Steak Jalapeño Mexicana
Směsi koření
Tohle není žádná jemná señorita, ale pořádný bandido, co roztočí chutě grilovaného masa jak laso nad stádem koní....
Sůl mořská se zeleným čajem
Směsi koření
Kombinace křehkých solných krystalů a zeleného čaje otevírá dveře kulinářského nebe, ve kterém se jemné chutě dokonale m...
Pepř kampotský černý BIO
Bio koření
Kampotský pepř není jen tak ledajaký pepř – je to opravdový šperk z kambodžské provincie Kampot. Už na první přičichnutí...
Pepř kampotský černý
Jednodruhové koření
Kampotský pepř je opravdu výjimečný kousek mezi pepři. Pochází z kambodžské provincie Kampot, kde se pěstuje podle tradi...
Pepř citronový
Směsi koření
V hrubozrnné směsi se nádherně snoubí příjemná pikantní chuť černého pepře s lehkými a osvěžujícími tóny citronu....
Oregano BIO
Bio koření
Když se řekne oregano, vybaví se nám italská kuchyně, vůně rajčatové omáčky a křupavé pizzy. Ale tahle voňavá bylinka to...
Mangový prášek
Jednodruhové koření
Sušený rozemletý mangový prášek, nebo jak se mu v Indii říká amchur, je tajná zbraň místních kuchařů. Dodává jídlům jemn...
Pepř kubebový
Jednodruhové koření
Plody kubebového pepře jsou malé zelené bobule, které se, podobně jako u černého pepře, po sklizení suší na slunci, až j...
Pařížský pepř
Směsi koření
Směs tří druhů pepře, papriky, koriandru a pískavice ve stylu francouzské kuchyně. Tato pikantní směs koření je vhodná p...
Sůl kouřová
Směsi koření
Použitím kouřové soli vykouzlíte jako mávnutím kouzelného proutku domácí udírnu a připravovaným jídlům dodáte aroma uzeného masa....
Bylinkové máslo
Směsi koření
Bylinkové máslo je výborné na steaky, ryby nebo bagety nebo i jen tak na chleba či brambory....
Pepř zelený mletý
Jednodruhové koření
Zelený pepř má výraznou, ale přitom příjemně jemnou kořeněnou chuť s lehkým citrusovým a borovicovým nádechem....
Pepř růžový (červený) celý
Jednodruhové koření
Růžový pepř, často označovaný i jako červený pepř, přináší do kuchyně nečekanou kombinaci jemné ostrosti, ovocných tónů ...
Pepř bílý mletý
Jednodruhové koření
Bílý pepř v mleté podobě je ideální pro každého, kdo chce jemně pikantní chuť, která se dokonale propojí s ostatními ingrediencemi....
Oregano
Jednodruhové koření
Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, ...
Kopr
Jednodruhové koření
Tyto vrcholové lístky kopru, jemně sušené a drcené, si zachovávají plnou chuť a vůni čerstvé bylinky. Díky tomu ho můžet...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mír...
Jalovec celý
Jednodruhové koření
Jalovčinky, modročerné plody jalovce, jsou plné aromatických silic, které jim dávají typickou lesní vůni s tóny borovice...