Výsledek hledání textu Koření na cinu

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Dóza na čaj Čínský drak malá

Dóza na čaj Čínský drak malá

Dózy

Menší dóza čtvercového tvaru s motivem čínského draka a s kvalitním uzávěrem, díky kterému obsah zůstane dlouho čerstvý...
Dóza na čaj Čínský drak střední

Dóza na čaj Čínský drak střední

Dózy

Dóza má výšku 100 mm a šířku a délku 76 mm. Do dózy se vejde přibližně 100 g sypaného čaje....
Pu-Erh Karma

Pu-Erh Karma

Černé čaje s příchutí

Tradiční čínský čaj Pu-Erh ochucený vyváženou kombinací ovoce. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0...
Yunnan Green

Yunnan Green

Zelené čaje

Zelený čaj se v čínské provincii Yunnan, hornaté oblasti s průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů a chladným podnebím, produkuje...
Golden Yunnan FOP

Golden Yunnan FOP

Černé čaje

Tento čaj pochází z čínské provincie Yunnan, hornaté oblasti s průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů a chladným podnebím...
Žlutý čaj Huang Xiao

Žlutý čaj Huang Xiao

Bílé a žluté čaje

Vzácny žlutý čaj, v Číně velmi oblíbený během dynastie Ming a Qing. Říká se, že výrobní postup tohoto čaje byl ztracen a znovu...
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Bio koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Fenykl celý BIO

Fenykl celý BIO

Bio koření

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Badyán celý BIO

Badyán celý BIO

Bio koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Kardamom černý

Kardamom černý

Jednodruhové koření

Kardamom černý má lusky větší než více známý kardamom zelený. Chuť je podobná, ale těžší a doplněna kouřovým aroma...
Zelený šnek

Zelený šnek

Zelené čaje

Zelený šnek neboli Green Snail je jeden z nejcennějších čínských zelených čajů s omezenou produkcí. Pěstuje se v hornaté oblasti na...
Nana máta

Nana máta

Bylinky

Nana máta, též nazývaná marocká máta, má vysoký obsah mentolu. Její chuť je příjemně nasládlá a není tak štiplavá jako u naší máty...
Citronová kůra drcená

Citronová kůra drcená

Jednodruhové koření

Sušená nesířená citronová kůra jemně drcená je vhodná na ryby, do pomazánek, marinád nebo do čínské kuchyně. Příjemně ochutí i čaje...
Zázvor řezaný

Zázvor řezaný

Bylinky

Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas...
Oolong Formosa

Oolong Formosa

Oolong

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Pu-Erh zelený

Pu-Erh zelený

Zelené čaje

Pu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou...
Vzácné obočí - Chun Mee

Vzácné obočí - Chun Mee

Zelené čaje

Vzácné obočí - Chun Mee je velice populární zelený čaj, který Číňané pijí ráno i během dne. Lístky dávají světlý a chuťově vydatný...
Skořice cejlonská mletá

Skořice cejlonská mletá

Jednodruhové koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Shou Mei - Čaj dlouhověkosti

Shou Mei - Čaj dlouhověkosti

Bílé a žluté čaje

Tento bílý čaj z čínské provincie Fujian se pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů nazývá obočí dlouhověkosti...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Lékořice kořen

Lékořice kořen

Bylinky

Kořen lékořice obsahuje mnoho prospěšných látek - vitamínů, minerálů a stopových prvků. Napomáhá správnému trávení a činnosti...
Odvodňovací

Odvodňovací

Bylinkové

Tento bylinkový čaj přispívá k vylučování vody z organismu, normální činnosti ledvin, močových cest a prostaty...
Dračí studna

Dračí studna

Zelené čaje

Klasický čínský čaj Lung Ching je proslulý dlouhými a plochými listy. Nálev má žlutou barvu, jemnou vůni a lehce nasládlou chuť...
Pepř sečuánský celý

Pepř sečuánský celý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř pochází z Číny, je to jedno z nejstarších čínských koření. Není to pravý pepř, ale tobolky keře s názvem žlutodřev...
Zažívání

Zažívání

Bylinkové

Tento bylinkový čaj napomáhá normální činnosti trávicího systému, správné funkci jater a střev. Složení: máty peprná list, heřmánek...
Gunpowder Nebeský chrám

Gunpowder Nebeský chrám

Zelené čaje

Nejkvalitnější čínský Gunpowder. Čaj gunpowder (střelný prach) se v Číně nazývá Zhu cha (perlový čaj). Pravidelné, tmavě zelené...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Ibišek súdánský

Ibišek súdánský

Bylinky

Z květu ibišku se připravuje tradiční nápoj severní Afriky, osvěžující, nakyslé chuti. Lze ho pít teplý i studený, s cukrem nebo...
Ostropestřec plod

Ostropestřec plod

Bylinky

Působí příznivě na činnost jater, trávení a na udržování normální hladiny glukózy v krvi. Přispívá k přirozené obranyschopnosti...
Šípek řezaný

Šípek řezaný

Bylinky

Podporuje přirozenou obranyschopnost organismu, přispívá ke správné činnosti dýchacího, trávicího a vylučovacího systému...
Šalvěj

Šalvěj

Bylinky

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Pu-Erh

Pu-Erh

Černé čaje

Pu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou...
Oolong Se Chung

Oolong Se Chung

Oolong

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Oolong mléčný

Oolong mléčný

Oolong

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání...
Zelený čaj s jasmínem

Zelený čaj s jasmínem

Zelené čaje s příchutí

Zelený čínský čaj s jasmínovými květy, má příjemně natrpklou chuť, opojnou jasmínovou vůni a je velmi povzbudivý...
Sencha Čína

Sencha Čína

Zelené čaje

Původně japonská sencha je stále více pěstována i na čínských plantážích. Čaj má světlý, žlutozelený nálev a mírně svíravou, jemnou...
Gunpowder

Gunpowder

Zelené čaje

Klasický zelený čaj pocházející z centrální Číny s formovanými, světle zelenými lístky, které se po zalití nádherně rozvinou a...
Citronová kůra mletá

Citronová kůra mletá

Jednodruhové koření

Citronovou kůru používáme v české kuchyni tradičně do těst a k masu (především rybám), kterým dodá citronovou příchuť...
Koření pěti vůní

Koření pěti vůní

Směsi koření

Směs pěti druhů koření, která se používá v Číně ke kořenění pečeného masa či drůbeže (např. populární pekingské kachny), ryb, plodů...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Skořice indonéská mletá

Skořice indonéská mletá

Jednodruhové koření

Tato mletá skořice se vyrábí ze sušené kůry skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její chuť...
Skořice indonéská celá

Skořice indonéská celá

Jednodruhové koření

Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až...
Pepř sečuánský mletý

Pepř sečuánský mletý

Jednodruhové koření

Sečuánský pepř je jedno z nejstarších čínských koření. I když má v názvu pepř, nejedná se o pepřovník a na rozdíl od klasického...
Levandulový květ

Levandulový květ

Bylinky

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je důležité koření francouzské kuchyně, kde se přidává k sýrům, do listových salátů, vaječných pokrmů (i omelet), ke...
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názvem star...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
 

Hledaný text Koření na cinu jsme nalezli v těchto kategoriích