Nejlepší koření na mleté maso

Oblíbené mleté maso nabízí prostor pro spoustu experimetů s výsledným tvarem, chutí a druhem masa. Hodí se k plnění paprik, rajčat, zelných závitků nebo do vinných listů, stačí jen správně ochutit. Bylinky můžete kombinovat nebo zvolit některou z namíchaných směsí a vyzkoušet recepty řecké, balkánské nebo orientální kuchyně. Inspirovali jsme se českou klasickou sekanou a do hovězího mletého masa jsme přimíchali netradičně hořčici a kysané zelí. Společně s kopřivou vznikne opravdu lahodná kombinace chutí. Koření adžika vykouzlí vůni Gruzie a skořice řeckou musaku.

 
Více

Nejoblíbenější koření na mleté maso

Africké koření

Africké koření

Koření dodá exotickou chuť jak grilovanému, pečenému nebo dušenému masu, tak i kuskusu nebo zeleninovým salátům....
Cibule restovaná

Cibule restovaná

Kdo by nemiloval tu sladkou, křupavou a dokonale zlatavou chuť restované cibule? Ta pravá síla cibule přichází až po dlouhém pomalém restování, kdy se její přír...
Čubrica hrubá

Čubrica hrubá

Oblíbená bulharská směs bylinek, která se používá na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky a pokrmů připravovaných na grilu....
Čubrica jemná

Čubrica jemná

Nepálivá varianta oblíbeného bulharského koření na luštěniny, zapékanou zeleninu, mleté maso, ryby, polévky, pomazánky a pokrmy připravované na grilu....
Hamburger s křupavou cibulkou

Hamburger s křupavou cibulkou

Kombinace křupavé cibulky, štiplavé hořčice, papriky a dalšího koření vedou k intenzivně pikantní a aromatické chuti s kouřovým aroma pro exklusivní hamburger....
Chili Con Carne BIO

Chili Con Carne BIO

Hluboká pánev plná fazolí, rajčat a masa mírně bublá, krásně voní exotickým kořením po celé kuchyni a láká k nabrání lžící přímo z hrnce. Tak přesně k tomu je n...
Chmeli-Suneli

Chmeli-Suneli

Chmeli-Suneli je směs koření a bylinek, která pochází z arménské a gruzínské kuchyně. Užívá se do mletých mas, při přípravě masa ke grilování, do salátů, omáček...
Klobásové koření

Klobásové koření

Pokud jste nadšenci do domácí výroby klobás nebo prostě milujete klasické chutě tradiční české kuchyně, naše klobásové koření je pro vás jako stvořené....
Křupavé umami

Křupavé umami

Poznejte kouzlo umami, vytoužené páté chuti, s touto speciálně namíchanou směsí koření, která dodá vašim oblíbeným studeným i teplým pokrmům jedinečnou hloubku a bohatost....
Medvědí gril

Medvědí gril

Směs koření s chutí a vůní medvědího česneku, která se hodí na grilování, do marinád i nádivek, k ochucení dušených a pečených mas i zeleniny. Výborná je i při ...
Mleté maso bylinkové

Mleté maso bylinkové

Tato směs je určena do všech druhů mletého masa, karbanátků, sekané, kuliček z mletého masa, špízů apod....
Mleté maso paprikové

Mleté maso paprikové

Papriková ostřejší středně hrubá směs na mletá masa, karbanátky, sekanou, hamburgery, masové koule, masové náplně apod....
Svanská sůl

Svanská sůl

Tato tradiční gruzínská bylinková sůl je vynikající k masu, rybám a do všech pokrmů z vajec....
Taco

Taco

Tato směs koření, pečlivě připravená z prvotřídních ingrediencí, vás přenese přímo do pulzujících ulic Mexika. Každá složka je promyšleně vybrána tak, aby vytvo...
 
