Výsledek hledání textu na uzení

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Cukr třtinový uzený

Cukr třtinový uzený

Směsi koření

Tento třtinový cukr je 8 dní uzený na bukovém dřevě. Jemná kouřová chuť vás příjemně překvapí v barbecue omáčkách, salátech a...
Žlutý čaj Huang Xiao

Žlutý čaj Huang Xiao

Bílé a žluté čaje

Vzácny žlutý čaj, v Číně velmi oblíbený během dynastie Ming a Qing. Říká se, že výrobní postup tohoto čaje byl ztracen a znovu...
Koriandr celý BIO

Koriandr celý BIO

Bio koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Lapsang Souchong - uzený čaj

Lapsang Souchong - uzený čaj

Černé čaje

Tradiční velice aromatický černý čaj. Uzenou vůni získávají čajové lístky zvláštním postupem sušení v kouři z doutnajících kořenů...
Paprika uzená pálivá

Paprika uzená pálivá

Jednodruhové koření

Podobně jako zauzená sladká paprika se i pálivá varianta používá do polévek, na kuřecí maso nebo ryby. Přidáním uzené papriky jídlo...
Oolong Formosa

Oolong Formosa

Oolong čaje

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Sůl mořská uzená

Sůl mořská uzená

Jednodruhové koření

Tato nerafinovaná čistě přírodní mořská sůl z Řecka, byla za studena uzena 140 hodin na bukovém dřevě bez přidání umělého aroma...
Chilli Jalapeño kouřové drcené

Chilli Jalapeño kouřové drcené

Jednodruhové koření

Drcené červené chilli papričky Jalapeño s kouřovým aroma, které dodá jídlu příjemně uzenou pikantní chuť. Díky hrubě drcené formě...
Sůl kouřová

Sůl kouřová

Směsi koření

Použitím kouřové soli vykouzlíte jako mávnutím kouzelného proutku domácí udírnu a připravovaným jídlům dodáte aroma uzeného masa...
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Zauzená sladká paprika je výborná do polévky, na kuřecí maso a ryby. Ve Španělsku se přidává do paelly a k ochucení tvrdého sýra...
Koriandr celý

Koriandr celý

Jednodruhové koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...