Rozhovor: tipy na zahřívací zimní koření
Zima se nám opět přihlásila o slovo a rtuť teploměru se chladem choulí hluboko pod nulou. Pokud tedy mráz není váš nejlepší...
Husa na pomerančích
Až se venku začne brzy šeřit a ochlazovat, není nic lepšího než se zavřít doma s vůní pečené husy. Tento recept přináší klasickou...
Kořeněná zálivka na ovocný salát
Ovocné saláty jsou skvělé samy o sobě, ale taková domácí čerstvě připravená kořeněná zálivka jim dodá úplně nový rozměr...
Sečuánská kuchyně
Výjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie a...
Čas na svařené víno
Letošní podzim byl nezvykle dlouho teplý a kdo by čekal na konci října takové krásné slunečné počasí. I když u nás v Království...
Jak bylinky a koření pomáhá
Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...