Výsledek hledání textu koreni cinske kuchyne

Hledaný text koreni cinske kuchyne jsme našli v těchto produktech

 

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Kreolské koření

Kreolské koření

Směsi koření

Inspirace pro tuto směs pochází od restauratérů z Réunion, kteří mají hlubokou znalost místní kreolské kuchyně....
Pepř sečuánský zelený celý

Pepř sečuánský zelený celý

Jednodruhové koření

Zelená varianta slavného sečuánského pepře z Číny umí v kuchyni pěkně překvapit. Na první přičichnutí vás osloví svěží c...
Skořicové květy

Skořicové květy

Jednodruhové koření

Skořicové květy nejsou ve skutečnosti květy, ale jedná se o sušené, nezralé plody skořicovníku (Cinnamomum cassia)....
Mandarinková kůra drcená BIO

Mandarinková kůra drcená BIO

Bio koření

Sušená drcená mandarinková kůra má v kuchyni široké možnosti použití od marinád, přes dochucení masa až po kompoty a marmelády....
Skořice cejlonská celá BIO

Skořice cejlonská celá BIO

Bio koření

Na rozdíl od běžné skořice, kterou najdete v každém druhém obchodě, je ta cejlonská opravdová lahůdka. Její tenké svitky...
Badyán celý BIO

Badyán celý BIO

Bio koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Když otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která...
Zázvor řezaný

Zázvor řezaný

Bylinky

Kořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas....
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivk...
Skořice cejlonská celá

Skořice cejlonská celá

Jednodruhové koření

Cejlonská skořice není tvrdá a dřevitá jako ta čínská, kterou známe třeba ze svařeného vína, ale jemná, papírově tenká a...
Citronová kůra mletá

Citronová kůra mletá

Jednodruhové koření

Nic nevoní tak svěže jako citronová kůra. Jemně mletá, plná aromatických olejů, které dodají jídlu tu správnou citrusovou jiskru....
Badyán mletý

Badyán mletý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Badyán celý

Badyán celý

Jednodruhové koření

Ve starých českých kuchařkách se badyánu pro jeho tvar říká hvězdičkové koření a i v zahraničí na něj narazíte pod názve...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření, které má sílu. Jeho aroma je sladké jako bonbón, ale přitom trochu štiplavé, s lehkým závanem lékořice a...
 

Hledaný text koreni cinske kuchyne jsme nalezli v těchto kategoriích