Cibule mletá

Cibule mletá

Už žádné slzy při krájení čerstvé cibule a žádné překvapení velkými kousky cibule ve vašich pokrmech. S touto jemně mletou sušenou cibulí získáte dokonale hladk...
Česnek mletý

Česnek mletý

Mletý česnek je skvělá volba, když chcete výraznou česnekovou chuť, ale zároveň potřebujete, aby se dokonale spojil s ostatními ingrediencemi. Žádné loupání, žá...
Česnek mletý BIO

Česnek mletý BIO

Mletý česnek je dokonalý pomocník do kuchyně – žádné loupání, žádné drcení, jen čistá a intenzivní chuť připravená k použití. Díky jemnému mletí se krásně spojí...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže, na krocana, nadívané jehněčí,...
Hořčice bílá mletá

Hořčice bílá mletá

Mletá hořčice bílá je skvělý způsob, jak získat intenzivní chuť hořčičného semínka bez nutnosti jeho drcení. Jemný prášek se rychle spojí s tekutinami a okamžit...
Chilli papričky drcené

Chilli papričky drcené

Jakmile na talíři přistane chilli, je jasné, že to nebude žádná nuda. A tyhle drcené sušené chilli papričky dodají jídlu přesně tu správnou dávku pálivosti, co ...
Kardamom mletý

Kardamom mletý

Mletý kardamom je jedno z těch koření, které dokáže na talíři úplné zázraky. Vůně je intenzivní, citrusově nasládlá, s kafrovým a lehce květinovým podtónem, a c...
Kmín český mletý

Kmín český mletý

Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté varianty jeho chuť a vůně uvolňují okamž...
Majoránka

Majoránka

Když se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku. Tuhle aromatickou bylinku ale využijete mnoh...
Majoránka BIO

Majoránka BIO

Jakmile se v kuchyni rozvoní majoránka, hned je jasné, že se chystá nějaká česká poctivá klasika. Bramboračka, hrachová polévka, bramboráky nebo zabijačkové hod...
Nové koření mleté

Nové koření mleté

Že se novému koření také staročesky říká všekoření (nebo anglicky allspice) rozhodně není náhoda. Když jej ochutnáte, ucítíte nádech hřebíčku, skořice, muškátov...
Oregano

Oregano

Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, těstoviny by postrádaly ten správný šmrn...
Oregano BIO

Oregano BIO

Když se řekne oregano, vybaví se nám italská kuchyně, vůně rajčatové omáčky a křupavé pizzy. Ale tahle voňavá bylinka toho umí v kuchyni mnohem víc....
Paprika pálivá BIO

Paprika pálivá BIO

Tato vysoce kvalitní mletá pálivá paprika BIO se hodí do všech jídel, která chcete mít s ostřejší a intenzivnější chutí. S oblibou se přidává do polévek a guláš...
Paprika pálivá maďarská

Paprika pálivá maďarská

Tato vysoce kvalitní mletá pálivá maďarská paprika se hodí do všech jídel, která chcete mít s ostřejší a intenzivnější chutí. S oblibou se přidávají do polévek ...
Pepř černý mletý

Pepř černý mletý

Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře naprostou nezbytnost v každé kuchyni. Na rozdíl od celého nebo drceného pepře se jemně mletá ...
Pepř černý mletý BIO

Pepř černý mletý BIO

Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře nepostradatelného parťáka při vaření. A když je pěkně namletý, krásně se spojí s ostatními ch...
Petržel nať

Petržel nať

Bez petrželky si snad ani klasickou českou kuchyni neumíme představit. A díky této jemně sušené a nadrcené, máte petrželovou nať po ruce celý rok, i když čerstv...
Petržel nať BIO

Petržel nať BIO

Když se řekne „základ každé kuchyně“, petrželka je jednou z prvních bylinek, která vás napadne. Její jemně svěží chuť a vůně dokážou pozvednout i obyčejné jídlo...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť ostřejší až štiplavá....
Skořice indonéská mletá BIO

Skořice indonéská mletá BIO

Jemně namletá, sladce voňavá a krásně hřejivá. Indonéská skořice je klasikou, která nesmí chybět v žádné domácnosti, kde se peče, vaří a vůbec čaruje s vůněmi....
Tymián

Tymián

Tymián je malý, ale neuvěřitelně aromatický zázrak, který v kuchyni dokáže divy. Má výraznou, lehce nahořklou chuť s tóny hřebíčku a kafru, což mu dodává nezamě...
Tymián BIO

Tymián BIO

Tymián je silně aromatická bylinka, která si vás získá svou lehce nahořklou chutí s tóny hřebíčku a kafru. Jeho výrazná vůně dokáže skvěle podtrhnout chuť masa,...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Zázvor je jedno z nejuniverzálnějších koření, které se v kuchyni neztratí. Má výraznou, pikantní chuť s citrusovým nádechem, která dokáže skvěle podtrhnout slad...
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Zázvor je aromatické a univerzální koření, které se používá ve sladké i slané kuchyni. Má výraznou, pikantní chuť, která se při vaření krásně propojí s ostatním...