Výsledek hledání textu čes

Hledaný text čes jsme nalezli v těchto produktech

Rajská jablíčka

Rajská jablíčka

Jednodruhové koření

Když se rajčata suší pomalu, jejich chuť se krásně koncentruje a získává příjemně sladký, lehce nakyslý podtón....
Zabijačkové koření

Zabijačkové koření

Směsi koření

Naše koření na zabijačku je namíchané podle tradičních a osvědčených receptů českých zabijačkových hodů. Aromatická majo...
Koření pěti vůní

Koření pěti vůní

Směsi koření

Směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa či drůbeže (např. populární pekingské kachny),...
Dátá Chai Masála

Dátá Chai Masála

Směsi koření

Koření k přípravě vynikajícího tradičního indického černého čaje s mlékem, který má povzbudivý účinek....
Čubrica jemná

Čubrica jemná

Směsi koření

Nepálivá varianta oblíbeného bulharského koření na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky a...
Gulášové koření Angula

Gulášové koření Angula

Směsi koření

Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku n...
Adžika

Adžika

Směsi koření

Oblíbené koření původem z Gruzie je skvělé na pečené a grilované maso nebo k ochucení mletého masa a ryb. Ojedinělou chu...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je jedno z nejuniverzálnějších koření, které se v kuchyni neztratí. Má výraznou, pikantní chuť s citrusovým nádec...
Vanilka lusk Bourbon Madagaskar

Vanilka lusk Bourbon Madagaskar

Jednodruhové koření

Vysoce kvalitní lusk vanilky odrůdy Bourbon, který pochází z Madagaskaru. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčast...
Skořice indonéská celá

Skořice indonéská celá

Jednodruhové koření

Indonéská skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v tropických oblastech Indonésie a vyznačuje se tvrdší kůrou a sil...
Pomerančová kůra mletá

Pomerančová kůra mletá

Jednodruhové koření

Použití citrusů v různých receptech není žádná novinka. Ale sušená mletá pomerančová kůra je skvělý způsob, jak si tuhle...
Pískavice mletá

Pískavice mletá

Jednodruhové koření

Možná pískavici znáte jako fenugreek nebo řecké seno, ale ať už jí říkáte jakkoliv, její chuť je nezaměnitelná....
Pískavice celá

Pískavice celá

Jednodruhové koření

Kdo se rád toulá vůněmi indické, arabské nebo severoafrické kuchyně, ten se s pískavicí určitě potkal. Možná jste na ní ...
Pepř zelený mletý

Pepř zelený mletý

Jednodruhové koření

Zelený pepř má výraznou, ale přitom příjemně jemnou kořeněnou chuť s lehkým citrusovým a borovicovým nádechem....
Pepř zelený celý

Pepř zelený celý

Jednodruhové koření

Zelený pepř v celku si zachovává svou přirozenou svěžest a lehce travnaté aroma, které se během vaření postupně uvolňuje....
Pepř sečuánský mletý

Pepř sečuánský mletý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keř...
Pepř růžový (červený) celý

Pepř růžový (červený) celý

Jednodruhové koření

Růžový pepř, často označovaný i jako červený pepř, přináší do kuchyně nečekanou kombinaci jemné ostrosti, ovocných tónů ...
Pepř černý celý

Pepř černý celý

Jednodruhové koření

Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejpr...
Kajenský pepř mletý

Kajenský pepř mletý

Jednodruhové koření

Je to trochu matoucí, ale kajenský pepř není žádný pepř, ale mleté chilli papričky rodu cayenne. Název (v češtině se něk...
Pepř bílý celý

Pepř bílý celý

Jednodruhové koření

Celý bílý pepř je skvělá volba pro ty, kteří si chtějí vychutnat jeho jemnou, ale přitom bohatou chuť v plné síle....
Pepř barevný

Pepř barevný

Směsi koření

Klasická směs červeného, zeleného, černého a bílého pepře je obohacená o sečuánský pepř. Sečuánský pepř je jedno z nejst...
Paprika vločky zelená

Paprika vločky zelená

Jednodruhové koření

Pokud chcete jídlu dodat chuť, barvu i zajímavou texturu, tahle hrubě drcená zelená paprika je přesně pro vás....
Paprika uzená sladká

Paprika uzená sladká

Jednodruhové koření

Tato paprika se tradičně udí na dubovém dřevě, díky čemuž získává nezaměnitelnou hlubokou kouřovou chuť s jemně nasládlými tóny....
Paprika sladká španělská

Paprika sladká španělská

Jednodruhové koření

Tohle není jen tak ledajaká paprika. Španělská kráska s Astou 160 je opravdová královna mezi sladkými paprikami....
Paprika pálivá španělská

Paprika pálivá španělská

Jednodruhové koření

Mletá pálivá paprika se hodí do všech jídel, která chcete mít s ostřejší a intenzivnější chutí. S oblibou se přidává do ...
Paprika vločky červená

Paprika vločky červená

Jednodruhové koření

Pokud hledáte výraznou červenou barvu a jemně sladkou paprikovou chuť, ale nechcete ostré chilli, tahle hrubě drcená čer...
Oregano

Oregano

Jednodruhové koření

Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Jednodruhové koření

Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, uc...
Muškátový ořech celý

Muškátový ořech celý

Jednodruhové koření

Muškátový oříšek je opravdová klasika, která by neměla chybět v žádné dobře vybavené kuchyni. I když na první pohled vyp...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Tato bylinka spojuje příjemnou česnekovou chuť s jemnou kořenitostí, ale na rozdíl od klasického česneku není tak ostrá....
Libeček

Libeček

Jednodruhové koření

Jestli existuje koření, které voní jako poctivý domácí vývar, tak je to právě libeček. Jeho silná, lehce kořeněná vůně d...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a ...
Kurkuma

Kurkuma

Jednodruhové koření

Kurkuma je klíčovou složkou tradiční indické kuchyně a je ceněna pro svou schopnost obohatit jídla o nezaměnitelnou chuť a barvu....
Černucha

Černucha

Jednodruhové koření

Černucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mír...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Kardamom mletý

Kardamom mletý

Jednodruhové koření

Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s k...
Jalovec celý

Jalovec celý

Jednodruhové koření

Jalovčinky, modročerné plody jalovce, jsou plné aromatických silic, které jim dávají typickou lesní vůni s tóny borovice...
Chilli Bird's Eye celé

Chilli Bird's Eye celé

Jednodruhové koření

Od klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, ...
Chilli mleté

Chilli mleté

Jednodruhové koření

Nejenom mexická, indická nebo thajská kuchyně se neobejde bez chilli. Pro spoustu z nás patří chilli papričky mezi nejdů...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je jedno z těch koření, které okamžitě provoní kuchyni a dodá jídlům hřejivou, jemně štiplavou chuť....
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická...
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specif...
Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby ...
Cibule sušená řezaná

Cibule sušená řezaná

Jednodruhové koření

Sušená cibule přináší do kuchyně pohodlí bez kompromisů v chuti. Když máte po ruce sušenou cibuli, můžete kdykoliv okamž...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mlet...
Celer list

Celer list

Jednodruhové koření

Když se řekne celer, většina lidí si představí polévkovou zeleninu nebo celerovou nať v zeleninové bedýnce. Jenže sušený...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Jemně namletý, sladký, voňavý a připomínající lékořici, takový je mletý anýz. Oproti celým semínkům působí rychleji, jeh...