Husa na bylinkách a citrusech
Husa na bylinkách a citrusech je skvělým způsobem, jak se dostat od tradičních husích receptů k něčemu svěžímu a jinému...
Tip #20: Citrusová kůra dodá jas i chuť
Kůra citrusových plodů, jako jsou citrony, limetky a pomeranče, je plná esenciálních olejů, které dodávají zářivou chuť...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem
I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie...
Medová pikantní zálivka na ovocný salát
Ovocné saláty jsou určitě favority především na dětských jídelníčcích a my starší si ovoce dopřáváme především v destilované nebo...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí
Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem...
Portugalské kuře Piri-Piri
Recept na nejslavnější portugalskou omáčku Piri-Piri sice nepochází z Portugalska, ale Portugalci na jejím vzniku mají zásadní vliv...
10 tipů na ledové čaje, které si snadno připravíte doma
Rozpálené léto je v plném proudu a tak vám přinášíme pár nápadů, jak se osvěžit ledovými čaji, které si lehce vyrobíte sami doma...
Recept na domácí kari pastu
Často se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si...
Boules Orientales
Nejprve si připravíme hummus, ze kterého následně budeme tvořit kuličky....
Svatomartinská vína 2014
Svatý Martin již klepe kopytem svého koně na vrata a tak se můžeme těšit na první ochutnávky letošní sklizně...