Tip #47: Jak na nejlepší grilovací koření
Když člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpále...
Jogurtové marinády stokrát jinak
Jogurtová marináda je jednoduchý, ale přitom naprosto geniální způsob, jak připravit maso, které bude krásně šťavnaté, j...
Kuře à la husa
Kuře à la husa je zajímavým počinem v kulinářském světě. Toto jídlo nabízí jedinečnou možnost připravit kuře tak, aby se...
Koření na sušené maso
Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...
Jaký je rozdíl mezi českým a římským kmínem?
Otázka co je to římský kmín a jaký je rozdíl v porovnání s českým kmínem patří k jedné nejčastějších, kterou nám zákazní...
Jaké jsou druhy kmínu?
Že kmín patří k nejznámějšímu druhu koření používaném v české kuchyni asi nikoho nemusíme dlouho přesvědčovat....
Vše o českém kmínu
Kmín je jedno z mála koření, které nás většinou provází už od narození, protože velmi příznivě působí na zažívání a tak ...