Domácí barbecue omáčky
Jestli rádi grilujete, tak byste si rozhodně měli vyzkoušet vyrobit vlastní domácí barbecue omáčku. Je to překvapivě jed...
Koření na sušené maso
Kdysi bylo sušené maso považováno za jeden z důležitých zdrojů potravy, dnes má své právoplatné místo na stole gurmánů o...
Tip #36: Buďte opatrní při práci s chilli
Ostré koření, jako je kajenský pepř nebo extra pálivé varianty chilli, nám může při vaření pěkně zatopit. Při jejich pou...
Formule s vůní koření
Tisíce vůní koření z celého světa často do našeho obchodu přitáhnou náhodného kolemjdoucího. Ale aby k nám přilákaly jed...
Koření na Vindaloo
E-mailem jsme od našeho zákazníka dostali dotaz, jestli bychom mohli do nabídky zařadit koření na Vindaloo. Protože jsem...
Medová pikantní zálivka na ovocný salát
Ovocné saláty jsou určitě favority především na dětských jídelníčcích a my starší si ovoce dopřáváme především v destilo...
Proč chilli papričky pálí a koho prvního to proboha napadlo jíst?
Když budeme pátrat po historii chilli papriček, velmi rychle narazíme na různé teorie a studie vysvětlující, že lidé pap...