Výsledek hledání textu Koreni pollo

Hledaný text Koreni pollo jsme nalezli v těchto produktech

Rozmarýn mletý

Rozmarýn mletý

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Tandoori Masála žlutá

Tandoori Masála žlutá

Směsi koření

Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých i bramborových pokrmů. Vhodná zelenina je například...
Pařížský pepř

Pařížský pepř

Směsi koření

Pařížský pepř je směs tří druhů pepře, papriky, koriandru a pískavice ve stylu francouzské kuchyně. Tato pikantní směs koření je...
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...
Kmín český drcený

Kmín český drcený

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Pracharanda papriková

Pracharanda papriková

Směsi koření

Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady, pouze sůl. Je bez lepku a bez cukru...
Americké brambory

Americké brambory

Směsi koření

Směs koření nejen na americké brambory, tedy klasické pečené brambory nakrájené na kolečka nebo čtvrtky ve slupce či oloupané...
Arabské koření

Arabské koření

Směsi koření

Mírně ostrá směs koření vhodná zejména pro pečená, grilovaná a mletá masa. Též je výborná k dochucení grilované a dušené zeleniny,...
Ratatouille

Ratatouille

Směsi koření

Hrubě namletá směs koření je vhodná nejen do fancouzské varianty našeho leča nebo jiné dušené zeleniny, ale i k ochucení a dekoraci...
Tzatziki

Tzatziki

Směsi koření

Směs koření Tzatziki (Zaziki) používaná především v řecké kuchyni. Je výborná k ochucení salátů, např. v jogurtu...
Zabijačkové koření

Zabijačkové koření

Směsi koření

Koření k úpravě masa při zabijačce....
Špagety

Špagety

Směsi koření

Směs koření k úpravě špaget s obsahem soli max. 20 %....
Kuře Klasik

Kuře Klasik

Směsi koření

Směs koření neobsahuje sůl, glutaman ani jiné chemické přísady. Používá se k úpravě kuřete pečením, dušením a nebo grilováním...
Čínská kuchyně

Čínská kuchyně

Směsi koření

Směs k přípravě čínských pokrmů. Základní postup: Nakrájené maso naložíme se směsí koření a oleje. Orestujeme na oleji, když maso...
Sambal

Sambal

Směsi koření

V Čechách se sambalu říká obvykle "ďábelské koření". Je to velmi ostrá směs koření původem ze Západní Indie. Hodí se ke grilování,...
Provensálské koření

Provensálské koření

Směsi koření

Směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni, především ke kořenění všech druhů...
Pracharanda polévková

Pracharanda polévková

Směsi koření

Vyvážená zeleninová směs typu Vegeta. Neobsahuje glutaman ani žádné další chemické přísady, pouze sůl. Je bez lepku a bez cukru...
Mleté maso bylinkové

Mleté maso bylinkové

Směsi koření

Tato směs je určena do všech druhů mletého masa, karbanátků, sekané, kuliček z mletého masa, špízů apod....
Mexická kuchyně

Mexická kuchyně

Směsi koření

Ostrá směs vhodná ke grilování či okořenění masa i zeleniny....
Masála na ryby

Masála na ryby

Směsi koření

Indická směs na ryby je ostřejší směs, která se podobně jako Karí hodí ke kořenění různých pokrmů, i vegetariánských...
Masála na kuře

Masála na kuře

Směsi koření

Ostrá indická směs koření na maso pocházející ze severozápadní části Indie, z Rajasthanu. Můžete ji použít k úpravě drůbežího masa...
Ryby Klasik

Ryby Klasik

Směsi koření

Směs bylinek a koření s přísadou soli a kyseliny citronové k úpravě ryb pečením, smažením, grilováním i dušením...
Karí indické

Karí indické

Směsi koření

Karí (curry) je orientální směs koření, která se vyskytuje v mnoha variantách. Každá indická hospodyně míchá vlastní karí...
Gyros bylinkový

Gyros bylinkový

Směsi koření

Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a dalších...
Garam Masála

Garam Masála

Směsi koření

Směs koření Garam Masála jednoznačně patří k nejznámějšímu indickému koření, které se používá jak pro ochucení masitých jídel, tak...
Čubrica jemná

Čubrica jemná

Směsi koření

Jemně mletá oblíbená bulharská směs bylinek, která se používá ke kořenění luštěnin, zapékané zeleniny, mletého masa, ryb, polévek,...
Čarodějka

Čarodějka

Směsi koření

Za tohle koření by nás ve středověku upálili :-). Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou...
Bylinkové máslo

Bylinkové máslo

Směsi koření

Směs koření vhodná k přípravě pomazánek a k ochucení salátů, bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety...
Biftekové koření

Biftekové koření

Směsi koření

Tato ostřejší směs koření je ideální na rychlou přípravu vynikajícího hovězího steaku, kterému se česky zkráceně říká biftek z...
Bambova bylinková sůl

Bambova bylinková sůl

Směsi koření

Kořenící směs k ochucení polévek, zeleninových salátů, pomazánek, dresinků, omáček, rýže, luštěnin, pokrmů z vajec, brambor či...
Gulášové koření Angula

Gulášové koření Angula

Směsi koření

Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku na...
Adžika

Adžika

Směsi koření

Tato velmi oblíbená směs koření původem z Gruzie se skvěle hodí na pečené a grilované maso (např.jehněčí a drůbež) nebo k ochucení...
Rozmarýn

Rozmarýn

Jednodruhové koření

Rozmarýn je stálezelená léčivá rostlina a také velmi aromatické silné koření (využívají se úzké listy, které vypadají spíš jako...
Pepř bílý mletý

Pepř bílý mletý

Jednodruhové koření

Pepř bílý je stejně jako černý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Jednodruhové koření

Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Nové koření celé

Nové koření celé

Jednodruhové koření

Nové koření jsou plody stromu pimentovníku pravého. Jako jedno z mála koření pochází ze Střední Ameriky. Používá se do marinád,...
Muškátový květ mletý

Muškátový květ mletý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene - to je...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Medvědí česnek má kořenitou chuť, s lehkým nádechem česneku. S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše,...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Kurkuma

Kurkuma

Jednodruhové koření

Kurkuma neboli indický šafrán je koření ze sušeného mletého oddenku kurkumovníku dlouhého. Používá se ve směsích kari koření a jako...
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Jednodruhové koření

Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Česnek mletý

Česnek mletý

Jednodruhové koření

Jemný česnekový prášek, díky kterému si v kuchyni ušetříte mnoho práce s loupáním a roztíráním česneku. Je univerzálním kořením pro...
Citronová tráva

Citronová tráva

Bylinky

Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby a mořské...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...