Zabijačkové koření

Zabijačkové koření

Balení 30 g 33 Kč koupit Balení 80 g 88 Kč koupit volná
váha vybrat
S větším balením ušetříte :-)
 
Zboží je skladem na prodejně Nuselská 10, Praha 4
Jednotková cena: 110,- / 100 g
 

Zabijačkové koření

Naše koření na zabijačku je namíchané podle tradičních a osvědčených receptů českých zabijačkových hodů. Aromatická majoránka dodá vřelou, lehce ostrou chuť a česnek zajistí výrazný říz. Celer se postará o jemně nasládlou zemitou chuť, zatímco černý pepř přidává pikantní tóny. Nové koření s jeho sladce kořeněným nádechem přidá směsi koření bohatost a špetka muškátového květu završí celou symfonii chutí svou jemně kořeněnou a hřejivou vůní. Směs obsahuje optimální množství soli, takže ji již nemusíte přidávat.
 

Ať už připravujete klasické zabijačkové pokrmy, jako jsou jitrnice (neboli česky správně jaternice), jelita, prejt, černou zabijačkovou polévku, nebo hledáte zajímavé nové alternativy k tradičním receptům, toto koření bude vaším nezbytným společníkem. Ovšem jeho všestrannost přesahuje zabijačkové speciality a díky němu můžete překročit vaše gastronomické obzory a objevit nečekaně široké spektrum použití tohoto koření.

Tipy na použití zabijačkového koření:

  1. Tradiční zabijačkové pokrmy: Využijte koření pro přípravu klasik jako jsou jitrnice, jelita, prejt nebo oblíbená prdelačka.

  2. Mleté maso a sekaná: Zabijačkové koření je skvělé do všech druhů mletých mas, karbanátků nebo do sekané. Přidává bohatou chuť a aroma, která se rozvine během pečení nebo smažení.

  3. Dušené maso: Koření je ideální pro dušené skopové, hovězí maso, ale i pro zvěřinu. Přidává komplexní chuťový profil a výrazně zvýrazňuje charakter masa.

  4. Zabijačkové polévky a guláše: S tímto kořením přivedete klasické polévky a guláše na novou úroveň chuti. Stačí přidat koření během vaření a nechat chutě pomalu prolnout.

  5. Bramborová jídla: Oživte vaše bramboráky nebo bramborovou polévku vyváženou kombinací česneku a majoránky a dalších nezbytných ingrediencí namíchaných v zabijačkovém koření.

  6. Paštiky: Vytvořte bohatou a chutnou paštiku z vepřového bůčku, kuřecích jater a zabijačkového koření.

Ať už tedy připravujete klasické zabijačkové pokrmy nebo hledáte inovativní přístupy k tradičním receptům, toto koření vám zajistí jistotu tradiční chutě i inspiraci pro nové objevy. Vyzkoušejte ho ve vašich oblíbených receptech a přesvědčte se, jak koření na zabijačku oživí každý pokrm svým bohatým a harmonickým profilem chutí.
Doporučené dávkování 2 vrchovaté polévkové lžíce koření na 1 kg masa
Země původu Česká republika
Etiketa pro zabijačkové koření
Honza z Království doporučuje
Jan Schneedorfer Jednoduchá a rychlá vepřová paštika: Upečte a najemno nakrájejte 1 kg tučného bůčku. 0,5 kg kuřecích jater poduste na cibulce. Vše promíchejte se zabijačkovým kořením a rozemelte. Do paštiky můžete také přimíchat mandle, brusinky, červené víno nebo třeba calvados.
 
Druh kuchyně, ve které se Zabijačkové koření s oblibou používá
 
Na co se Zabijačkové koření většinou používá