Výsledek hledání textu Salvej

Hledaný text Salvej jsme našli v těchto produktech

Šalvěj

Šalvěj

Bylinky

Šalvěj je aromatická bylina známá jako koření a léčivka již od starověku. V USA se používá na vepřové maso a klobásy, v Anglii je...
Imunita

Imunita

Bylinkové

Tento bylinkový čaj přispívá k posílení přirozené obranyschopnosti organismu. Složení: kopřiva list, černý bez květ, šalvěj nať,...
Klidný spánek

Klidný spánek

Bylinkové

Tento bylinkový čaj napomáhá relaxaci a dobrému spánku. Složení: rozinky (rozinky, slunečnicový olej), meduňka nať, fenykl plod,...
Sada koření - Grilování

Sada koření - Grilování

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 koření na grilování v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5...
Sada koření - Světová kuchyně

Sada koření - Světová kuchyně

Dárkové sady koření

Výběrová degustační sada 12 různého koření světové kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají...
Barbecue

Barbecue

Směsi koření

Barbecue párty se dnes již staly tradiční součástí nejen americké kultury. Tato klasická hrubozrnná směs koření představuje základ...
Grilovací koření Klasik

Grilovací koření Klasik

Směsi koření

Klasická vyvážená směs koření, bylinek a soli určená k rychlému a snadnému grilování každého masa, hodí se i na zeleninu...
Grilovaná zelenina

Grilovaná zelenina

Směsi koření

Klasické ingredience jako je paprika, cibule a česnek jsou smíchány s dalšími bylinkami a vytvářejí výjimečnou chuť, které dodává...
Koření na sýry à la France

Koření na sýry à la France

Směsi koření

Směs hrubě mletých bylinek a červeného pepře, která je vhodná především k ochucení zrajících a nakládaných sýrů....
Provensálské koření

Provensálské koření

Směsi koření

Směs bylinek domácích ve francouzské Provence, která se hojně používá ve francouzské kuchyni, především ke kořenění všech druhů...
Ryby Klasik

Ryby Klasik

Směsi koření

Směs bylinek a koření s přísadou soli a kyseliny citronové k úpravě ryb pečením, smažením, grilováním i dušením...