Kouřová chuť bez masa: Vegetariánské a veganské tipy
Když se řekne kouřová chuť, většině lidí se vybaví maso, gril, slanina nebo uzený bok. Ale i bez masa si můžete doma vyk...
Tip #47: Jak na nejlepší grilovací koření
Když člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpále...
Nejlepší texaská marináda na krkovici
Krkovička je vděčný kus masa. Stačí ho pořádně naložit, dát mu trochu času a ono se vám za to odmění měkkostí, šťávou a ...
Koření na sušené maso
Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...
Tip #31: Použijte tekutý kouř a uzené koření pro kouřové aroma
Ne vždy je po ruce gril nebo udírna. Ale chuť dřeva, ohně a kouře si můžete užít i bez roztápění uhlí. Stačí jen sáhnout...
Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně
28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludk...
Uzené nuselské zelí
Inspiraci k poslednímu receptu paprikové sady jsme získali zcela náhodně v našem obchodě při konzultaci koření se zákazn...