Výsledek hledání textu DRŤ

Hledaný text DRŤ jsme našli v těchto produktech

koření: Hřebíček celýHřebíček celýJemně štiplavý a hřejivý hřebíček v celku krásně provoní vývar, maso nebo teplé nápoje a pustí do nich svou typickou vůni s tóny skořice, květů a trochu dřeva. Je skvělý nejen do svařeného vína a nakládaného zelí, ale i...Skladem38 Kč / 20 gVybrat balení koření: Chilli Habanero celéChilli Habanero celéMalé, sušené habanero papričky rozproudí každé jídlo parádní pálivostí, ale zároveň překvapí sladkou ovocnou chutí, ve které jde poznat mango, citrus i květinové tóny. Hodí se na dochucení omáček, do vývaru i do domácí...Skladem42 Kč / 10 gVybrat balení koření: Chilli papričky drcenéChilli papričky drcenéPikantní, jemně kouřové a lehce ovocné – to jsou drcené papričky, které dokážou rozžhavit i obyčejná jídla. Každé sousto díky nim dostane šmrnc, ať už je sypete na pizzu, do polévky nebo na maso z grilu. Chilli krásně...Skladem42 Kč / 30 gVybrat balení koření: Kardamom celýKardamom celýMalá zelená zrnka toho umí překvapivě hodně. V kuchyni krásně rozvoní sladké pečivo, domácí curry i masové omáčky. Kardamom připomíná směs citrusů, kávy a sladkého dřeva, v teplé pánvi se jeho aroma ještě zintenzivní.Skladem46 Kč / 20 gVybrat balení koření: Kardamom mletýKardamom mletýStačí malá špetka a vaše kuchyně zavoní exotikou. Jemně citrusový a nasládlý mletý kardamom krásně promění sladké koláče, ovesné kaše i domácí čaj nebo kávu. Ovocným dezertům dodá orientální šmrnc a v kari nebo...Skladem48 Kč / 20 gVybrat balení koření: Pepř černý celýPepř černý celýOstrý říz, teplé dřevité tóny a lehký nádech citrusů – právě to dělá z pepře jednu z nejoblíbenějších přísad v kuchyni. Celé kuličky krásně provoní polévky, masové omáčky i domácí nakládačky. Skvěle pasuje k zelenině i...Skladem36 Kč / 30 gVybrat balení koření: Pepř tasmánskýPepř tasmánskýNa první ochutnání připomene sladké lesní ovoce, ale hned poté vás překvapí ostrou, kořeněnou vlnou. Tasmánská varianta skvěle zvýrazní červené maso, kousky zvěřiny i steaky z tuňáka. Navíc lehce obarví světlé omáčky.Dočasně vyprodáno69 Kč / 10 g

Hledaný text DRŤ jsme našli v těchto článcích

Jak rozdělujeme kořeníJak rozdělujeme kořeníKoření, to jsou takoví malí kouzelníci v našich kuchyních, kteří nám denně pomáhají. Stačí přidat špetku a mávnutím kouzelného proutku přidají jídlu barvu, chuť i vůni. Ale co to vlastně koření je? Jednoduše řečeno, jedná se o různé části rostlin, které se používají k ochucení a dochucení jídel.Pokračovat Tip #6: Použivejte hmoždířTip #6: Použivejte hmoždířMlýnek na koření je jednoduchý způsob, jak si připravíme mletou variantu koření. Ale ještě lepší smyslový zážitek nám připraví podrcení koření v kamenném nebo litinovém hmoždíři. Tato tradiční metoda jemně drtí koření a zajišťuje, že si uchová své esenciální oleje, což má za následek aromatičtější a jemnější chuť.Pokračovat Které koření je nejlepší v roce 2025?Které koření je nejlepší v roce 2025?Na otázku "Které koření je nejlepší?" asi těžko najdeme jednoznačnou odpověď, protože nejen, že každé koření se hodí pro různá jídla či národní kuchyně, ale především máme každý své vlastní chuťové preference. Pojďme si ale představit, že se koná mezinárodní chuťová olympiáda, na kterou se sjelo koření z celého světa.Pokračovat SambalSambalSambal je indonéská chilli omáčka nebo pasta, která se připravuje ze směsi chilli papriček, koření a dalších přísad jako jsou krevety, šalotka, pórek a palmový cukr. Chilli papričky, které jsou základem sambalu, se do Indonésie dostaly až v 16. století s Portugalci. Sambal ale existoval již stovky let předtím.Pokračovat

Sledujte nás na sociálních sítích, ať vám nic neunikne :-)

Facebook Instagram Youtube
Nákupní košík
Váš košík je zatím prázdný

U objednávek nad 1 500 Kč je poštovné zdarma.

Informace o dopravě a platbě

Pro doručení na Slovensko Slovensko prosím objednávajte na kralovstvochuti.sk.