Výsledek hledání textu na klobásky

Nalezli jsme ještě tyto zajímavé související produkty

Sada loveckého koření sv. Huberta

Sada loveckého koření sv. Huberta

Sady koření

Na úsvitu lidského věku byl lov hlavním zdrojem potravy. Udatní lovci patřili k nejváženějším členům kmene, protože mu zajišťovali...
Tekutý kouř

Tekutý kouř

Směsi koření

Tekuté kouřové aroma, které je rozpustné v oleji, se používá při výrobě salámů, klobás, uzeného masa, omáček nebo všude tam, kde...
Country mix

Country mix

Směsi koření

Oblíbená směs koření Country mix je namíchaná ve stylu amerického venkova. Základem je paprika, česnek a cibule, které jsou...
Sůl dusitanová bez jódu

Sůl dusitanová bez jódu

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Sůl dusitanová s jódem

Sůl dusitanová s jódem

Jednodruhové koření

Dusitanová sůl se též nazývá rychlosůl, praganda nebo nakládací sůl. Používá se především při zpracování masa jako ochrana před...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Klobásové koření

Klobásové koření

Směsi koření

Směs koření tradiční české kuchyně k výrobě domácích klobás. Obvyklé dávkování je 50 gramů směsi koření na 10 kg masa....
Šalvěj

Šalvěj

Bylinky

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Šafrán

Šafrán

Jednodruhové koření

Pravý šafrán jsou sušené červené čnělky (nesprávně blizny), které se ručně vytrhávají z květů pěstovaných rostlin...