Kreolské koření

Inspirace pro tuto směs pochází od restauratérů z Réunion, kteří mají hlubokou znalost místní kreolské kuchyně. Tento ostrov nabízí kulinářské zážitky, které jsou stejně pestré, jako jeho historie.

Kreolská kuchyně Reunionu je vynikající směsí francouzských, afrických, indických a čínských vlivů, z nichž každý přispívá svými jedinečnými chutěmi a technikami. Od dráždivě pikantního „caris“ (kari) po lahodně sladký „chouchous“ (koláč). Bohaté tropické ovoce, čerstvé mořské plody a koření pěstované na horách dodávají kreolským pokrmům výraznou chuť, která přetrvává dlouho po jídle.

Pro milovníky vegetariánské kuchyně tato Kreolská kořenící směs poskytuje dokonalé chutě salátům, artyčokům nebo feta sýru. Skvěle se hodí k zelenině jako je hlávkový salát, rajčata, okurky a lilek. Milovníci masa ocení dokonalou souhru s hovězím nebo vepřovým masem. Samozřejmě nesmíme zapomenout na mořské ryby jako např. pražma nebo tuňák.

Složení
Datum minimální trvanlivosti 7. 5. 2028
Země původu Německo
Druh kuchyně, ve které se Kreolské koření s oblibou používá
 
Na co se Kreolské koření většinou používá