Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma
Ne vždy je po ruce gril nebo udírna. Ale chuť dřeva, ohně a kouře si můžete užít i bez roztápění uhlí. Stačí jen sáhnout...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně
28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Kouřová chuť bez masa: Vegetariánské a veganské tipy
Když se řekne kouřová chuť, většině lidí se vybaví maso, gril, slanina nebo uzený bok. Ale i bez masa si můžete doma vyk...
Tip #47: Jak na nejlepší grilovací koření
Když člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpále...
Jak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmín
Klíčí vám brambory ve sklepě dřív než je stihnete hodit do hrnce? Poradíme jednoduchý trik s českým kmínem, který funguj...
Tekutý kouř (video)
Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá nejen při domácí výrobě sušeného masa salámů, klobás nebo uzeného masa....
Koření na sušené maso
Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...