Anýz celý BIO
Bio koření
Když otevřete sáček s anýzem a přivoníte, hned je vám jasné, že tohle nebude jen tak ledajaké koření. Sladká vůně, která...
Bazalka BIO
Bio koření
Bazalka je nepostradatelnou bylinkou středomořské kuchyně, která svou sladce kořenitou, lehce pepřovou chutí dokáže povz...
Bobkový list celý BIO
Bio koření
Bobkový list patří k základním kořením české i světové kuchyně. Dobře podporuje trávení a proto se obvykle přidává k těžším pokrmům....
Česnek granulovaný BIO
Bio koření
Česnek je základní surovina každé pořádné kuchyně. Ale ruku na srdce – kdo má vždycky čas a náladu ho loupat, mačkat a d...
Česnek mletý BIO
Bio koření
Mletý česnek je dokonalý pomocník do kuchyně – žádné loupání, žádné drcení, jen čistá a intenzivní chuť připravená k použití....
Cibule sušená řezaná BIO
Bio koření
Sušená cibule přináší do vaší kuchyně pohodlí, aniž byste museli dělat kompromisy v chuti. Když máte po ruce tuto naši s...
Cibule uzená granulovaná BIO
Bio koření
Že je cibule v naší kuchyni nepostradatelná asi bude odmítat málokdo. Čerstvou cibuli nám může snadno nahradit granulova...
Citronová tráva BIO
Bio koření
Svěží chuť citronové trávy je obzvláště oblíbená v thajské a vietnamské kuchyni na kuřecí maso, polévky, zeleninu, ryby ...
Fenykl celý BIO
Bio koření
Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy....
Majoránka BIO
Bio koření
Jakmile se v kuchyni rozvoní majoránka, hned je jasné, že se chystá nějaká česká poctivá klasika. Bramboračka, hrachová ...
Pomerančová kůra drcená BIO
Bio koření
Obzvláště v čínské kuchyni má pomerančová kůra a její chuť prakticky nezastupitelnou úlohu. Najdeme ji v receptech na om...
Tymián BIO
Bio koření
Tymián je silně aromatická bylinka, která si vás získá svou lehce nahořklou chutí s tóny hřebíčku a kafru. Jeho výrazná ...
Anýz mletý
Jednodruhové koření
Jemně namletý, sladký, voňavý a připomínající lékořici, takový je mletý anýz. Oproti celým semínkům působí rychleji, jeh...
Bazalka
Jednodruhové koření
Bazalka je jednou z nejvoňavějších bylinek středomořské kuchyně a její sladce kořenitá, jemně pepřová chuť se skvěle hod...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mír...
Česnek granulovaný
Jednodruhové koření
Česnek je základ dobrého vaření, ale přiznejme si to – někdy se s ním prostě nechceme loupat, krájet nebo mačkat....
Česnek mletý
Jednodruhové koření
Mletý česnek je skvělá volba, když chcete výraznou česnekovou chuť, ale zároveň potřebujete, aby se dokonale spojil s os...
Česnek plátky
Jednodruhové koření
Česnek je základní stavební kámen spousty receptů, a když je pěkně nakrájený na tenké plátky, je radost s ním pracovat....
Citronová tráva mletá
Jednodruhové koření
Citronová tráva je jedním z pilířů thajské a vietnamské kuchyně, kde dodává pokrmům svěžest, lehkou citrusovou kyselost ...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivk...
Majoránka
Jednodruhové koření
Když se řekne majoránka, většina z nás si hned představí bramboráky, zabijačkové dobroty nebo poctivou bramboračku....
Rajská jablíčka
Jednodruhové koření
Když se rajčata suší pomalu, jejich chuť se krásně koncentruje a získává příjemně sladký, lehce nakyslý podtón....
Římský kmín mletý
Jednodruhové koření
Pokud milujete vůni orientálních jídel, římský kmín (nebo cumin) by vám v kuchyni rozhodně neměl chybět. Je základem ind...