Výsledek hledání textu houba

Hledaný text houba jsme našli v těchto produktech

Šalvěj

Šalvěj

Bylinky

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Hřebíček celý BIO

Hřebíček celý BIO

Bio koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Bobkový list celý

Bobkový list celý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Bobkový list mletý

Bobkový list mletý

Jednodruhové koření

Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům...
Hřebíček celý

Hřebíček celý

Jednodruhové koření

Hřebíček je sušený kalich s poupětem z tropického stromu hřebíčkovce kořenného. Je to velmi aromatické koření...
Hřebíček mletý

Hřebíček mletý

Jednodruhové koření

Hřebíček je velmi aromatické koření. Používá se při přípravě sladkých pokrmů a pečiva, zvláště vánočního. Také na tmavé maso,...
Šalvěj mletá

Šalvěj mletá

Jednodruhové koření

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Hřibové koření

Hřibové koření

Směsi koření

Mírně pálivá mletá směs koření s hřiby. Ideální do polévek, omáček a pokrmů s houbami....
Soljanka

Soljanka

Směsi koření

Směs koření k přípravě slavné ruské a ukrajinské husté polévky. Soljanka se obvykle připravuje buď z hovězího, kuřecího masa nebo...
 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Houbové koření

Houbové koření

Směsi koření

Směs houbového koření na omáčky, polévky a všechny druhy masa. Hodí se i k dochucení smaženice z nevýraznějších druhů hub....
Ticinské koření

Ticinské koření

Směsi koření

Pikantní směs koření ze italské části Švýcarska Ticino, která má v kuchyni široké využití. Můžeme ji použít na dušené hovězí maso,...
Pepř cejlonský černý celý

Pepř cejlonský černý celý

Jednodruhové koření

Tak, jako je cejlonský čaj pojem mezi čaji, tak cejlonský pepř je pojem mezi pepři. Není totiž pepř jako pepř...
Pepř sečuánský celý BIO

Pepř sečuánský celý BIO

Bio koření

Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Pepř černý drcený

Pepř černý drcený

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Petržel nať BIO

Petržel nať BIO

Bio koření

Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Pepř černý mletý BIO

Pepř černý mletý BIO

Bio koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř černý celý BIO

Pepř černý celý BIO

Bio koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Kmín český celý BIO

Kmín český celý BIO

Bio koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Ajowan

Ajowan

Jednodruhové koření

Ajowan (Adžvan), též u nás známý jako koptský kmín, se v indické kuchyni obvykle praží či smaží na přepuštěném másle ghí, aby se...
Pepř sečuánský celý

Pepř sečuánský celý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Tandoori Masála červená

Tandoori Masála červená

Směsi koření

Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých (např. kuřecí) i bramborových pokrmů...
Tandoori Masála žlutá

Tandoori Masála žlutá

Směsi koření

Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých i bramborových pokrmů. Vhodná zelenina je například...
Kmín český drcený

Kmín český drcený

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Petržel nať

Petržel nať

Jednodruhové koření

Sušená drcená petrželová nať je všestranná bylinka, která nahradí po celý rok čerstvou petrželku do polévek, salátů i pomazánek...
Pepř sečuánský mletý

Pepř sečuánský mletý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření. I když má v názvu pepř, nejedná se o pepřovník a na rozdíl od klasického...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Pepř černý celý

Pepř černý celý

Jednodruhové koření

Pepř černý je stejně jako bílý a zelený plodem pepřovníku černého, liší se různými stupni zralosti a způsobem zpracování...
Koriandr mletý

Koriandr mletý

Jednodruhové koření

Mletý koriandr má se svojí příjemnou kořeněnou chutí a vůní exotických dálek rozmanitou paletu uplatnění. Od sladkých perníčků a...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...
Kmín český celý

Kmín český celý

Jednodruhové koření

Kmín je jedno z nejstarších používaných evropských koření. Je to typické koření do chleba a slaného pečiva. Používá se při přípravě...