Výsledek hledání textu mišina

Hledaný text mišina jsme nalezli v těchto produktech

Tajemství čínského mistra

Tajemství čínského mistra

Směsi koření

Jemně pikantně sladká směs tradičního orientálního koření k ochucení drůbeže, mletého masa nebo třeba tofu s tradiční rýží či...
Cibule granulovaná

Cibule granulovaná

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Je vhodnější na delší skladování, nehrudkuje...
Staročeská vánoční purpura

Staročeská vánoční purpura

České Vánoce

Přírodní vonná směs koření, bylin a dřevin, která je vyrobená podle tradiční staročeské receptury ke zpříjemnění vánoční atmosféry...
Vanilka lusk Bourbon Uganda

Vanilka lusk Bourbon Uganda

Jednodruhové koření

Tento kvalitní a krásný lusk vanilky klasické odrůdy Bourbon pochází z Ugandy. Vanilkové lusky se v kuchyni používají nejčastěji k...
Chilli Kashmiri

Chilli Kashmiri

Jednodruhové koření

Chilli papričky Kashmiri pochází z Indie a se svou mírnější pálivostí okolo 5 000 - 10 000 SHU se řadí k nejméně pálivým chilli...
Koriandr celý BIO

Koriandr celý BIO

Bio koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Cibule řezaná BIO

Cibule řezaná BIO

Bio koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Badyán celý BIO

Badyán celý BIO

Bio koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Sada koření na grilování - Afrika

Sada koření na grilování - Afrika

Sady koření

V Africe narazíte jak na divokou džungli, kam nevkročila lidská noha, tak i na moderní mnohamilionové metropole...
Sada koření na grilování - Severní Amerika

Sada koření na grilování - Severní Amerika

Sady koření

Ať už raději zpíváte v dešti nebo cváláte krajinou na koni, ve Spojených státech každý najde to své. A o skvělém jídle to platí...
Sůl černá

Sůl černá

Jednodruhové koření

Černá sůl, v Indii nazývaná Kala Namak, je přírodní nerafinovaná sůl s vysokým obsahem minerálů a železa. I když se jí říká černá,...
Střední Amerika 1

Střední Amerika 1

Kávová cesta kolem světa

Mezi státy, kde má pěstování kávy důležitou roli, patří Nikaragua. V drsné krajině, donedávna zmítané občanskou válkou, se pěstuje...
Afrika 2

Afrika 2

Kávová cesta kolem světa

V Malawi nemá pěstování kávy tradici, přesto je výborná. Její zrnka připomínají lesknoucí se hřbety rybek, žijících ve zdejším...
Zázvor řezaný

Zázvor řezaný

Bylinky

Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas...
Koriandr list

Koriandr list

Jednodruhové koření

Sušené drcené listy koriandru v kuchyni nahradí čerstvý koriandr, který je u nás hůře dostupný. Jednu lžíci sušených listů...
Mlýnek na koření ocel

Mlýnek na koření ocel

Mlýnky

Tento mlýnek má zásobník na koření vyrobený z odolného skla a mlecí kameny jsou skryty v pouzdru z leštěné oceli s víčkem...
Sada koření na ryby

Sada koření na ryby

Sady koření

Pokrmy připravené z ryb jsou oblíbenou součástí jídelníčku. K jejich přípravě je určena tato speciální sada, které obsahuje koření...
Sada koření vegetariánské kuchyně

Sada koření vegetariánské kuchyně

Sady koření

Bezmasá a lehká jídla nejsou jen doménou vegetariánské kuchyně, ale jsou i oblíbenou součástí jídelníčku každého příznivce zdravého...
Muškátový květ celý

Muškátový květ celý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene - to je...
Chilli nitě

Chilli nitě

Jednodruhové koření

Tyto chilli papričky, nakrájené na sílu nitě, se někdy též nazývají chilli vlasy nebo chilli struny. Mají jemnou chuť, používají se...
Perníkové koření

Perníkové koření

Směsi koření

Tato speciální směs koření na perník se skládá z deseti druhů jednotlivých přísad koření. Perníkové koření je ideální nejen na...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Dýňová semínka loupaná

Dýňová semínka loupaná

Ořechy a laskominy

Dýňová semínka jsou výbornou alternativou k mlsání, které nemusí vést k povolování opasků. Naopak, prý podporují hubnutí a podle...
Kešu celé natural

Kešu celé natural

Ořechy a laskominy

Kešu oříšky jsou jedním z nejoblíbenějších ořechů nejen kvůli jejich sladké a jemné chuti, ale též se s oblibou užívají jako...
Kolumbie Supremo

Kolumbie Supremo

Káva Arabica

Vynikající světle pražená odrůda, která má na latinskoamerickou kávu neobvykle plné tělo, se vyznačuje decentní kyselostí a je...
Dominikánská republika

Dominikánská republika

Káva Arabica

Káva se také označuje jako Santo Domingo. Je jemná, mírně nakyslá s příjemnou vůní a plnou, sladkou chutí. Káva je zrnková, nemletá...
Paprika sladká španělská

Paprika sladká španělská

Jednodruhové koření

Tato paprika je nejvyšší kvality, tedy ASTA 160. Asta je kolorimetrický index, tedy toto číslo udává množství červeného barviva...
Muškátový květ mletý

Muškátový květ mletý

Jednodruhové koření

Strom muškátovník vonný plodí bobule, které obsahují semeno - muškátový oříšek. Míšek, který slouží jako obal semene - to je...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Medvědí česnek má kořenitou chuť, s lehkým nádechem česneku. S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše,...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Křen mletý

Křen mletý

Jednodruhové koření

Křen se tradičně používá v kombinaci s hovězí pečení a hovězím jazykem, ale své místo najde i v salátech, na bramborách i v...
Koriandr celý

Koriandr celý

Jednodruhové koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Cibule řezaná

Cibule řezaná

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Cibule mletá

Cibule mletá

Jednodruhové koření

Sušená cibule se dá použít do všech pokrmů místo čerstvé cibule. Opatrně při smažení, snadno se připálí!...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...