Výsledek hledání textu Měkké maso

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Sada koření na grilování - Evropa

Sada koření na grilování - Evropa

Dárkové sady koření

Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutnávají...
Barbecue Churrasco

Barbecue Churrasco

Směsi koření

Portugalský výraz Churrasco není jen slavný kulinářský termín. Je to uctívaná grilovací tradice, která vznikla v jižních oblastech...
Spekulatius

Spekulatius

Směsi koření

Přeneste se do okouzlujícího světa legendárních holandských a belgických kořeněných sušenek Speculatius, známé také jako Speculoos...
Grilovaný sýr BIO

Grilovaný sýr BIO

Bio koření

Toto koření můžete použít jak na klasický grilovaný hermelín, tak i na další druhy sýrů jako např. na feta nebo třeba oblíbené...
Jalovec červený celý

Jalovec červený celý

Jednodruhové koření

Plody červeného jalovce jsou na rozdíl u nás běžného černého jalovce obecného měkčí a mají mírně nasládlou, ale ostrou chuť...
Kari Goa

Kari Goa

Směsi koření

Tato směs koření Kari Goa se skládá z celého a nahrubo nasekaného koření, ze kterého připravíme vynikající autentické indické...
Skořice cejlonská celá BIO

Skořice cejlonská celá BIO

Bio koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Skořice cejlonská mletá BIO

Skořice cejlonská mletá BIO

Bio koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Datle Medjool čerstvé

Datle Medjool čerstvé

Ořechy a laskominy

Svou výjimečnou pozici si tento druh datlí vysloužil díky svým třem hlavním nej-: jsou ze všech datlí největší, nejsladší a mají...
Skořice cejlonská mletá

Skořice cejlonská mletá

Jednodruhové koření

Skořice cejlonská má, na rozdíl od u nás nejvíce známé skořice čínské, kůru měkkou jako papír a její chuť mnohem jemnější...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Kůra skořice cejlonské je, na rozdíl od u nás nejvíce rozšířené skořice čínské, měkká jako papír a její chuť mnohem jemnější a díky...
Čínská kuchyně

Čínská kuchyně

Směsi koření

Směs k přípravě čínských pokrmů. Základní postup: Nakrájené maso naložíme se směsí koření a oleje. Orestujeme na oleji, když maso...