Výsledek hledání textu estragon

Hledaný text estragon jsme našli v těchto produktech

Hledaný text estragon jsme našli v těchto článcích

Kuřecí kousky s červenou čočkou a estragonemKuřecí kousky s červenou čočkou a estragonemBylinka estragon byla známá již ve starověkém Egyptě, kde se používala především k náboženským účelům a v léčitelství. I staří Řekové používali tuto bylinku pro magické účely a pro její hadovitý tvar kořenů věřili, že dokáže vyléčit uštknutí jedovatých hadů. Do evropské kuchyně estragon vtrhl s mongolskou invazí až ve 13.Pokračovat Dokonalé kuchařské umění s estragonemDokonalé kuchařské umění s estragonemI když v české kuchyni estragon patří spíše k neznámému koření, ve francouzské kuchyni se řadí k vrcholu gastronomie. Tato aromatická bylinka se může použít jak čerstvá, tak i sušená a její lehce nahořklou chuť najdeme ve všech možných druzích jídel od salátů až po grilované ryby a drůbež. Takže, pokud chcete ochutnat něco nového, pokračujte ve čtení.Pokračovat Kořeněná zálivka na ovocný salátKořeněná zálivka na ovocný salátOvocné saláty jsou skvělé samy o sobě, ale taková domácí čerstvě připravená kořeněná zálivka jim dodá úplně nový rozměr. Následující recept je zvlášť ideální pro exotické ovoce jako je ananas, mango, fíky nebo avokádo.Pokračovat Tip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníTip #47: Jak na nejlepší grilovací kořeníKdyž člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpálený gril a jde se na věc. A ono to funguje. Jenže jakmile grilujete častěji, začnete zjišťovat, že steaky chutnají pořád stejně, zelenina je tak trochu do počtu a kuřecí prsa...Pokračovat Bylinkové máslo s medvědím česnekemBylinkové máslo s medvědím česnekemČerstvý medvědí česnek má svoje kouzlo. Krásně voní, je jemnější než klasický česnek a když ho máte po ruce, tak rozhodně neváhejte. Ale ruku na srdce: kdo má možnost si pro něj zaběhnout na zahrádku anebo ho hlídat v lednici, aby nezvadl?Pokračovat Tipy na bylinkové máslo pro zeleninu i houbyTipy na bylinkové máslo pro zeleninu i houbyKdyž se řekne bylinkové máslo, málokdo si jako první představí zeleninu. A přitom je to velká škoda, protože zelenina a houby na bylinkovém másle jsou rychlé na přípravu, výborně chutnají a voní tak, že i zatvrzelý masožravec si rád přidá. Navíc jde o jídla, která se hodí jako příloha, ale obstojí i jako samostatný chod.Pokračovat Ryby na bylinkovém másle – jednoduché, voňavé a zatraceně dobréRyby na bylinkovém másle – jednoduché, voňavé a zatraceně dobréNěkdy není třeba vymýšlet složitosti. Stačí čerstvý filet, kousek bylinkového másla a trocha trpělivosti při pečení nebo grilování. Ať už děláte lososa na bylinkovém másle, pstruha v troubě nebo třeba candáta na pánvi, s máslem plným voňavého koření z toho vždycky bude jídlo, které potěší chuť i nos.Pokračovat

Hledaný text estragon jsme nalezli v těchto kategoriích

Jednodruhové koření Koření italské kuchyně Koření francouzské kuchyně Koření na ryby Koření na pizzu Koření na saláty Koření na těstoviny Koření na drůbež Koření na vegetariánská jídla Koření orientální kuchyně Koření do polévky Koření na omáčky Koření balkánské kuchyně Koření na pomazánky Koření na dipy a salsy Koření na marinády Recepty Zajímavosti Koření na bylinkové máslo Koření na bylinkové máslo

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.