Drcená pomerančová kůra BIO

Obzvláště v čínské kuchyni má pomerančová kůra a její chuť prakticky nezastupitelnou úlohu. Najdeme ji v receptech na omáčky, marinády i polévky a samozřejmě v mnoha receptech sladkých jídel.

Klasické použití pomerančové kůry je samozřejmě při ochucení džemů a různých zavařenin.

Přidáním pomerančové kůry do sójové omáčky a medu získáme skvělou marinádu na grilovanou drůbež nebo ryby.

Citrusová chuť pomerančové kůry se velmi dobře snoubí s rajčatovou omáčkou. Přidejte malou lžičku a všichni se budou ptát na tajemství vaší skvělé chuti.

Při pečení sladkých pokrmů smíchejte drcenou pomerančovou kůru s krystalovým cukrem pro snadnou výrobu citrusových zákusků. Tento cukr také můžete použít pro ozdobení koktejlů, jestliže do něj namočíte okraj skleničky.

Datum minimální trvanlivosti 5. 12. 2027
Země původu Egypt
Druh kuchyně, ve které se Drcená pomerančová kůra BIO s oblibou používá
 
Na co se Drcená pomerančová kůra BIO většinou používá