Pepř černý celý BIO
Bio koření
Černý pepř patří mezi nejuniverzálnější a nejpoužívanější koření na světě. Má výraznou kořenitou chuť, která se nejprve ...
Kmín český celý BIO
Bio koření
Kmín je koření, bez kterého by česká kuchyně nebyla to, co je. Má výraznou kořenitou chuť s jemnými tóny oříšků, citrusů...
Hřebíček celý BIO
Bio koření
Hřebíček je jedno z nejvýraznějších koření, které dodá pokrmům hřejivou, jemně štiplavou chuť a bohatou vůni....
Chlebové koření BIO
Bio koření
Klasická směs BIO koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Jalovec mletý
Jednodruhové koření
Mletý jalovec má intenzivní pryskyřičnou vůni a plnou, kořenitou chuť, která připomíná směs borovice, citrusů a pepře....
Chlebové koření
Směsi koření
Klasická směs koření na pečení pravého českého domácího chleba a jiného chlebového pečiva....
Saturejka drcená
Jednodruhové koření
Saturejka je příjemná bylinka, která má výraznou, pikantně pepřovou chuť a krásně doplní nejen luštěninová jídla, ale i ...
Bruschetta zeleninová
Směsi koření
Sušená směs rajčat, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a zeleniny na bruschettu. Správná výslovnost je brusketa, al...
Bruschetta sýrová
Směsi koření
Sušená směs rajčat, aromatické směsi typu cheddar, bazalky, cibule, česneku, oregana, soli a bylinek na bruschettu....
Pepř černý celý
Jednodruhové koření
Černý pepř je jedno z nejpoužívanějších a nejuniverzálnějších koření na světě. Má ostrou, kořenitou chuť, která se nejpr...
Nové koření celé
Jednodruhové koření
Tyhle malé kuličky nesou přezdívku jamajský pepř, a není divu. Mají v sobě chuť trochu jako hřebíček, trochu jako skořic...
Kopr
Jednodruhové koření
Tyto vrcholové lístky kopru, jemně sušené a drcené, si zachovávají plnou chuť a vůni čerstvé bylinky. Díky tomu ho můžet...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha, někdy známá jako černý kmín, je takový nenápadný zázrak v kuchyni. Malá černá semínka mají lehce pepřovou, mír...
Kmín český celý
Jednodruhové koření
Kmín je tradiční koření, které patří na český stůl stejně neodmyslitelně jako chleba nebo pečené maso. Má výraznou kořen...
Jalovec celý
Jednodruhové koření
Jalovčinky, modročerné plody jalovce, jsou plné aromatických silic, které jim dávají typickou lesní vůni s tóny borovice...
Hřebíček celý
Jednodruhové koření
Hřebíček je jedno z těch koření, které okamžitě provoní kuchyni a dodá jídlům hřejivou, jemně štiplavou chuť....