Výsledek hledání textu Driv

Hledaný text Driv jsme našli v těchto produktech

Černý čaj: KeemunKeemunTento černý čaj je pojmenovaný podle staršího názvu kraje (Qimen) v oblasti pěstování. Je znám od roku 1875 (dříve se zde zpracovával pouze jako zelený čaj) a rychle si získal popularitu zejména v Anglii. Keemun má...Skladem74 Kč / 50 gVybrat balení Černý čaj: Pu-ErhPu-ErhPu-Erh je tradiční čínský čaj, pěstuje se v provincii Yunnan, která je známá svým specifickým klimatem a průměrnou nadmořskou výškou 1980 metrů. Dříve se sklizené lístky z plantáží nosily na zpracování do okresního...Skladem70 Kč / 50 gVybrat balení Černý čaj: Rwanda OrdineryRwanda OrdineryRwandská káva z vysoce položených oblastí Gakenke je odrůdy Bourbon a nabízí bohatý, sladce ovocný profil s tóny medu, třešní a karamelu. Má plné, hladké tělo a dlouhou, vyváženou dochuť, která vynikne při espressu i...Skladem44 Kč / 50 gVybrat balení Černý čaj: Cukr z kokosových květů BIOCukr z kokosových květů BIOVůně karamelu, pražených ořechů a jemná kouřová linka dělají z kokosového cukru skvělého parťáka nejen na pečení, ale i do ranní kaše, kávy nebo asijských omáček. Sladí o něco jemněji než klasika, přitom ale podpoří a...Skladem60 Kč / 100 gVybrat balení Černý čaj: Opečené brambory kouřové BIOOpečené brambory kouřové BIOKdyž se brambory nasypou touto směsí s kouřovou paprikou, smaženou cibulkou a bylinkami, v kuchyni se rozvoní vůně teplého ohně i letní zahrady. Uzená sůl zvýrazní křupavý povrch, pepř s česnekem dodají říz a sušené...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení Černý čaj: Česnek restovanýČesnek restovanýLehce nasládlá chuť, jemná oříšková vůně a žádná ostrá štiplavost. Přesně tak poznáte restovanou česnekovou dobrotu, která promění polévky, omáčky i těsta na slaný koláč. Bez loupání a krájení, stačí jen sáhnout do...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení Černý čaj: Pepř zelený mletýPepř zelený mletýJemně mletý zelený pepř dodá pokrmům příjemnou svěžest s lehkým citrusovým a bylinným podtónem. Hodí se do omáček, marinád, na drůbež, ryby nebo zeleninu, kde zvýrazní chuť bez zbytečné ostrosti. Výborný je i na jemná...Skladem36 Kč / 20 gVybrat balení Černý čaj: Petržel naťPetržel naťJemně sušená petrželová nať dodá každému talíři čerstvé bylinné tóny, které připomínají letní zahradu. Svěží chuť, jemná vůně a krásná zelená barva zvýrazní polévky, omáčky, brambory i těstoviny. Hodí se na maso nebo do...Skladem30 Kč / 20 gVybrat balení Černý čaj: Vanilka mletá MadagaskarVanilka mletá MadagaskarSladká vůně s jemnými květinovými, krémovými a karamelovými tóny okamžitě připomene domácí pečení nebo hrneček horkého kakaa. Tahle nadupaná dřívka z Madagaskaru pozvednou těsta na koláče, sušenky i pudinky. Perfektně...Skladem140 Kč / 10 gVybrat balení Černý čaj: Sada koření na grilování - Jižní AmerikaSada koření na grilování - Jižní AmerikaJižní Amerika je pro příznivce grilovaného masa ráj na zemi. Pro Brazilce je churrasco, nebo-li grilování, snad ještě důležitější, než fotbal a tanec. A představovat hovězí steak z argentinských farem by bylo nošení...Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku Černý čaj: Čínská kuchyněČínská kuchyněKdyž hodíte pár špetek této směsi do pánve, hned ucítíte jemné teplo zázvoru, pikantní podtón chilli i lákavou vůni česneku. Sladká paprika a trocha cukru přidají lehce karamelovou chuť, kterou krásně propojí nenápadná...Skladem36 Kč / 40 gVybrat balení Černý čaj: Hranolky KlasikHranolky KlasikSladká paprika, česnek a cibulka z téhle směsi udělají z obyčejných hranolků nebo pečených brambor skutečný chuťový zážitek. Lehce pálivé a přitom jemně bylinkové, hodí se nejen na křupavé brambory, ale i na domácí...Skladem30 Kč / 50 gVybrat balení Černý čaj: Kari MadrasKari MadrasTahleta směs přináší do kuchyně pikantní vůni a chuť, kde se mísí koriandr, kurkuma, římský kmín a špetka chilli. Hodí se do pomalu tažených omáček na kuře, zeleninu nebo luštěniny. Kari Madras krásně rozvoní i...Skladem48 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text Driv jsme našli v těchto článcích

