Výsledek hledání textu pěti/

Hledaný text pěti/ jsme našli v těchto produktech

koření: Koření pěti vůníKoření pěti vůníPět vůní v každém špetce. Tahle směs voní sladce po badyánu, má hřejivý tón skořice, jemný fenykl a výrazný hřebíček. Skvělá je na pečené kuře, vepřové bůčky, wok zeleninu i do medových marinád. Vašemu jídlu dodá chuť...Skladem57 Kč / 30 gVybrat balení koření: Fenykl celýFenykl celýFenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy. Kromě kuchyně se též s oblibou používá k přípravě bylinných čajů. Fenyklový čaj je...Skladem35 Kč / 50 gVybrat balení koření: Oolong FormosaOolong FormosaOolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání lístků na prudkém slunci a oxidace následovaná rolováním. Tento oolong pochází z taiwanské...Skladem84 Kč / 50 gVybrat balení koření: Oolong Jáva Jade BIOOolong Jáva Jade BIOTento čaj s květinovým a nasládlým aroma pochází z indonéského ostrova Jáva, kde jednotlivé lístky čaje jsou ručně sbírány a zpracovávány tak, aby si zachovaly svou svěží a lehkou chuť. Díky procesu polofermentace...Skladem145 Kč / 50 gVybrat balení koření: Oolong mléčnýOolong mléčnýOolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání lístků na prudkém slunci a oxidace následovaná rolováním Tento výjimečný mléčný oolong...Skladem130 Kč / 50 gVybrat balení koření: Oolong Se ChungOolong Se ChungOolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující zavadání lístků na prudkém slunci a oxidace následovaná rolováním. Tento oolong je oxidovaný jen...Skladem53 Kč / 50 gVybrat balení koření: Badyán celý BIOBadyán celý BIOJemně nasládlá vůně badyánových hvězdiček v sobě skrývá dotek lékořice, anýzu a lehce pepřové teplo. Skvěle rozvoní asijské polévky i omáčky na maso, u nás pak perfektně vyladí perníčky, povidla nebo svařené víno. Stačí...Skladem50 Kč / 20 gVybrat balení koření: Fenykl celý BIOFenykl celý BIOJemně nasládlá chuť s nádechem anýzu a bylinek dodá fenykl v celku pokrmům příjemnou vůni, aniž by přebíjel ostatní chutě. Skvěle se hodí do omáček, na ryby nebo k pečené zelenině. Když semínka podrťte v hmoždíři,...Skladem40 Kč / 50 gVybrat balení koření: Badyán celýBadyán celýTahle voňavá „hvězdička“ dokáže kuchyni proměnit jediným přidáním. Díky silné, kořeněné chuti s tóny anýzu, sladkého dřeva a lehkého koření výborně podtrhne nejen asijské vývary, biryani nebo pho, ale skvěle se hodí i...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení koření: Badyán mletýBadyán mletýBadyán je jako voňavá návštěva z východu, která přinese vašim dezertům i teplým pokrmům sladko-kořeněnou chuť s tóny lékořice, anýzu a jemné vanilky. Skvěle rozvoní domácí perníčky, ovocné kompoty, povidla i omamné...Skladem42 Kč / 20 gVybrat balení koření: Fenykl mletýFenykl mletýLehká nasládlost, tóny anýzu a lékořice – právě to je fenyklový prášek, který krásně zvýrazní domácí pečivo, těstoviny nebo slané koláče. Skvěle se snoubí s medem nebo oříšky, ale i s pečenou zeleninou či drůbežím...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení koření: Hřebíček mletýHřebíček mletýTeplá, lehce nasládlá chuť mletého hřebíčku krásně rozvoní pečené dobroty, omáčky i voňavé marinády. Typická je špetka do perníčků, domácích burgerů nebo orientálních směsí. Stačí málo a jídlo získá hlubokou kořenitou...Skladem40 Kč / 20 gVybrat balení koření: Nové koření celéNové koření celéTyhle voňavé kuličky v sobě spojují nádech hřebíčku, skořice, pepře a jemnou exotiku, která promění klasický vývar, omáčku na svíčkovou nebo domácí marinádu ve voňavou hostinu. Nové koření se skvěle hodí i na nakládání...Skladem26 Kč / 20 gVybrat balení koření: Čínská kuchyněČínská kuchyněKdyž hodíte pár špetek této směsi do pánve, hned ucítíte jemné teplo zázvoru, pikantní podtón chilli i lákavou vůni česneku. Sladká paprika a trocha cukru přidají lehce karamelovou chuť, kterou krásně propojí nenápadná...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení koření: Perníkové kořeníPerníkové kořeníPředstavte si sladké pečení provoněné skořicí, hřebíčkem a jemným závanem pomerančové kůry. Perníková směs promění klasické perníky, sušenky nebo bábovky v něco navíc, skvěle sedne i do kaší nebo horké čokolády. Oceníte...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text pěti/ jsme našli v těchto článcích

