Sůl černá
Jednodruhové koření
Černá sůl, v Indii nazývaná Kala Namak, je přírodní nerafinovaná sůl s vysokým obsahem minerálů a železa. I když se jí říká černá,...
Galgán kořen mletý
Jednodruhové koření
Kořen galgánu připomíná chutí i vůní zázvor. Na rozdíl od zázvoru je ale jeho chuť podstatně jemnější a navíc doplněná příjemným...
Puškvorec kořen
Bylinky
Napomáhá správné funkci trávicí a nervové soustavy, používá se i zevně ve formě obkladů a koupelí. Používá se také při výrobě...
Karob BIO
Bio koření
Karob, nebo-li svatojánský chléb, se dá dobře použít jako zdravá hořkosladká náhrada kakaa. Má nižší obsah tuků a více cukrů,...
Yerba Mate
Yerba Mate
Yerba Mate je nejoblíbenější jihoamerický nápoj z listů stromu cesmíny paraguajské. Tradiční konzumace je příjemným rituálem s...
Černucha
Jednodruhové koření
Černucha se užívá k ochucení chleba, k pečení drůbeže, vepřového a hovězího masa, na zeleninu, luštěniny. Má mírně ostrou chuť....