Výsledek hledání textu Driv

Hledaný text Driv jsme našli v těchto produktech

Černý čaj: KeemunKeemunTento černý čaj je pojmenovaný podle staršího názvu kraje (Qimen) v oblasti pěstování. Je znám od roku 1875 (dříve se zde zpracovával pouze jako zelený čaj) a...Skladem74 Kč / 50 gVybrat balení Černý čaj: Pu-ErhPu-ErhPu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů. Dříve se sklizené...Skladem70 Kč / 50 gVybrat balení Černý čaj: Cukr z kokosových květů BIOCukr z kokosových květů BIOTento cukr je úplně jiný než klasický třtinový, který najdeme v každé domácnosti. Vyrábí se z nektaru květů kokosových palem, který se šetrně zahřívá. Už při...Skladem60 Kč / 100 gVybrat balení Černý čaj: Opečené brambory kouřové BIOOpečené brambory kouřové BIOKoření vykouzlí z opečených brambor vynikající lahůdku s omamnou kouřovou chutí a vůní. Uzená sůl dává bramborám chuťově plný základ, ke kterému se připojuje...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení Černý čaj: Česnek restovanýČesnek restovanýTen moment, kdy se česnek na pánvi lehce zatáhne a začne vonět celým bytem… To je začátek tolika dobrých jídel. Jenže než se člověk k té vůni dostane, čeká ho...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení Černý čaj: Pepř zelený mletýPepř zelený mletýZelený pepř má výraznou, ale přitom příjemně jemnou kořeněnou chuť s lehkým citrusovým a borovicovým nádechem. Není tak ostrý jako černý pepř, ale zato je svěží a...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení Černý čaj: Petržel naťPetržel naťBez petrželky si snad ani klasickou českou kuchyni neumíme představit. A díky této jemně sušené a nadrcené, máte petrželovou nať po ruce celý rok, i když čerstvá...Skladem30 Kč / 20 gVybrat balení Černý čaj: Sada koření na grilování - Jižní AmerikaSada koření na grilování - Jižní AmerikaJižní Amerika je pro příznivce grilovaného masa ráj na zemi. Pro Brazilce je churrasco, nebo-li grilování, snad ještě důležitější, než fotbal a tanec. A...Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku Černý čaj: Čínská kuchyněČínská kuchyněZákladní univerzální směs koření pro snadnou přípravu jídel ve stylu čínské kuchyně.Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení Černý čaj: Hranolky KlasikHranolky KlasikDíky tomuto koření nejen hranolky, ale i americké brambory, smažené lupínky nebo pečené brambory získají nový rozměr chutí a vy získáte chválu od svých...Skladem30 Kč / 50 gVybrat balení Černý čaj: Kari MadrasKari MadrasJedna z nejoblíbenějších variant kari anglického typu, která je vhodná především na masové a zeleninové směsi, zeleninové polévky, rýže, těstoviny, luštěniny, kuře,...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text Driv jsme našli v těchto článcích

Tip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníTip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníKdyž člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpálený gril a jde se na věc. A ono to funguje. Jenže jakmile grilujete častěji, začnete zjišťovat, že steaky chutnají pořád stejně, zelenina je tak trochu do počtu a kuřecí prsa...Pokračovat Tipy na nejlepší marinády na kuřecí masoTipy na nejlepší marinády na kuřecí masoKuře je takový nenápadný hrdina kuchyně. Vždy je na dosah ruky, nikdo jej neodmítne, a když mu dáte trochu pozornosti a péče, poděkuje vám tím nejlepším, co umí: šťavnatým masem, vůní a chutí, která může být stokrát jinak. Kuřecí maso ochotně nasává chutě, přizpůsobí se, a když se mu trochu pomůže, dokáže být nezapomenutelné.Pokračovat Dokonalá medová marináda na grilováníDokonalá medová marináda na grilováníMed v kuchyni? „Jasně“, řeknete si, „tak akorát do čaje nebo kaše“. No a co takhle na maso? Sladká chuť, co se při pečení nádherně zkaramelizuje, trochu vám zalepí prsty, ale nakonec vás donutí vylízat talíř. Že se med s masem kámoší, to ví celý kuchařský svět.Pokračovat Jak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínJak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínKlíčí vám brambory ve sklepě dřív než je stihnete hodit do hrnce? Poradíme jednoduchý trik s českým kmínem, který funguje už po staletí a navíc přidáme pár tipů na skvělé koření na brambory na všechny možné způsoby.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Nasi GorengNasi GorengNasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli vyhnout plýtvání jídla. Jelikož jako základ slouží zbytky od včerejší večeře, neexistuje pevný recept a seznam ingrediencí by se dal poměrně dobře vystihnout českým rčením „co dům dal“.Pokračovat Portugalské kuře Piri-PiriPortugalské kuře Piri-PiriRecept na nejslavnější portugalskou omáčku Piri-Piri sice nepochází z Portugalska, ale Portugalci na jejím vzniku mají zásadní vliv. Vydáme-li se totiž po stopách této pálivé ingredience, musíme se vrátit až do 15. století, kdy portugalské výpravy dovezly z Brazílie první semínka chilli papriček do svých afrických kolonií Angola a Mosambik.Pokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.