Tip #47: Jak na nejlepší grilovací koření
Když člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpále...
Tekutý kouř (video)
Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá nejen při domácí výrobě sušeného masa salámů, klobás nebo uzeného masa....
Husa na německý způsob
V německé kuchyni je husa tradičním jídlem během svátečních období, zejména na Vánoce. Řádně okořeněná a pečená do zlata...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně
Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreol...
Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma
Ne vždy je po ruce gril nebo udírna. Ale chuť dřeva, ohně a kouře si můžete užít i bez roztápění uhlí. Stačí jen sáhnout...
20 nejoblíbenějších koření italské kuchyně
Itálie, země romantiky, umění a historie, je proslulá svou vynikající kuchyní. V srdci italské gastronomie se skrývá taj...
Kuře po cajunsku
Cajunská kuchyně je známá svými jednoduchými recepty s ostrými chutěmi. Její historii můžeme vystopovat až do Francie, o...
Jihoafrická chakalaka
Když se kteréhokoliv Jihoafričana zeptáte, jestli má rád chakalaku, nenajdete jediného, který by nesouhlasil....
Valencijská paella se šafránem
Ve španělské paelle se během její dlouhé historie objevilo mnoho různých ingrediencí od kuřete přes šneky a mořské plody...