.Pokračovat Přírodní repelenty z kořeníPřírodní repelenty z kořeníZačíná nejen grilovací sezóna, ale i období komárů, klíšťat a dalšího obtížného hmyzu. To u nás v obchodě poznáme i podle toho, že výrazně stoupne zájem o jinak spíše zimní koření, jako je třeba hřebíček.Pokračovat Krůtí prsa na pepřiKrůtí prsa na pepřiPro milovníky pepře jsme připravili tento recept na lehce pikantní krůtí prsa.Pokračovat Dabing v kuchyniDabing v kuchyniHerečka a dabérka Jana Štvrtecká nedávno získala významné ocenění na poli dabingu - cenu Františka Filipovského za rok 2016 a tak jsme této příležitosti využili k poblahopřání a na malé povídání o oblíbených jídlech a ingrediencích naši příznivkyně, o které moc dobře víme, že je velká labužnice, kulinářka a společně s manželemPokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.