Skořice indonéská celá

 
orientální Skořice indonéská celá
Balení 20 g 16,- Kč koupit Balení 40 g 32,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?
Jednotková cena: 80,- / 100 g
Cena: 80,- / 100 g
Jak se skořice řekne:
latinsky: Cinnamomum cassia

Tato skořice pochází ze skořicovníku pěstovaného v Indonésii. Na rozdíl od skořice cejlonské je její kůra tvrdá a chuť ostřejší až štiplavá.

Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem, můžete také ochutit skořicí: kaše, moučníky, kompoty, pudinky, jablkový závin, svařené víno, punče apod. 

Chuť a vůně ostřejší, štiplavější chuť i vůně
Druh kuchyně, ve které se skořice s oblibou používá
 
Kde se pěstuje Indonésie, Čína, Thajsko
Na co se používá Do masitých pokrmů indické a asijské kuchyně, při přípravě svařeného vína, punče, kompotů a dezertů.
Země původu Indonésie