Polévková pracharanda / Koření

Polévka je základ kuchyně a s touto vyváženou směsí zeleniny a bylinek získá každá polévka bohatší chuť a vůniPracharanda polévková je skvělou alternativou k běžným dochucovadlům typu vegeta – neobsahuje glutaman, chemické přísady, lepek ani cukr, jen pečlivě vybrané sušené bylinky, zelenina a sůl.

Základ chuti tvoří cibule, česnek a libeček, které polévce dodají plnou chuť, karotka, petržel a pórek přidají jemnou zeleninovou sladkost a kurkuma se postará o krásnou barvu i lehce exotický tón.

Jak polévkovou Pracharandu použít?

  • Do polévek – Skvělá do vývarů, zeleninových i luštěninových polévek.
  • Do omáček – Výborně dochutí rajčatové, smetanové i zeleninové omáčky.
  • Na pomazánky – Přidejte do tvarohové, máslové nebo luštěninové pomazánky.
  • Na chleba s máslem – Jemně posypte krajíc chleba pro tradiční chuť dětství.
  • Na brambory a rýži – Dochutí vařené i pečené brambory nebo rýžové pokrmy.

Jak s kořením pracovat?

Polévkovou Pracharandu můžete přidat přímo do polévky, omáčky nebo pomazánky, stačí jen zamíchat. Pokud ji používáte na pečivo nebo saláty, doporučujeme ji smíchat s trochou oleje nebo másla, aby se lépe vstřebala a rozvinula svou chuť.

Tato směs je skvělým pomocníkem v každé kuchyni, a pokud hledáte další přírodní dochucovadla, zkuste i naše Bylinky do polévky nebo Staročeské koření.

Složení polévkové Pracharandy
Datum minimální trvanlivosti 31. 8. 2027
Země původu Česká republika
Pracharanda je dostupná v těchto variantách
 
Druh kuchyně, ve které se Pracharanda s oblibou používá
 
Na co se Pracharanda většinou používá