Nejlepší koření na pizzu

Díky vhodné kombinaci voňavého koření můžete mít slunnou Itálii na talíři kdykoli si vzpomenete. Koření nemusí být nutně spojeno s těstem na pizzu. S listovým těstem a rajčaty posypané různými druhy sušených bylinek nebo hotovou směsí koření připravíte velmi jednoduché a rychlé občerstvení. Opravdu báječně chutnají v kombinaci se zapečenými těstovinami se zeleninou a sýrem nebo pro ozdobení smažené cukety nebo lilku. Vyzkoušejte těstíčko na smažení např. obalovaného patizonu. Pro přípravu těstíčka smícháte mouku, pivo, vejce a bylinky. Z bylinek doporučujeme např. medvědí česnek.

 
Více

Nejoblíbenější koření na pizzu

Aglio peperoncini

Aglio peperoncini

Italské středně ostré koření na špagety i jiné těstoviny, pizzu, saláty, grilovanou zeleninu nebo do marinád na grilované maso....
bazalka

bazalka

Bazalka je nepostradatelnou bylinkou středomořské kuchyně, která svou sladce kořenitou, lehce pepřovou chutí dokáže povznést jídlo na novou úroveň....
cibule

cibule

Sušená cibule přináší do kuchyně pohodlí bez kompromisů v chuti. Když máte po ruce sušenou cibuli, můžete kdykoliv okamžitě přidat bohatou, cibulovou chuť do va...
česnek

česnek

Mletý česnek je dokonalý pomocník do kuchyně – žádné loupání, žádné drcení, jen čistá a intenzivní chuť připravená k použití. Díky jemnému mletí se krásně spojí...
dekorační chilli

dekorační chilli

Jako první ochutnáváme jídlo očima. A přesně proto jsou chilli kroužky skvělé nejen na dochucení, ale hlavně jako atraktivní dekorace. Jejich sytá barva a výraz...
estragon

estragon

Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická bylinka je známá pro svou jemnou, hořko...
granulovaná paprika

granulovaná paprika

Pokud hledáte výraznou červenou barvu a jemně sladkou paprikovou chuť, ale nechcete ostré chilli, tahle hrubě drcená červená paprika je ideální volba....
chilli

chilli

Od klidných vesnických kuchyní v Ugandě, až po rušné pouliční trhy v Bangkoku, chilli Bird's Eye je už dlouho přísadou, která na talíře celého světa dodává ohnivou jiskru....
koření na pizzu

koření na pizzu

Směs koření, kterým stačí posypat pizzu před pečením a dostanete tu správnou italskou chuť vaší pizzy....
Levandulový květ

Levandulový květ

Levandule jako koření je oblíbená především ve francouzské kuchyni k nakládání sýrů, do džemů, ovocných kompotů, čajů a k výrobě bylinných octů. Též se přidává ...
libeček

libeček

Jestli existuje koření, které voní jako poctivý domácí vývar, tak je to právě libeček. Jeho silná, lehce kořeněná vůně dokáže vytvořit opravdu kouzelnou chuť....
majoránka

majoránka

Když se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku. Tuhle aromatickou bylinku ale využijete mnoh...
medvědí česnek

medvědí česnek

Tato bylinka spojuje příjemnou česnekovou chuť s jemnou kořenitostí, ale na rozdíl od klasického česneku není tak ostrá. Je skvělou volbou pro každého, kdo má r...
oregano

oregano

Jakmile se řekne oregano, hned si vybavíme vůni středomořské kuchyně, hlavně té italské. Bez něj by pizza nebyla pizza, těstoviny by postrádaly ten správný šmrn...
pepřové koření

pepřové koření

Tato směs dodá pikantní chuť minutkovým masům, pečeným a grilovaným rybám, drůbeži, pečené huse či kachně, mletému masu a dušené zelenině či polévkám....
rajská jablíčka

rajská jablíčka

Když se rajčata suší pomalu, jejich chuť se krásně koncentruje a získává příjemně sladký, lehce nakyslý podtón. Sušená rajská jablíčka ve formě jemných floků js...
rozmarýn

rozmarýn

Rozmarýn je výrazně aromatická bylinka, která voní po borovici, kafru a citrusech. Sušené jehličkovité lístky mají zemitě hořkosladkou chuť, která dodává jídlům...
Toskánské koření

Toskánské koření

Směs koření italské kuchyně na maso, těstoviny či rajskou omáčku....
tymián

tymián

Tymián je malý, ale neuvěřitelně aromatický zázrak, který v kuchyni dokáže divy. Má výraznou, lehce nahořklou chuť s tóny hřebíčku a kafru, což mu dodává nezamě...