Výsledek hledání textu Portuga

Hledaný text Portuga jsme našli v těchto produktech

Oolong Formosa

Oolong Formosa

Oolong

Oolong je označení pro skupinu polozelených čínských čajů, které charakterizuje tradiční způsob zpracování, zahrnující z...
Kufřík plný koření světové kuchyně

Kufřík plný koření světové kuchyně

Dárkové sady koření

Vydejte se na kulinářskou cestu kolem světa s naším Kufříkem plným koření světové kuchyně! Tento stylový plechový kufřík...
Jalovec červený celý

Jalovec červený celý

Jednodruhové koření

Celý červený jalovec je skvělý pomocník do kuchyně, když potřebujete pokrmu dodat výraznou, ale přitom jemně nasládlou k...
Pepř kubebový

Pepř kubebový

Jednodruhové koření

Plody kubebového pepře jsou malé zelené bobule, které se, podobně jako u černého pepře, po sklizení suší na slunci, až j...
Sůl mořská jemná

Sůl mořská jemná

Jednodruhové koření

Mořská sůl je jedním z nejzákladnějších a nejstarších dochucovadel na světě, ale i mezi solí jsou rozdíly. Tato jemně ml...
Sada koření na grilování - Evropa

Sada koření na grilování - Evropa

Dárkové sady koření

Rozmanitost evropské kuchyně je stejně pestrá, jako jazyky, kterými se zde hovoří. A nejen hovoří, ale především ochutná...
Barbecue Churrasco

Barbecue Churrasco

Směsi koření

Portugalský výraz Churrasco není jen slavný kulinářský termín, ale i uctívaná grilovací tradice....
Kari Goa

Kari Goa

Směsi koření

Směs celého a nahrubo nasekaného koření, ze kterého připravíme vynikající autentické indické kuřecí nebo vegetariánské karí....
Piri-Piri

Piri-Piri

Směsi koření

Pikantní směs koření Piri-piri se s oblibou užívá především na kuřecí nebo rybí maso a omáčky. Nejslavnější je recept na...
 

Hledaný text Portuga jsme našli v těchto článcích

Portugalské kuře Piri-Piri

Portugalské kuře Piri-Piri

Recept na nejslavnější portugalskou omáčku Piri-Piri sice nepochází z Portugalska, ale Portugalci na jejím vzniku mají zásadní vliv....
Velká papriková revoluce

Velká papriková revoluce

Podle vědeckých předpokladů byla první vyšlechtěná paprika pálivá a semena této prapapriky se objevila již v 7 tisícíletí př. n. l....
Grilované cukety

Grilované cukety

Grilovaná cuketa je perfektní volba, když hledáte něco lehkého, co snadno připravíte během pár minut. Nejenže se skvěle ...
Jak rozdělujeme koření

Jak rozdělujeme koření

Koření, to jsou takoví malí kouzelníci v našich kuchyních, kteří nám denně pomáhají. Stačí přidat špetku a mávnutím kouz...
Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Inspirace cajunské a kreolské kuchyně

Představovat francouzskou kuchyni je tak trochu nošení jídla do restaurace. Ale pokud se zeptáme na cajunskou nebo kreol...
Koření na sušené maso

Koření na sušené maso

Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...
Koření na pečené kuře

Koření na pečené kuře

I když kuřecí maso patří k nejoblíbenějším a nejběžnějším pokrmům, jeho chuť není příliš výrazná a proto nám dává skvělý...
Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybět

Ať už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehl...
Sečuánská kuchyně

Sečuánská kuchyně

Výjimečnost sečuánské kuchyně je tak výrazná, že UNESCO prohlásilo hlavní město provincie Čcheng-tu za město gastronomie...
Sambal

Sambal

Sambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako...
Pepřový král

Pepřový král

Říká se, že pepř je král koření. A bude to tak právem, protože tato drobná pálivá kulička je jedním z největších hybatel...
14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

14 + 50 tipů, jak si pořádně okořenit grilování

Jarní sluníčko se na nás již nějaký ten pátek směje, teploty stoupají a tak je nejvyšší čas rozpálit naše grily a užít s...
 

Hledaný text Portuga jsme nalezli v těchto kategoriích