Čas na svařené víno

 
Čas na svařené víno

Letošní podzim byl nezvykle dlouho teplý a kdo by čekal na konci října takové krásné slunečné počasí. I když u nás v Království jsme spíše příznivci tepla, stejně se už od léta těšíme, až přijdou první chladné dny a my si konečně můžeme udělat pořádný svařák. Navíc letos se na první mrazíky těšíme dvojnásob, protože jsme na vaše četná přání rozšířili naší nabídku o nové koření na punč.

Klasické zimní koření skořice a badyán je doplněné o koriandr, oregano, tymián, bazalku a rozmarýn a dochucené špetkou citronové kůry. Tuto směs koření však můžete použít nejen na klasický punč, ale i další ovocné horké nápoje a to včetně na začátku zmíněného svařeného vína. V naší nabídce tedy najdete nejen tradiční koření na svařené víno (celý badyán, skořice a hřebíček), ale i drcenou variantu s novým kořením, lípou a meduňkou a teď i nově směs se skořicí, badyánem a bylinkami. Takže nezbývá, než si přát, aby zima byla dlouhá a tuhá a my mohli ochutnávat všechny ty možné kombinace chutí a vůní.