Tip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníTip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníKdyž člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpálený gril a jde se na věc. A ono to funguje. Jenže jakmile grilujete častěji, začnete zjišťovat, že steaky chutnají pořád stejně, zelenina je tak trochu do počtu a kuřecí prsa...Pokračovat Tipy na nejlepší marinády na kuřecí masoTipy na nejlepší marinády na kuřecí masoKuře je takový nenápadný hrdina kuchyně. Vždy je na dosah ruky, nikdo jej neodmítne, a když mu dáte trochu pozornosti a péče, poděkuje vám tím nejlepším, co umí: šťavnatým masem, vůní a chutí, která může být stokrát jinak. Kuřecí maso ochotně nasává chutě, přizpůsobí se, a když se mu trochu pomůže, dokáže být nezapomenutelné.Pokračovat Dokonalá medová marináda na grilováníDokonalá medová marináda na grilováníMed v kuchyni? „Jasně“, řeknete si, „tak akorát do čaje nebo kaše“. No a co takhle na maso? Sladká chuť, co se při pečení nádherně zkaramelizuje, trochu vám zalepí prsty, ale nakonec vás donutí vylízat talíř. Že se med s masem kámoší, to ví celý kuchařský svět.Pokračovat Jak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínJak zabránit klíčení brambor? Pomůže (ne)obyčejný kmínKlíčí vám brambory ve sklepě dřív než je stihnete hodit do hrnce? Poradíme jednoduchý trik s českým kmínem, který funguje už po staletí a navíc přidáme pár tipů na skvělé koření na brambory na všechny možné způsoby.Pokračovat Hamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyněHamburger: Od skromných začátků k ikoně světové kuchyně28. května se každý rok slaví mezinárodní den hamburgeru. Tento ikonický pokrm, který si získal srdce a především žaludky lidí na celém světě, má fascinující a bohatou historii a ještě bohatší možnosti jeho přípravy a ochucení.Pokračovat Nasi GorengNasi GorengNasi Goreng má svůj domov v Indonésii a jako mnoho jiných variant smažené rýže vzniklo tak trochu z nouze, když se lidé chtěli vyhnout plýtvání jídla. Jelikož jako základ slouží zbytky od včerejší večeře, neexistuje pevný recept a seznam ingrediencí by se dal poměrně dobře vystihnout českým rčením „co dům dal“.Pokračovat Portugalské kuře Piri-PiriPortugalské kuře Piri-PiriRecept na nejslavnější portugalskou omáčku Piri-Piri sice nepochází z Portugalska, ale Portugalci na jejím vzniku mají zásadní vliv. Vydáme-li se totiž po stopách této pálivé ingredience, musíme se vrátit až do 15. století, kdy portugalské výpravy dovezly z Brazílie první semínka chilli papriček do svých afrických kolonií Angola a Mosambik.Pokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Youtube
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.