Salátové italské
Směsi koření
Směs koření na přípravu salátů (např. italského salátu Caprese), hodí se i k dochucení těstovin a rajčatových omáček....
Mozzarella s rajčátky BIO
Bio koření
Směs bylinek a solného květu na salát z rajských jablíček a italského sýru Mozzarella. Stačí koření smíchat s olivovým olejem,...
Ticinské koření
Směsi koření
Pikantní směs koření ze italské části Švýcarska Ticino, která má v kuchyni široké využití. Můžeme ji použít na dušené hovězí maso,...
Koriandr celý BIO
Bio koření
Koriandr má příjemnou kořennou chuť a vůni, využívá se plod, list i kořen. Nažloutlá celá zrnka koriandru jsou nejaromatičtější z...
Fenykl celý BIO
Bio koření
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Bazalka BIO
Bio koření
Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...
Pizza Napoli
Směsi koření
Hrubozrnná jemně pálivá směs koření na pravou italskou pizzu....
Citronová kůra drcená
Jednodruhové koření
Sušená nesířená citronová kůra jemně drcená je vhodná na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Příjemně ochutí i čaje...
Sůl mořská hrubá
Jednodruhové koření
Hrubozrnná mořská sůl z řeckého Kitrosu v Egejském moři - přírodní produkt z čisté mořské vody, vzniklý pouze přirozeným...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Pizza bylinková
Směsi koření
Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť vaší pizzy....
Aglio peperoncini
Směsi koření
Italská středně ostrá hrubá směs na špagety i jiné těstoviny, náplně těstovin, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo vaječné...
Fenykl celý
Bylinky
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Earl Grey
Černé čaje s příchutí
Earl Grey je černý čaj s charakteristickou příchutí a vůní pocházející z olejových extraktů z kůry citrusu bergamot, který se...
Citronová kůra mletá
Jednodruhové koření
Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...
Rajská jablíčka
Jednodruhové koření
Sušená rajská jablíčka se používají do salátů, pomazánek, na pizzu, do zeleninových pokrmů a k vylepšení omáček s rajčaty a polévek...
Bazalka
Jednodruhové koření
Bazalka je bylinka s ostřejší aromatickou chutí, která povzbuzuje strávníky k jídlu a podporuje trávení. Sušená bazalka se používá...