Směs koření Kajunské koření

 
Kajunské koření
Směs koření Kajunské koření Fotografie zobrazuje KAJUNSKÉ KOŘENÍ z našeho obchodu. Nepoužíváme ilustrační snímky z fotobank nebo propagační obrázky od dodavatelů.
Balení 40 g 44,- Kč koupit Balení 80 g 88,- Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4 Jak je zboží zabaleno?

Kajunské koření je hrubší pikantní směs koření amerického typu na grilování a pečení různých druhů mas, ryb, zeleniny nebo na přípravu salsy. Maso je vhodné nejprve ve směsi koření marinovat. Maso již nemusíte solit, směs obsahuje 23 % soli.

Název této směsi pochází z jižní části USA, kde žijí potomci francouzských osadníků Cajunové. Ti jsou známí svou specifickou kuchyní, ve které využívají mořské plody, zeleninu a ostré koření.

Země původu: Česká republika
Návod na přípravu

Jak připravit salsu?

Nejprve spaříme rajčata, která následně oloupáme a nakrájíme na kousky. Rajčata smícháme s nadrobno nakrájenou zelenou paprikou, cibulí a trochou vody. Přidáme Kajunské koření a vše podusíme. Po vychladnutí dejte do ledničky a salsu podávejte studenou.