Výsledek hledání textu zazvor drc

Hledaný text zazvor drc jsme našli v těchto produktech

Bylinka: Zázvor řezanýZázvor řezanýKořen zázvoru je oblíbený především v indické a čínské kuchyni. Používá se k ochucení pokrmům z drůbeže, hovězího a dalších mas. Své místo má ale i ve sladké...Skladem45 Kč / 50 gVybrat balení Bylinka: Sada koření - Česká klasikaSada koření - Česká klasikaVýběrová degustační sada 12 různého koření české kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku Bylinka: Sada koření - Světová kuchyněSada koření - Světová kuchyněVýběrová degustační sada 12 různého koření světové kuchyně v kovových kořenkách. Sada má rozměr 22 x 17 cm. Jednotlivé kořenky mají průměr 5 cm a výšku 2 cm. Na...Skladem595 Kč / 1 ksDo košíku Bylinka: Sada koření Vánoční pohodaSada koření Vánoční pohodaUžijte si kouzlo Vánoc s naší sadou koření, která je jako stvořená pro přípravu těch nepříjemnějších zimních nápojů. Ať už si zpříjemníte chladné večery hrnečkem...Skladem249 Kč / 1 ksDo košíku Bylinka: Chilli Naga Bhut JolokiaChilli Naga Bhut JolokiaChilli Naga Bhut Jolokia není pro slabé povahy. Tohle není žádná jemná paprička do leča, ale pekelná nálož, která dlouhá léta držela titul nejpálivější papričky...Skladem72 Kč / 10 gVybrat balení Bylinka: Chilli papričky drcenéChilli papričky drcenéJakmile na talíři přistane chilli, je jasné, že to nebude žádná nuda. A tyhle drcené sušené chilli papričky dodají jídlu přesně tu správnou dávku pálivosti, co...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení Bylinka: Kardamom celýKardamom celýKardamomová zrnka jsou malá aromatická semínka schovaná uvnitř zelených tobolek kardamomu. Právě tato semínka nesou většinu chuti a vůně – silně kořenitou, sladkou...Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení Bylinka: Kurkuma drcenáKurkuma drcenáDrcená kurkuma se obvykle nejprve opraží společně s dalším kořením, čímž směs koření získá novou výraznější kombinaci chutí.Skladem32 Kč / 40 gVybrat balení Bylinka: Pepř černý LampongPepř černý LampongLampong je černý pepř z indonéské Sumatry, který má všechno, co od pořádného pepře čekáte – ostrou, suchou pálivost, výraznou kořeněnou chuť a v pozadí lehké tóny...Skladem56 Kč / 40 gVybrat balení

Hledaný text zazvor drc jsme našli v těchto článcích

20 skvělých tipů na úžasné svařáky20 skvělých tipů na úžasné svařákyJsou věci, které k zimě prostě patří. Teplé ponožky, příjemná večeře a hrnek horkého svařeného vína, co zahřeje ruce i náladu. Jenže zatímco ponožky si člověk natáhne i poslepu, u svařáku se vyplatí trochu přemýšlet. Ne každé víno touží skončit ve vroucí lázni s hřebíčkem a ne každé koření má tu čest být v něm povařené.Pokračovat Koření na sušené masoKoření na sušené masoKdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů od špičkových restaurací až po kuchyně odvážných domácích nadšenců. Tato kulinářská evoluce se odvíjí od tisícileté lidské vynalézavosti, je okořeněna nesčetnými kulturami a doplněna stále se vyvíjejícími poznatky potravinářské vědy. Námořníci sušené maso vozili na dlouhých plavbách, dobrodruzi jej sdíleli u táborových ohňů, a dokonce jerky , jak se sušenému masu říká v Americe, vzlétlo do vesmíru.Pokračovat Koření na VindalooKoření na VindalooE-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem velký příznivce Vindaloo, uvedu alespoň návod na přípravu tohoto hodně ostrého koření.Pokračovat Tip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětTip #45: Jaké koření nesmí v kuchyni chybětAť už právě zařizujete novou kuchyň nebo rozšiřujete své stávající zásoby koření, připravili jsme pro vás detailní přehled, který vám pomůže vybrat ty nejdůležitější a nejpoužívanější druhy koření a můžete se tak snadno rozhodnout jaké základní koření byste měli mít doma.Pokračovat SambalSambalSambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou krevety, šalotka, pórek a palmový cukr. Chilli papričky, které jsou základem sambalu, se do Indonésie dostaly až v 16. století s Portugalci. Sambal ale existoval již stovky let předtím.Pokračovat Recept na domácí kari pastuRecept na domácí kari pastuČasto se nás ptáte na kari pastu a jak si ji připravit. Vybavili jsme se proto kořením, miskou a zástěrou a vyzkoušeli jsme si přípravu domácí kari pasty, která by byla vždy po ruce v množství, které spotřebujeme a bez soli. Existují různé varianty s citrónovou trávou a kafrovými lístky.Pokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Instagram
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.