Koření na barbecue Churrasco

Portugalský výraz Churrasco není jen slavný kulinářský termín. Je to uctívaná grilovací tradice, která vznikla v jižních oblastech Brazílie. Gauchos, neboli brazilští kovbojové, připravovali velké kusy masa, nabodávali je na kovové tyče a pomalu je pekli nad otevřeným plamenem nebo na dřevěném uhlí.

Výsledkem je šťavnatý, měkký a chutný pokrm, obvykle podávaný s řadou příloh, jako je rýže, fazole a salát. Churrasco není jen způsob vaření, ale oslava soudržnosti, rodiny a brazilského způsobu života, který se z rozlehlých pamp přemístil do rušných ulic brazilských velkoměst.

Tato Barbecue Churrasco směs koření má středně pikantní profil, který harmonicky doplňuje špíz nebo steak z hovězího, vepřového, jehněčího nebo drůbežího masa. Tato směs zvýrazňuje chuť a dodává jí typický brazilský nádech. Pokud máte rádi ostré chutě, přidejte trochu mletých Habanero chilli papriček.

Využití této směsi koření ale nekončí jen u grilovaného masa. Koření může být také skvělým doplňkem k proslulé brazilské fazolové polévce, grilované zelenině a dalším vegetariánským pokrmům, což dokazuje, že Churrasco opravdu zahrnuje různorodé chutě Brazílie.

Složení
Datum minimální trvanlivosti 3. 6. 2027
Země původu Německo
Koření na barbecue Churrasco nabízíme v těchto variantách
 
Druh kuchyně, ve které se Koření na barbecue Churrasco s oblibou používá
 
Na co se Koření na barbecue Churrasco většinou používá