Výsledek hledání textu joga

Hledaný text joga jsme nalezli v těchto produktech

Brusinky kanadské v jogurtu

Brusinky kanadské v jogurtu

Ořechy a laskominy

Bezlepkový produkt....
Meruňky v jogurtu

Meruňky v jogurtu

Ořechy a laskominy

Meruňkové kostky v polevě s jogurtovou příchutí. Výživové údaje na 100 g: Energie 1988 kJ / 476 kcal, Sacharidy 57 g - z toho cukry...
Gyros paprikový

Gyros paprikový

Směsi koření

Tato jemně pikantní směs koření dodá tradiční chuť a vůni řecké kuchyně nejen gyrosu nebo souvlaki, ale i jinému masu a zelenině...
Sada koření vegetariánské kuchyně

Sada koření vegetariánské kuchyně

Sady koření

Bezmasá a lehká jídla nejsou jen doménou vegetariánské kuchyně, ale jsou i oblíbenou součástí jídelníčku každého příznivce zdravého...
Kokosové plátky

Kokosové plátky

Ořechy a laskominy

Tenoučké kokosové plátky jsou ideální zejména do müsli, snídaňových kaší a cereálií či do jogurtu. Případně můžete plátky kokosu...
Datle Medjool čerstvé

Datle Medjool čerstvé

Ořechy a laskominy

Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Kešu mix de luxe

Kešu mix de luxe

Ořechy a laskominy

Směs jader kešu oříšků v jogurtu, bílé, hořké a mléčné čokoládě, tiramisu, v karamelu, karobu, hořké čokoládě s mořskou solí a v...
Sumah

Sumah

Jednodruhové koření

Sumah je červený prášek kyselé chuti z umletých plodů keře škumpy koželužské. S oblibou se užívá v turecké, arabské a libanonské...
Matcha Japonsko

Matcha Japonsko

Zelené čaje

Matcha je zelený čaj, který je rozemletý na jemný prášek. Jeho výroba je jednou z nejnáročnějších metod produkce čajů na světě...
Tandoori Masála červená

Tandoori Masála červená

Směsi koření

Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých (např. kuřecí) i bramborových pokrmů...
Brusinky kanadské v karobu

Brusinky kanadské v karobu

Ořechy a laskominy

Plody klikvy velkoplodé jsou též známé pod názvem kanadská brusinka. Pěstuje se v Severní Americe a jedná se o stejný rod brusnice...
Harissa

Harissa

Směsi koření

Tato původem tuniská, velmi oblíbená směs se řadí k nejpálivějším kořením. Používá se na ochucení pečených mas, dušené i grilované...
Adamovo medové koření

Adamovo medové koření

Směsi koření

Tato lahodná neostrá směs koření s medem je mírně sladká s příjemným česnekovým aroma. Adamovo medové koření je vhodné třeba na...
Salátové koření

Salátové koření

Směsi koření

Vyvážená směs k dochucení zeleninových a těstovinových salátů, do jogurtů, majonézových a octových zálivek....
Tandoori Masála žlutá

Tandoori Masála žlutá

Směsi koření

Ostrá, typicky indická směs. Ideální do zeleninových, houbových, masitých i bramborových pokrmů. Vhodná zelenina je například...
Dýňová semínka loupaná

Dýňová semínka loupaná

Ořechy a laskominy

Dýňová semínka jsou výbornou alternativou k mlsání, které nemusí vést k povolování opasků. Naopak, prý podporují hubnutí a podle...
Ostropestřec plod

Ostropestřec plod

Bylinky

Působí příznivě na činnost jater, trávení a na udržování normální hladiny glukózy v krvi. Přispívá k přirozené obranyschopnosti...
Tzatziki

Tzatziki

Směsi koření

Směs koření Tzatziki (Zaziki) používaná především v řecké kuchyni. Je výborná k ochucení salátů, např. v jogurtu...
Gyros bylinkový

Gyros bylinkový

Směsi koření

Decentně pálivá směs s příjemnou bylinkovou chutí tymiánu a rozmarýnu pro přípravu tradičního řeckého gyrosu, souvlaki a dalších...
Čarodějka

Čarodějka

Směsi koření

Za tohle koření by nás ve středověku upálili :-). Čarovná kombinace 27 různých ingrediencí dokáže vykouzlit magickou mírně pálivou...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Pepř bílý citrónový

Pepř bílý citrónový

Směsi koření

Pepřově kyselá chuť této směsi koření se skvěle hodí k ochucení nejen všech druhů grilovaných či pečených mořských ryb a plodů, ale...
Medvědí česnek

Medvědí česnek

Jednodruhové koření

Medvědí česnek má kořenitou chuť, s lehkým nádechem česneku. S oblibou se přidává do smetanových polévek, bramborové kaše,...
Černucha

Černucha

Jednodruhové koření

Černucha se užívá k ochucení chleba, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, na zeleninu, luštěniny. Má mírně ostrou chuť....