Výsledek hledání textu semínko libečku

Hledaný text semínko libečku jsme nalezli v těchto produktech

Lísková jádra v mléčné čokoládě

Lísková jádra v mléčné čokoládě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 578 kcal Bílkoviny: 7,1 g Sacharidy: 48 g - z toho cukry: 46 g Tuky: 39 g - z...
Smetanka kořen

Smetanka kořen

Bylinky

Působí příznivě na správnou činnost jater, močového a trávicího ústrojí a metabolismus sacharidů. Používá se také k obkladům a...
Lopuch kořen

Lopuch kořen

Bylinky

Napomáhá pročištění organismu, používá se též na obklady, koupele a k oplachům vlasů....
Rooibos zelený

Rooibos zelený

Rooibos

Rooibos je keř, který je tvořen tenkými větvičkami a malými jehličkovitými lístky (asi 1 cm dlouhými). Pěstuje se pouze na...
Rakytník plod

Rakytník plod

Bylinky

Má vysoký obsah vitamínů, používá se k podpoře imunitního systému, napomáhá správné funkci trávicí a oběhové soustavy....
Bříza list

Bříza list

Bylinky

Nálev napomáhá normální činnosti žaludku a střev, močových cest, dobrému stavu kloubů, přidává se do urologických čajových směsí...
Sůl himalájská hrubá

Sůl himalájská hrubá

Jednodruhové koření

Velmi cenná krystalická sůl z Himalájí obsahuje důležité minerály významné pro lidský organismus. Růžové zbarvení je způsobeno...
Harissa

Harissa

Směsi koření

Tato původem tuniská, velmi oblíbená směs se řadí k nejpálivějším kořením. Používá se na ochucení pečených mas, dušené i grilované...
Karob BIO

Karob BIO

Jednodruhové koření

Karob, nebo-li svatojánský chléb, se dá dobře použít jako zdravá hořkosladká náhrada kakaa. Má nižší obsah tuků a více cukrů,...
Rozmarýn mletý

Rozmarýn mletý

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Lísková jádra v hořké čokoládě

Lísková jádra v hořké čokoládě

Ořechy a laskominy

Průměrné výživové hodnoty na 100 g výrobku Energie: 573 kcal Rostlinné tuky: 41,3 g Proteiny: 8,2 g Uhlohydráty: 39,8 g Vitamíny:...
Kešu celé natural

Kešu celé natural

Ořechy a laskominy

Kešu oříšky jsou jedním z nejoblíbenějších ořechů nejen kvůli jejich sladké a jemné chuti, ale též se s oblibou užívají jako...
Řebříček nať

Řebříček nať

Bylinky

Používá se při nechutenství, napomáhá správné funkci trávicí, dýchací a oběhové soustavy, přispívá k menstruačnímu komfortu a...
Šípek řezaný

Šípek řezaný

Bylinky

Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, přispívá ke správné činnosti dýchacího, trávicího a vylučovacího systému...
Lípa květ

Lípa květ

Bylinky

Bylinný čaj z květů lípy podporuje správnou funkci dýchacího, trávicího a vylučovacího systému. Zevně se používá k ošetření pleti,...
Kopřiva list

Kopřiva list

Bylinky

Má příznivý vliv na stav vlasů, správnou činnost močových a dýchacích cest a povzbuzení látkové výměny. Podporuje přirozenou...
Čertovo lejno mleté

Čertovo lejno mleté

Jednodruhové koření

Čertovo lejno, nebo-li asafoetida, je aromatická pryskyřice z kořene rostliny Ferula assa-foetida z čeledi miříkovité...
Pu-Erh

Pu-Erh

Černé čaje

Pu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou...
Oolong mléčný

Oolong mléčný

Oolong čaje

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Bancha Japonsko

Bancha Japonsko

Zelené čaje

Zelený čaj Bancha pochází z Japonska. Jeho dlouhé listy se sklízí na podzim, kdy se tein (což je označení pro kofein v čajových...
Gunpowder

Gunpowder

Zelené čaje

Klasický zelený čaj pocházející z centrální Číny s formovanými, světle zelenými lístky, které se po zalití nádherně rozvinou a...
Káva bez kofeinu

Káva bez kofeinu

Káva Arabica

Tato káva bez kofeinu se vyrábá z kolumbijské kávy, která vyniká jemnou kyselostí a o něco intenzivnější hořkou příchutí s výraznou...
Malawi Plus Pamwamba AA

Malawi Plus Pamwamba AA

Káva Arabica

Ač Malawi patří k nejmenším africkým zemím, které produkují kávu, velikost a vyzrálost chuti této kávy dosahuje ohromujících...
Lněné semínko

Lněné semínko

Ořechy a laskominy

Lněné semínko přidáváme do pečiva nebo salátů. Pro svůj obsah škrobu a vlákniny působí jako přirozené projímadlo...
Kmín český drcený

Kmín český drcený

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Jednodruhové koření

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořice indonéská celá

Skořice indonéská celá

Jednodruhové koření

Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Římský kmín mletý

Římský kmín mletý

Jednodruhové koření

Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Římský kmín celý

Římský kmín celý

Jednodruhové koření

Římský kmín, nebo-li cumin, jsou semena rostliny s názvem šabrej kmínovitý. Má světlejší barvu a je protáhlejší než tradiční český...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Pískavice mletá

Pískavice mletá

Jednodruhové koření

Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Pískavice celá

Pískavice celá

Jednodruhové koření

Semena pískavice, které se též říká fenugreek nebo-li řecké seno, se používají celá nebo pomletá v asijské a arabské kuchyni...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř černý celý

Pepř černý celý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř bílý mletý

Pepř bílý mletý

Jednodruhové koření

Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř bílý celý

Pepř bílý celý

Jednodruhové koření

Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Jednodruhové koření

Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Nové koření celé

Nové koření celé

Jednodruhové koření

Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Libeček

Libeček

Jednodruhové koření

Libeček je příjemně aromatická rostlina. Hodí se do každé polévky, většiny omáček i k zelenině nebo masu. Podporuje dobré trávení....
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Jednodruhové koření

Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...
Koriandr celý

Koriandr celý

Jednodruhové koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specifickou vůni...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...