Výsledek hledání textu italka

Hledaný text italka jsme nalezli v těchto produktech

Salátové italské

Salátové italské

Směsi koření

Směs koření na přípravu salátů (např. italského salátu Caprese), hodí se i k dochucení těstovin a rajčatových omáček....
Mozzarella s rajčátky BIO

Mozzarella s rajčátky BIO

Bio koření

Směs bylinek a solného květu na salát z rajských jablíček a italského sýru Mozzarella. Stačí koření smíchat s olivovým olejem,...
Ticinské koření

Ticinské koření

Směsi koření

Pikantní směs koření ze italské části Švýcarska Ticino, která má v kuchyni široké využití. Můžeme ji použít na dušené hovězí maso,...
Koriandr celý BIO

Koriandr celý BIO

Bio koření

Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Fenykl celý BIO

Fenykl celý BIO

Bio koření

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Bazalka BIO

Bazalka BIO

Bio koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Pizza Napoli

Pizza Napoli

Směsi koření

Hrubozrnná jemně pálivá směs koření na pravou italskou pizzu....
Citronová kůra drcená

Citronová kůra drcená

Jednodruhové koření

Sušená nesířená citronová kůra jemně drcená je vhodná na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Příjemně ochutí i čaje...
Sůl mořská hrubá

Sůl mořská hrubá

Jednodruhové koření

Hrubozrnná mořská sůl z řeckého Kitrosu v Egejském moři - přírodní produkt z čisté mořské vody, vzniklý pouze přirozeným...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Pizza bylinková

Pizza bylinková

Směsi koření

Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť vaší pizzy....
Aglio peperoncini

Aglio peperoncini

Směsi koření

Italská středně ostrá hrubá směs na špagety i jiné těstoviny, náplně těstovin, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo vaječné...
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Earl Grey

Earl Grey

Černé čaje s příchutí

Earl Grey je černý čaj s charakteristickou příchutí a vůní pocházející z olejových extraktů z kůry citrusu bergamot, který se...
Citronová kůra mletá

Citronová kůra mletá

Jednodruhové koření

Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...
Rajská jablíčka

Rajská jablíčka

Jednodruhové koření

Sušená rajská jablíčka se používají do salátů, pomazánek, na pizzu, do zeleninových pokrmů a k vylepšení omáček s rajčaty a polévek...
Bazalka

Bazalka

Jednodruhové koření

Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...