Výsledek hledání textu zazvor drc

Hledaný text zazvor drc jsme našli v těchto produktech

Bylinka: Zázvor řezanýZázvor řezanýKořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas. Své místo má ale i ve sladké kuchyni, kde se přidává do vánočního cukroví, želé nebo...Skladem45 Kč / 50 gVybrat balení Bylinka: Sada koření - Česká klasikaSada koření - Česká klasikaVýběrová degustační sada 12 různého koření české kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis obsahu. Složení sady:...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku Bylinka: Sada koření - Světová kuchyněSada koření - Světová kuchyněVýběrová degustační sada 12 různého koření světové kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na spodní straně každé kořenky je popis...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku Bylinka: Sada koření Vánoční pohodaSada koření Vánoční pohodaUžijte si kouzlo Vánoc s naší sadou koření, která je jako stvořená pro přípravu těch nepříjemnějších zimních nápojů. Ať už si zpříjemníte chladné večery hrnečkem aromatického svařeného vína, voňavého vánočního punče,...Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku Bylinka: Chilli Naga Bhut JolokiaChilli Naga Bhut JolokiaNečekaně ovocná vůně a sladkost na jazyku, ale za pár vteřin přijde opravdu silná, dlouhá vlna pálivosti. Tahle paprička promění i obyčejné fazole nebo zeleninové kari v jídlo pro odvážné. Perfektní špetka do salsy,...Skladem72 Kč / 10 gVybrat balení Bylinka: Chilli papričky drcenéChilli papričky drcenéPikantní, jemně kouřové a lehce ovocné – to jsou drcené papričky, které dokážou rozžhavit i obyčejná jídla. Každé sousto díky nim dostane šmrnc, ať už je sypete na pizzu, do polévky nebo na maso z grilu. Chilli krásně...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení Bylinka: Kardamom celýKardamom celýMalá zelená zrnka toho umí překvapivě hodně. V kuchyni krásně rozvoní sladké pečivo, domácí curry i masové omáčky. Kardamom připomíná směs citrusů, kávy a sladkého dřeva, v teplé pánvi se jeho aroma ještě zintenzivní.Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení Bylinka: Kurkuma drcenáKurkuma drcenáZemitá a lehce pepřová chuť drcené kurkumy dodá každému jídlu nádech exotiky a nádhernou zlatavou barvu. Je skvělá do kari, omáček, marinád i zeleninových směsí. Nejlépe vynikne, když ji krátce opražíte s dalšími...Dočasně vyprodáno32 Kč / 40 g Bylinka: Pepř černý LampongPepř černý LampongKuličky této indonéské pepřové klasiky rozvoní kuchyň po tropickém pralese, v chuti ucítíte ostrou pálivost, čerstvé dřevo a příjemnou pryskyřici. Lampong dodá pořádný říz steakům, pečenému jehněčímu i tmavým omáčkám.Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text zazvor drc jsme našli v těchto článcích

Tip #48: Jaké koření se dává do svařeného vína?Tip #48: Jaké koření se dává do svařeného vína?Svařák může být jednoduchý – víno, cukr, pár hřebíčků a skořice. Ale pokud ho chcete posunout o kus dál, otevřít si láhev a pustit se do voňavého experimentování, možností je spousta. Každé koření přidá jinou chuť, vůni i náladu. Z jednoho hrnce může vzniknout sladký dezert v hrnku, z jiného pikantní nápoj s pořádným řízem.Pokračovat Chystáte se na svařák? Máme pár nezbytných tipů a triků.Chystáte se na svařák? Máme pár nezbytných tipů a triků.Domácí příprava svařeného vína nepatří mezi zrovna komplikované činnosti. Ale pokud si chcete užít opravdu dobrý svařáček, je dobré dodržovat pár základních pravidel. A když máte chuť vyzkoušet něco nového, máme pro vás ještě pár dobrých tipů jak udělat z obyčejného svařáku tekutý zázrak.Pokračovat Koření na sušené masoKoření na sušené masoKdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od špičkových restaurací až po kuchyně odvážných domácích nadšenců. Tato kulinářská evoluce se odvíjí od tisícileté lidské vynalézavosti, je okořeněna nesčetnými kulturami a doplněna stále se vyvíjejícími poznatky potravinářské vědy. Námořníci sušené maso vozili na dlouhých plavbách, dobrodruzi jej sdíleli u táborových ohňů, a dokonce jerky , jak se sušenému masu říká v Americe, vzlétlo do vesmíru.Pokračovat Koření na VindalooKoření na VindalooE-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem velký příznivce Vindaloo, uvedu alespoň návod na přípravu tohoto hodně ostrého koření.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat SambalSambalSambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou krevety, šalotka, pórek a palmový cukr. Chilli papričky, které jsou základem sambalu, se do Indonésie dostaly až v 16. století s Portugalci. Sambal ale existoval již stovky let předtím.Pokračovat Recept na domácí kari pastuRecept na domácí kari pastuČasto se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si přípravu domácí kari pasty, která by byla vždy po ruce v množství, které spotřebujeme a bez soli. Existují různé varianty s citrónovou trávou a kafrovými lístky.Pokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Youtube
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.