Husí špízy s kořením pěti vůníHusí špízy s kořením pěti vůníVychutnat si husu můžete mnoha různými způsoby, a jedním z nich je její příprava na špejlích. Husa má kvalitní maso s bohatou chutí, a když je správně upravena, může být i velmi jemná. Pokud máte chuť na něco nového a chcete vyzkoušet husí maso na asijský způsob, pak je tento recept přesně pro vás.Pokračovat Koření pěti vůníKoření pěti vůníVznik tradiční čínské směsi Koření pěti vůní je zahalen tajemstvím a ve starých čínských legendách se o ní hovoří již ve 4. století před naším letopočtem, kdy se učenci čínské medicíny snažili o nalezení rovnováhy mezi pěti základními chutěmi čínské kuchyně - tedy sladká, slaná, kyselá, hořká a kořeněná.Pokračovat Koření pěti vůní (video)Koření pěti vůní (video)Koření pěti vůní je tradiční čínská směs, která přináší jedinečnou a orientální chuť do vašich pokrmů. Tato směs je nedílnou součástí čínské kuchyně, kde se používá ke kořenění pečeného masa, drůbeže (včetně slavné pekingské kachny) i zeleniny.Pokračovat 10 receptů na netradiční svatomartinskou husu10 receptů na netradiční svatomartinskou husuTradice je tradice a svatomartinské slavnosti jednoznačně patří k těm příjemnějším událostem, které si rozhodně žádný milovník dobrého jídla a pití nenechá ujít. Aby ty letošní svátky byly ještě zajímavější, přinášíme vám 10 netradičních receptů na (nejen) svatomartinskou husu, které nás inspirovali po celém světě.Pokračovat Husa na pomerančíchHusa na pomerančíchAž se venku začne brzy šeřit a ochlazovat, není nic lepšího než se zavřít doma s vůní pečené husy. Tento recept přináší klasickou husu na novou úroveň, s bohatou kombinací zimního koření, která promění klasické jídlo v něco výjimečného.Pokračovat Bez ranní kávy se prostě neprobudímBez ranní kávy se prostě neprobudímBez ranní kávy se prostě neprobudím. Jsou to vaše slova? Možná si říkáte, že vás šálek kávy, ať už ráno, když se potřebujete „probudit“ nebo třeba v noci, kdy zase potřebujte neusnout, pořádně nakopne, dodá vám energii a adrenalin a vy najednou cítíte, jak jste ožili a jak vám krev proudí žilami. Opravdu nám dodá káva palivo a mysl nám vystřelí jako raketa? Ve skutečnosti je to všechno tak trochu jinak. Kofein nám žádnou energii nedodá, jen si s námi zahraje chemické skořápky a pěkně nás podfoukne. Pojďme se tedy společně podívat, co se to vlastně s námi po kofeinové dávce děje.Pokračovat Královský roštěnec na pepřiKrálovský roštěnec na pepřiTento měsíc jsme zasvětili pepři a tak první recept nemůže být snad nic jiného, než pořádný šťavnatý steak, na kterém pepř potěší nejen chuťové buňky, ale i oko.Pokračovat Tip #4: Experimentujte a objevujte nové kořeníTip #4: Experimentujte a objevujte nové kořeníProfesionálně namíchané směsi koření jsou skvělým způsobem, jak objevovat světovou kuchyni a nové fantastické recepty a pokrmy. Pečlivě vyladěné směsi koření v sobě vzájemně kombinují jednotlivé chutě do harmonického celku, což vám ušetří námahu s měřením jednotlivých složek koření.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat Najdi si svou kávuNajdi si svou kávuAch to dilema výběru. V naší nabídce máme přes 40 druhů kávy a z toho čisté arabiky víc než 30 variant ze všech možných kávových plantáží z celého světa. Jak si jen vybrat? Včera jsme s kolegyňkami diskutovali jak zákazníkům usnadnit výběr kávy a vymýšleli jsme různé varianty.Pokračovat Téma plné kořeníTéma plné kořeníV posledním vydání časopisu Téma, které vychází dnes 19. února 2021, najdete kromě jiných zajímavých článků i rozsáhlý rozhovor redaktora Milana Eisenhammera jak o našich začátcích, tak především plný informací o koření.Pokračovat

Hledaný text pěti/ jsme nalezli v těchto kategoriích

Směsi koření Koření na drůbež Koření na čínu Koření na pečené maso Koření orientální kuchyně Koření čínské kuchyně Koření vietnamské kuchyně Koření na marinády Recepty Zajímavosti Video kanál

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.