Sada loveckého koření sv. Huberta
Sady koření
Na úsvitu lidského věku byl lov hlavním zdrojem potravy. Udatní lovci patřili k nejváženějším členům kmene, protože mu zajišťovali...
Tekutý kouř
Směsi koření
Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá při výrobě salámů, klobás, uzeného masa, omáček nebo všude tam, kde...
Country mix
Směsi koření
Oblíbená směs koření Country mix je namíchaná ve stylu amerického venkova. Základem je paprika, česnek a cibule, které jsou...
Sůl dusitanová bez jódu
Jednodruhové koření
Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl dusitanová s jódem
Jednodruhové koření
Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Fenykl mletý
Jednodruhové koření
Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Klobásové koření
Směsi koření
Směs koření tradiční české kuchyně k výrobě domácích klobás. Obvyklé dávkování je 50 gramů směsi koření na 10 kg masa....
Šalvěj
Bylinky
Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Šafrán
Jednodruhové koření
Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...