Tip #47: Jak na nejlepší grilovací koření
Když člověk začne s grilováním, tak si většinou vystačí s málem. Maso, k tomu trochu soli, čerstvě namletý pepř, rozpále...
Nejlepší marinády na vepřové maso
Vepřové maso si o marinádu přímo říká. Je šťavnaté, hezky prorostlé, a hlavně dokáže do sebe natáhnout tolik chuti, koli...
Hořčičná marináda na maso
Že se maso a hořčice milují, o tom není třeba nikoho přesvědčovat. A samozřejmě si ji nemusíme dávat jen na obložený tal...
Nejlepší texaská marináda na krkovici
Krkovička je vděčný kus masa. Stačí ho pořádně naložit, dát mu trochu času a ono se vám za to odmění měkkostí, šťávou a ...
Co je to suchý rub?
Když se řekne marináda, většina lidí si představí mísu s olejem, česnekem a bylinkami, ve které se kousky masa koupou přes noc....
Tip #46: Maso a grilování s bylinkovým máslem
Bylinkové máslo nepatří jen na bagetu. Naopak – na grilu a v troubě s masem dělá úplné zázraky. Ať už chystáte kuřecí st...