Výsledek hledání textu lék

Hledaný text lék jsme našli v těchto produktech

Lékořice kořen

Lékořice kořen

Bylinky

Kořen lékořice obsahuje mnoho prospěšných látek - vitamínů, minerálů a stopových prvků. Napomáhá správnému trávení a činnosti...
Bonbóny lékořicové

Bonbóny lékořicové

Ořechy a laskominy

Ochutnejte naše lékořicové bonbóny - dokonalou kombinaci výrazné chuti a zdravotních přínosů. Lékořice je známá svými účinky na...
Fenykl celý

Fenykl celý

Bylinky

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Čas snění

Čas snění

Bylinkové

Tento bylinkový čaj napomáhá relaxaci a dobrému spánku. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z...
Dárková sada Čajové kouzlo

Dárková sada Čajové kouzlo

Čajové sady

Zažijte klid a krásu japonských zenových zahrad se šálkem jemného zeleného čaje obohaceného o květinové vůně, tropické ovoce i...
Vánoční dobroty

Vánoční dobroty

Ovocné čaje

Ovocný čaj s ibiškem s výraznější, lehce nasládlou chutí vánočního koření....
Malý Buddha

Malý Buddha

Zelené čaje s příchutí

Zelený čaj Sencha s chutí tropického ovoce s tóny koření. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z...
Káva bez kofeinu

Káva bez kofeinu

Káva Arabica

Tato káva bez kofeinu se vyrábá z kolumbijské kávy, která vyniká jemnou kyselostí a o něco intenzivnější hořkou příchutí s výraznou...
Anýz celý BIO

Anýz celý BIO

Bio koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Fenykl celý BIO

Fenykl celý BIO

Bio koření

Fenykl jako koření se užívá především do vánočního pečiva, perníku, koláčů, pudinků, do nakládané zeleniny, zvláště do červené řepy...
Zázvor mletý BIO

Zázvor mletý BIO

Bio koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Anýz celý

Anýz celý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Anýz mletý

Anýz mletý

Jednodruhové koření

Anýz je koření s mnohostranným využitím a to nejen při vaření a pečení, ale i při nakládání zeleniny, jako např...
Čertovo lejno mleté

Čertovo lejno mleté

Jednodruhové koření

Čertovo lejno, nebo-li asafoetida, je aromatická pryskyřice z kořene rostliny Ferula assa-foetida z čeledi miříkovité...
Estragon

Estragon

Jednodruhové koření

Estragon je jedno z nejvýznamnějších koření, které přináší kouzlo francouzské kuchyně přímo na váš stůl. Tato aromatická bylinka je...
Fenykl mletý

Fenykl mletý

Jednodruhové koření

Mletý fenykl se používá k ochucení polévek, do omáček, při pečení sladkého pečiva, chleba, na vepřovou pečeni, do nádivky drůbeže,...
Zázvor mletý

Zázvor mletý

Jednodruhové koření

Zázvor je koření získávané z oddenků rostliny zázvoru lékařského. Používá se především v indické a čínské kuchyni do slaných i...
Čertovo lejno s kurkumou

Čertovo lejno s kurkumou

Směsi koření

Hlavní složkou této směsi je asafoetida, což je pryskyřice z kořenů tropických stromů rodu Ferula. Pro svou velmi specifickou vůni...
Svanská sůl

Svanská sůl

Směsi koření

Svanská sůl je tradiční gruzínská směs soli, bylinek a koření, která pochází z oblasti Svanetie v severozápadní Gruzii...
Bonbóny anýzové s fenyklem

Bonbóny anýzové s fenyklem

Ořechy a laskominy

Bylinné bonbóny s anýzem a fenyklem jsou skvělou volbu pro ty, kteří hledají sladkou pochoutku, která zároveň podporuje zdraví...
Bonbóny kozlíkové

Bonbóny kozlíkové

Ořechy a laskominy

Kozlík lékařský, který je v těchto bonbónech obsažený, je známý pro své relaxační a uklidňující účinky. Každý bonbón nabízí...
Kešu pražené solené s lanýži

Kešu pražené solené s lanýži

Ořechy a laskominy

Vyzkoušejte neodolatelnou kombinaci krémových kešu oříšků a luxusních lanýžů. Pečlivě vybrané kešu oříšky jsou jemně pražené k...
 

Hledaný text lék jsme našli v těchto článcích

Šafrán v kuchyni i lékárničce

Šafrán v kuchyni i lékárničce

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
Krátké povídání o dlouhé skořici

Krátké povídání o dlouhé skořici

Poznámka: Následující text je dle nařízení Evropského parlamentu a Rady evropského společenství č. 1924/2006 zcenzurován, neboť o...
Dokonalé kuchařské umění s estragonem

Dokonalé kuchařské umění s estragonem

I když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie...
Vše o českém kmínu

Vše o českém kmínu

Kmín je jedno z mála koření, které nás většinou provází už od narození, protože velmi příznivě působí na zažívání a tak jej...
Prachovnice na koření, čaj i kávu

Prachovnice na koření, čaj i kávu

Chystáte se na vánoční úklid v kuchyni? Nezapomeňte si udělat pořádek i v koření, bylinkách i čajích a pořiďte si krásné...
Zajímavosti o bobkovém listu

Zajímavosti o bobkovém listu

Bobkový list má mezi bylinkami významné místo. Už v antickém Řecku a Římě byl vavřín symbolem ctnosti a moudrosti, a tak se stal...
Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Severoindické pikantní smažené kuře s pískavicí

Když otevřete kořenku s pískavicí, okouzlí vás nádherná vůně svěží trávy v kombinaci s vanilkou. Pískavice je též známá pod názvem...
Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?

Když budeme pátrat po historii chilli papriček, velmi rychle narazíme na různé teorie a studie vysvětlující, že lidé papriky začali...
Zlatá bohyně kurkuma

Zlatá bohyně kurkuma

Kurkuma neboli indický šafrán s tisíci letou tradicí se k nám do Evropy dostal z Asie někdy ve středověku. V ájurvédské medicíně má...
 

Hledaný text lék jsme nalezli v těchto kategoriích