Koření Skořice indonéská celá BIO

Skořice indonéská celá BIO

Balení 30 g 57 Kč koupit Balení 80 g 152 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4
Jednotková cena: 190,- / 100 g
 

Koření Skořice indonéská celá BIO

Skořice se používá jak do slaných masitých jídel čínské a indické kuchyně, tak i do sladkých pokrmů. Vše, co se sladí cukrem, můžete také ochutit skořicí: kaše, moučníky, kompoty, pudinky, jablkový závin, svařené víno, punče apod.

Chuť a vůně ostřejší, štiplavější chuť i vůně
Na co se používá Do masitých pokrmů indické a asijské kuchyně, při přípravě svařeného vína, punče, kompotů a dezertů.
Země původu Indonésie
Informace o BIO produkci Zemědělská produkce mimo EU.
BIO produkty certifikuje kontrolní organizace CZ-BIO-003.
Etiketa pro celou skořici BIO
Jak se skořice řekne:
latinsky: Cinnamomum cassia
slovensky: škorica
anglicky: cinnamom
německy: Zimt
francouzsky: cannelle
Druh kuchyně, ve které se skořice s oblibou používá