Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma
Tekutý kouř a uzené koření přináší výraznou a lákavou uzenou chuť grilovaným nebo pečeným pokrmům. Hledejte uzenou papri...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně
28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Jak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmín
Klíčí vám brambory ve sklepě dřív než je stihnete hodit do hrnce? Poradíme jednoduchý trik s českým kmínem, který funguj...
Historie vánočních františků
Vánoční františky mají v české kultuře hluboké kořeny a jejich historie sahá až do dob, kdy byly vonné dřeviny a byliny ...
Tekutý kouř (video)
Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá nejen při domácí výrobě sušeného masa salámů, klobás nebo uzeného masa....
Koření na sušené maso
Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...