Pepř zelený uzený BIO
Bio koření
Tento zelený pepř je mezi kořením skutečným skvostem. Díky uzení bukovým dřevem získává jemný kouřový tón, který doplňuj...
Houbová smaženice BIO
Bio koření
Po krásném výletě do lesa není nic lepšího než si připravit vynikající houbovou smaženici. Tato speciálně připravená smě...
Pepř zelený BIO
Bio koření
Zelený pepř v celku si uchovává svou přirozenou svěžest a jemně travnaté aroma, které se při vaření postupně rozvíjí....
Bobkový list celý BIO
Bio koření
Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Staročeské koření
Směsi koření
Majoránka, paprika, kmín a další ingredience tvoří tuto směs koření klasické české kuchyně pro ochucení tradičních národních jídel....
Petržel nať BIO
Bio koření
Když se řekne „základ každé kuchyně“, petrželka je jednou z prvních bylinek, která vás napadne. Její jemně svěží chuť a ...
Pepř černý mletý BIO
Bio koření
Jemně štiplavá, výrazná chuť a bohaté aroma dělají z černého pepře nepostradatelného parťáka při vaření. A když je pěkně...
Pepř černý celý BIO
Bio koření
Černý pepř patří mezi nejuniverzálnější a nejpoužívanější koření na světě. Má výraznou kořenitou chuť, která se nejprve ...
Jalovec mletý
Jednodruhové koření
Mletý jalovec má intenzivní pryskyřičnou vůni a plnou, kořenitou chuť, která připomíná směs borovice, citrusů a pepře....
Glutasůl
Směsi koření
Směs soli a glutamanu sodného, která se používá pro zvýraznění chuťi a dosolení masa i dalších pokrmů....
Saturejka drcená
Jednodruhové koření
Saturejka je příjemná bylinka, která má výraznou, pikantně pepřovou chuť a krásně doplní nejen luštěninová jídla, ale i ...
Pepř sečuánský celý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je jedno z nejvýraznějších a nejzajímavějších asijských koření. I když se mu říká pepř, ve skutečnosti ne...
Houbové koření
Směsi koření
Koření dodá vynikající houbovou chuť bramborové polévce, rizotu, kuskusu, pečenému masu, omáčkám a pomazánkám....
Hřibové koření
Směsi koření
Mírně pálivá mletá směs koření s hřiby. Ideální do polévek, omáček a pokrmů s houbami....
Šalvěj
Bylinky
Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v ...
Kmín český drcený
Jednodruhové koření
Drcený kmín je zlatá střední cesta mezi celým a mletým kmínem. Zachovává si výrazné aroma a kořenitou chuť českého kmínu...
Sůl kouřová
Směsi koření
Použitím kouřové soli vykouzlíte jako mávnutím kouzelného proutku domácí udírnu a připravovaným jídlům dodáte aroma uzeného masa....
Gulášové koření Angula
Směsi koření
Díky této pikatní a jemné směsi je příprava guláše či gulášové polévky opravdu snadná. Jelikož obsahuje cibuli a mouku n...
Tymián
Jednodruhové koření
Tymián je malý, ale neuvěřitelně aromatický zázrak, který v kuchyni dokáže divy. Má výraznou, lehce nahořklou chuť s tón...
Petržel nať
Jednodruhové koření
Bez petrželky si snad ani klasickou českou kuchyni neumíme představit. A díky této jemně sušené a nadrcené, máte petržel...
Pepř zelený celý
Jednodruhové koření
Zelený pepř v celku si zachovává svou přirozenou svěžest a lehce travnaté aroma, které se během vaření postupně uvolňuje....
Pepř sečuánský mletý
Jednodruhové koření
Sečuánský pepř je naprosto jedinečné koření, které v kuchyni nejde přehlédnout. Nejde o klasický pepř, ale o tobolky keř...
Pepř černý celý
Jednodruhové koření
Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejpr...
Koriandr celý
Jednodruhové koření
Celá semena koriandru jsou nepostradatelným kořením v mnoha světových kuchyních. Mají jemně nahořklou, sladce kořenitou ...
Kmín český mletý
Jednodruhové koření
Mletý kmín je klasika české kuchyně, která nesmí chybět v žádné poličce s kořením. Na rozdíl od celého kmínu se u mleté ...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Bobkový list celý
Jednodruhové koření
Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....